p4ra napísal:Asi si ma s niekim mylis, ale ja som tu temu vobec nezalozil. Skor nez ma z niecoho obvinis, dobre si pozri a precitaj, co je kde napisane a co som ja zalozil. Tu nejde o posthunt, myslim si, ze som tu pomohol viacerym, co sa tyka aj HW aj SW, tak neviem o com rozpravas. Ako, kde a na aky sposob sa ja vyjadrim si myslim je len a len moja vec, kym je to v ramci pravidiel. Proste pre mna si individuum, ako stans..
Za ten Izrael ti dlzim ospravedlnenie (naozaj som si ta pomylil), no v tom priapade si nepamatam, ze by si mi niekedy niekde realne oponoval. Pri tejto prilezitosti by som rad vyuzil tvoje slova- aby som si dobre pozrel a precital, co je kde napisane- pretoze ja som sa doteraz taktiez nikde nevyjadril, ze v pripade tej ankety malo ist o MS (otazku, kde sa ta na to pytam si jednoducho svojsky odignoroval). A to, ze som pre teba zrazu individum ako stans? Hm, preco sa necitim byt prekvapeny? Naopak, prekvapuje ma, ze si si ma “zaskatulkoval“ az teraz. Na tom, ze si zatial obycajny posthunter sa nic nemeni. Bodka.
stans napísal:Lool ja sa pod toto podpisujem tiež. Vidím, že si bol dosť trpezlivý, ale všetko má svoj začiatok i koniec. Bezvýhradne s tebou súhlasím. On nie je Slovák a to veľa vysvetľuje...
K téme: myslím, že info o hlasovaní o umiestnení na OH v Turíne sa dostalo na množstvo slovenských fór a to by nebol problém, ale to že sa začalo hlasovať cez rôzne scripty. Pokiaľ by sme boli trpezlivejší, tak za pár dní by sme sa dostali i na to 1 miesto. Však dovtedy sme boli bez problémov na 2. Škoda.
No ved prave... nepoviem, keby sme boli v tej ankete na poslednych prieckach a niekto by tento stav nezvladal, ale za takychto okolnosti bola ta manipulacia uplne zbytocna, resp. kontraproduktivna (nic viac, nic menej).