|
|
|
| Autor |
Správa |
fatcat Light Expert

Stav:  Založený: 02.02.2005 Príspevky: 57
Zaslal: 29 Dec 2005, 12:17 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
| No yo, aj ked JOJ_ka sa zase potrebovala niecoho chytit a ide z toho robit smiesnu kovbojku, mne zase az tak do smiechu nie je... Bolo naivne si mysliet, ze tymto sposobom urobime nasim hokeistom pozitivnu reklamu- opak je totiz pravdou. |
mno ked si pozriete istu diskusiu na istom hokejovom portali s kade cerpala info aj JOJ prisli by ste na to ze vobec to nemusel robit nijaky hacker, skratka sme to mohli odhlasovat sami, zato ze on napisal
| Citácia: |
toto vobec nevyzera na hack
Canada
31.92%
Czech Rep.
8.91%
Finland
4.76%
Russia
5.80%
Slovakia
38.08%
Sweden
4.53%
USA
6.00%
ja som sa vcera tiez pokusal nieco spravit ale nemal som cas
document.getElementById('pollForm').choiceId :-*
s&t m@l pl@s |
co je pravdaze hovadina ten koniec ale to nie je podstatne, nafulki toto vsetko z jedneho prispevku v diskusi k MS |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5010 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 29 Dec 2005, 12:41 Predmet: |
|
|
| fatcat napísal: |
| mno ked si pozriete istu diskusiu na istom hokejovom portali s kade cerpala info aj JOJ prisli by ste na to ze vobec to nemusel robit nijaky hacker, skratka sme to mohli odhlasovat sami, zato ze on napisal... co je pravdaze hovadina ten koniec ale to nie je podstatne, nafulki toto vsetko z jedneho prispevku v diskusi k MS |
Ja mam na salame ten prispevok z JOJ_ky (kritizoval som to tu uz vcera o 9:46). A keby to aj odhlasovalo par jednotlivcov, tak je nenormalne, aby v priebehu par hodin vyskocilo 13,XY% na 35,XY% - pri viac nez 170tis. hlasoch - bez toho, aby si to niekto (webmaster) nevsimol. Sere ma to o to viac, ze ten hokej fuckt zerem a viem si predstavit, aky obraz sme vo svete sportu tymto urobili nie len sebe, ale nepriamo aj nasim chalanom hrajucim v NHL.
| p4ra napísal: |
Ja si myslim, ze prave naopak. Podla mna si jednoducho mozu povedat, ze Slovakom fakt mnohi veria a urobia pre to vsetko.  |
Chlape, od tvojho nedavneho prichodu na toto forum ma stale viac prekvapujes svojou logikou uvazovania  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fatcat Light Expert

Stav:  Založený: 02.02.2005 Príspevky: 57
Zaslal: 29 Dec 2005, 12:46 Predmet: |
|
|
Chlape, od tvojho nedavneho prichodu na toto forum ma stale viac prekvapujes svojou logikou uvazovania  |
mno takto, nie je to az tak nemozne, stacilo tam pridat 70tis hlasov, a ked sa to tak vezme, nie je to az tak vela.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6600 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 29 Dec 2005, 12:51 Predmet: |
|
|
Ja holt rozmyslam inak, ako ty a vacsina ludi tuto..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6600 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 29 Dec 2005, 12:52 Predmet: |
|
|
| Ja mam na salame ten prispevok z JOJ_ky (kritizoval som to tu uz vcera o 9:46). A keby to aj odhlasovalo par jednotlivcov, tak je nenormalne, aby v priebehu par hodin vyskocilo 13,XY% na 35,XY% - pri viac nez 170tis. hlasoch - bez toho, aby si to niekto (webmaster) nevsimol. Sere ma to o to viac, ze ten hokej fuckt zerem a viem si predstavit, aky obraz sme vo svete sportu tymto urobili nie len sebe, ale nepriamo aj nasim chalanom hrajucim v NHL. |
Neviem, preco by sme im mali robit zly obraz. Nehraj sa az na takeho moralistu, kt. v skutocnosti nie si. A co sa tyka hokeja, aj ja ho zeriem, ved so ho hral 10 rokov, ale proste toto by som bral s nadhladom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5010 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 29 Dec 2005, 12:55 Predmet: |
|
|
| fatcat napísal: |
mno takto, nie je to az tak nemozne, stacilo tam pridat 70tis hlasov, a ked sa to tak vezme, nie je to az tak vela.  |
Netvrdim, ze je to nemozne... Ale za aku cenu? BTW. pri cca 17_tis. hlasoch 70_tis. hlasov vobec nie je vela...
| Neviem, preco by sme im mali robit zly obraz. Nehraj sa az na takeho moralistu, kt. v skutocnosti nie si. A co sa tyka hokeja, aj ja ho zeriem, ved so ho hral 10 rokov, ale proste toto by som bral s nadhladom. |
Nevies preco? Tak si to daj niekomu vysvetlit. BTW. ja sa tu na rozdiel od teba na nic hrat nepotrebujem priatelu. Nieco mi vadi? Napisem to. Tebe to nevadi? Tvoja vec. Sere ta, ze niekto si dovoluje sport, ktoreho filozofia je fair play vnimat fair? V tom pripade mi ta moze byt akurat luto. Neraz si tu reakcie na svoje "zaujimave" nazory - aj ked boli mnohokrat o hovne a je nimi zamorene cele forum- branil tym, ze mas pravo na nazor, tak sa tym pravom pokus riadit aj v pripade ludi okolo seba. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1858 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 29 Dec 2005, 13:22 Predmet: |
|
|
looool, najlepsie na tom je ze to bolo o olympiade nie majstrovstvach sveta...teda aspon sa mi zda  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

|
Zaslal: 29 Dec 2005, 13:25 Predmet: |
|
|
| Nevies preco? Tak si to daj niekomu vysvetlit. BTW. ja sa tu na rozdiel od teba na nic hrat nepotrebujem priatelu. Nieco mi vadi? Napisem to. Tebe to nevadi? Tvoja vec. Sere ta, ze niekto si dovoluje sport, ktoreho filozofia je fair play vnimat fair? V tom pripade mi ta moze byt akurat luto. Neraz si tu reakcie na svoje "zaujimave" nazory - aj ked boli mnohokrat o hovne a je nimi zamorene cele forum- branil tym, ze mas pravo na nazor, tak sa tym pravom pokus riadit aj v pripade ludi okolo seba. |
Ja ti tvoj nazor neberiem a okrem toho co ti vadi, ze som tu? Ze ti niekto konecne protireci a neprikivuje, ako sliepocka? Ad. tema, vysvetli mi, preco by sme im robili zly obraz? A ako kolega nadomnou uviedol, v skutocnosti ide o olympijske hry a nie majstrovstva sveta. |
|
| Návrat hore |
|
 |
stans Medium Star

Stav:  Založený: 28.02.2005 Príspevky: 313
Zaslal: 29 Dec 2005, 13:36 Predmet: |
|
|
| Nevies preco? Tak si to daj niekomu vysvetlit. BTW. ja sa tu na rozdiel od teba na nic hrat nepotrebujem priatelu. Nieco mi vadi? Napisem to. Tebe to nevadi? Tvoja vec. Sere ta, ze niekto si dovoluje sport, ktoreho filozofia je fair play vnimat fair? V tom pripade mi ta moze byt akurat luto. Neraz si tu reakcie na svoje "zaujimave" nazory - aj ked boli mnohokrat o hovne a je nimi zamorene cele forum- branil tym, ze mas pravo na nazor, tak sa tym pravom pokus riadit aj v pripade ludi okolo seba. |
Lool ja sa pod toto podpisujem tiež. Vidím, že si bol dosť trpezlivý, ale všetko má svoj začiatok i koniec. Bezvýhradne s tebou súhlasím. On nie je Slovák a to veľa vysvetľuje...
K téme: myslím, že info o hlasovaní o umiestnení na OH v Turíne sa dostalo na množstvo slovenských fór a to by nebol problém, ale to že sa začalo hlasovať cez rôzne scripty. Pokiaľ by sme boli trpezlivejší, tak za pár dní by sme sa dostali i na to 1 miesto. Však dovtedy sme boli bez problémov na 2. Škoda. |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

|
Zaslal: 29 Dec 2005, 13:48 Predmet: |
|
|
| stans napísal: |
| On nie je Slovák a to veľa vysvetľuje... |
Co tym chcel pan inteligent povedat? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

|
Zaslal: 29 Dec 2005, 13:56 Predmet: |
|
|
| Ja ti tvoj nazor neberiem a okrem toho co ti vadi, ze som tu? Ze ti niekto konecne protireci a neprikivuje, ako sliepocka? Ad. tema, vysvetli mi, preco by sme im robili zly obraz? A ako kolega nadomnou uviedol, v skutocnosti ide o olympijske hry a nie majstrovstva sveta. |
Sport je o fair play a dovod stiahnutia inkriminovanej ankety o fair play zdaleka nebol. Naviac bol uplne zbytocny, pretoze ta anketa sa pre nas vyvyjala priaznivo. Ale o tomto som muz v podstate pisal- ak si to znova nepochopil, naozaj bude najlepsie, ak si to nechas niekomu vysvetlit. BTW. kde som napisal, ze v pripade tej ankety malo ist o MS?! Na toto som fuckt zvedavy. A pokial ide o to, ze mi oponujes? ROFL, kde mas argumenty? Doteraz si mi oponoval myslim len raz... Tymto by som ti rad pripomeul temu ohladom vyhlaseni Iranskeho prezidenta na adresu Izraela. Na tvojom mieste by som sa hanbil, ze si zalozil temu, kde si nemal sajnu o elementarnych informaciach (vid. tvoja dilema, ci vznikol Izrael PRED alebo PO 2. WW etc.). Ale to je uz OT. Rad tu rozdavas rozsudky, s kym tu nema vyznam diskutovat, no v skutocnosti nema vyznam diskutovat prave s tebou. Tvoje kratke posobenie na tomto fore by sa zatial dalo charakterizovat ako idealny priklad posthuntera. Je jedno co napises, hlavne aby si mal prispevok pichnuty v kazdej prdeli, a tak potom vyzera aj to tvoje udajne “oponovanie“. That´s definitive all |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

|
Zaslal: 29 Dec 2005, 14:00 Predmet: |
|
|
| Sport je o fair play a dovod stiahnutia inkriminovanej ankety o fair play zdaleka nebol. Naviac bol uplne zbytocny, pretoze ta anketa sa pre nas vyvyjala priaznivo.Ale o tomto som muz v podstate pisal- ak si to znova nepochopil, naozaj bude najlepsie, ak si to nechas niekomu vysvetlit. BTW. kde som napisal, ze v pripade tej ankety malo ist o MS? Na toto som fuckt zvedavy. A pokial ide o to, ze mi oponujes? ROFL, kde mas argumenty? Doteraz si mi oponoval myslim len raz... Tymto by som ti rad pripomeul temu ohladom vyhlaseni Iranskeho prezidenta na adresu Izraela. Na tvojom mieste by som sa hanbil, ze si zalozil temu, kde si nemal sajnu o elementarnych informaciach (vid. tvoja dilema, ci vznikol Izrael PRED alebo PO 2. WW etc.). Ale to je uz OT. Rad tu rozdavas rozsudky, s kym tu nema vyznam diskutovat, no v skutocnosti nema vyznam diskutovat prave s tebou. Tvoje kratke posobenie na tomto fore by sa zatial dalo charakterizovat ako idealny priklad posthuntera. Je jedno co napises, hlavne aby si mal prispevok pichnuty v kazdej prdeli, a tak potom vyzera aj to tvoje “oponovanie“. That´s definitive all |
Asi si ma s niekim mylis, ale ja som tu temu vobec nezalozil. Skor nez ma z niecoho obvinis, dobre si pozri a precitaj, co je kde napisane a co som ja zalozil. Tu nejde o posthunt, myslim si, ze som tu pomohol viacerym, co sa tyka aj HW aj SW, tak neviem o com rozpravas. Ako, kde a na aky sposob sa ja vyjadrim si myslim je len a len moja vec, kym je to v ramci pravidiel. Proste pre mna si individuum, ako stans.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

|
Zaslal: 29 Dec 2005, 14:25 Predmet: |
|
|
| Asi si ma s niekim mylis, ale ja som tu temu vobec nezalozil. Skor nez ma z niecoho obvinis, dobre si pozri a precitaj, co je kde napisane a co som ja zalozil. Tu nejde o posthunt, myslim si, ze som tu pomohol viacerym, co sa tyka aj HW aj SW, tak neviem o com rozpravas. Ako, kde a na aky sposob sa ja vyjadrim si myslim je len a len moja vec, kym je to v ramci pravidiel. Proste pre mna si individuum, ako stans.. |
Za ten Izrael ti dlzim ospravedlnenie (naozaj som si ta pomylil), no v tom priapade si nepamatam, ze by si mi niekedy niekde realne oponoval. Pri tejto prilezitosti by som rad vyuzil tvoje slova- aby som si dobre pozrel a precital, co je kde napisane- pretoze ja som sa doteraz taktiez nikde nevyjadril, ze v pripade tej ankety malo ist o MS (otazku, kde sa ta na to pytam si jednoducho svojsky odignoroval). A to, ze som pre teba zrazu individum ako stans? Hm, preco sa necitim byt prekvapeny? Naopak, prekvapuje ma, ze si si ma “zaskatulkoval“ az teraz. Na tom, ze si zatial obycajny posthunter sa nic nemeni. Bodka.
| stans napísal: |
Lool ja sa pod toto podpisujem tiež. Vidím, že si bol dosť trpezlivý, ale všetko má svoj začiatok i koniec. Bezvýhradne s tebou súhlasím. On nie je Slovák a to veľa vysvetľuje...
K téme: myslím, že info o hlasovaní o umiestnení na OH v Turíne sa dostalo na množstvo slovenských fór a to by nebol problém, ale to že sa začalo hlasovať cez rôzne scripty. Pokiaľ by sme boli trpezlivejší, tak za pár dní by sme sa dostali i na to 1 miesto. Však dovtedy sme boli bez problémov na 2. Škoda. |
No ved prave... nepoviem, keby sme boli v tej ankete na poslednych prieckach a niekto by tento stav nezvladal, ale za takychto okolnosti bola ta manipulacia uplne zbytocna, resp. kontraproduktivna (nic viac, nic menej). |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

|
Zaslal: 29 Dec 2005, 14:54 Predmet: |
|
|
| Za ten Izrael ti dlzim ospravedlnenie (naozaj som si ta pomylil), no v tom priapade si nepamatam, ze by si mi niekedy niekde realne oponoval. Pri tejto prilezitosti by som rad vyuzil tvoje slova- aby som si dobre pozrel a precital, co je kde napisane- pretoze ja som sa doteraz taktiez nikde nevyjadril, ze v pripade tej ankety malo ist o MS (otazku, kde sa ta na to pytam si jednoducho svojsky odignoroval). A to, ze som pre teba zrazu individum ako stans? Hm, preco sa necitim byt prekvapeny? Naopak, prekvapuje ma, ze si si ma “zaskatulkoval“ az teraz. Na tom, ze si zatial obycajny posthunter sa nic nemeni. Bodka. |
Nic to, pohoda s tym Izraelom. Ani ja som nikdy nepovedal, ze ty si povedal, ze hovoris o MS, povedal to niekto predomnou a ja som len povedal, ze suhlasim, ze nejde o MS ale o ZOH, ale to je v podstate jedno. Ja ta neskatulkujem, ja to skor porovnavam a prirovnavam. A je to moj nazor. Ak ja som posthunter, definuj seba. |
|
| Návrat hore |
|
 |
alien1 Amateur

Stav:  Založený: 15.12.2005 Príspevky: 23
Zaslal: 01 Jan 2006, 14:14 Predmet: |
|
|
| podme dalej kluci hlasujeme za najlepsieho obrancu a je tam LUBOMIR VISNOVSKY |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|