Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Keď budem zomierať budem kričať: Punk not dead
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Sheep
Addict
Addict

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 17 Okt 2007, 22:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dieg0 napísal:
A este jedna podstatna vec.Hip hop je elektronika.Punk a metal sa hraju na zivo na zivych nastrojoch a iba zriedka sa pouzije elektronika ...
ako neviem ci si to myslel uplne doslovne ale ver ze v pesnicke znie ovela viac zvukov ako len spev a 2-3 nastroje, takze hudba sa tak ci tak musi elektronizovat, ale s tym ze cele pozadie rapoveho songu je urobene na pocitaci mas pravdu Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Dieg0
Professional
Professional

Stav: Odhlásený
Založený: 16.11.2006

PríspevokZaslal: 18 Okt 2007, 6:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep jasne ze dnes sa robi skoro vsetko na PC.Ale Tam ide o to ze trebars na nejakom koncerte potrebujes o hafo menej elektroniky na punkovom koncerte ako na hip hopovom.Mimochodom punkove koncerty su aj lacne lebo punkaci nebazia po peniazoch (v sobotu tu bola Slobodna Europa za 70Sk).A este jedna vec pozitok z hudby.Hip hop si mozes vypocut rrovnako ako na koncerte tak aj doma.Elektronika bude zniet stale rovnako.Ale ked mas cez PC upraveny studiovy punk a ked to mas nazivo tak tie nastroje sa tam pekne vynimaju a je z toho IMHO vacsi pozitok ako z nejakeho HH konciku.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
fruxo
Professional
Professional

Založený: 29.07.2006

PríspevokZaslal: 18 Okt 2007, 7:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

podla mna stalo preto vstupne 70sk na ten punkovy koncert... lebo viac si jednoducho dovolit nemozu... Smile
Návrat hore
metallista
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 31.03.2007

PríspevokZaslal: 18 Okt 2007, 9:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
punk ako hudba je v pohode, ale tie deti co obsadzuju sidliska, je mi z nich na smiech podobne ako z emakov Laughing
Ty si neplet pankáčov s tými deckami, tie sa zachvilu navlieknu do širokých gatí a ploských šiltoviek(alebo si začnú uvedomovat o čom punk skutočne je-to je ten lepsi pripad). Pravý pankáč má hlavne jasno v hlave , má usporiadané názory na svet, spoločnost odmieta vojny,chamtivost a lahostajnost ludi voči prírode, odmieta konzumentskú spolocnost.je to hlavne život a nie iba hudba a pozy.
Návrat hore
Dieg0
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 18 Okt 2007, 13:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Fruxo : preoc by si viac nemohli dovolit?V LM je hafo punkacov ktori by na slobodku isli za akukolvek cenu.Tam ide proste len o to ze punkaci sa nevyciciavaju a nehladia len na najvyssie zisky.Hladia na to ako sa dobre zabavit a mat okolo seba dobru komunitu ludi.Myslis ze HipHop (vytusil som ze ho pocuvas) si moze dovolit viacej penazi?HipHop ma iba tu vyhodu ze ho pocuvaju deti od 8 rokov do nejakych 25.Lebo sa im strasne pacia ako kral hip hopu Rytmus nadava a su z toho cele posrane.
Návrat hore
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.03.2007

PríspevokZaslal: 18 Okt 2007, 13:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

to by ma teda zaujimalo, co sa tu vlstne, hip-hoperi ondiete? Naco tu spamujete tuto temu? Ked niekto napise daco do vasej hned je z toho strasny krik, a aj v teme o metale vam o tom bolo čosi povedané, a myslím, že to presne rovnakop platí aj sem. Potom to takto dopadne-boháča, tema o PUNKU a dve alebo tri strany o hip-hope!
Návrat hore
mathev
Light Star
Light Star

Založený: 26.08.2006

PríspevokZaslal: 18 Okt 2007, 13:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dieg0 napísal:
Okej teraz bez hadania dobre?

Hip Hop vs Punk

Hip Hop :
konfliktny styl (?)
(pre mna osobne) hlupy styl obliekania
hlupe texty o nicom
robi to kazde druhe decko

Punk :
zdaleka nie tak konfliktny styl
dobri ludia
nekuka sa na peniaze
maju texty o rozumnych veciach

A este jedna podstatna vec.Hip hop je elektronika.Punk a metal sa hraju na zivo na zivych nastrojoch a iba zriedka sa pouzije elektronika ...
tento rok som bol na "Toto je hip hop" v Hornej Strede a na "punk islande" v Dobrohosti a vies kde boli viac normalni ludia? cuduj sa svete na tom hiphopovom festivale. pocas 3 dni tam vladla uplne fajn atmosfera ziadne konflikty a proste ludia co sa chcu bavit kazdy ma svoj styl obliekania, kopec dievcat, kopec kapiel viac stageov a cuduj sa svete ziadne deticky tam neboli ...

na punk islande to bolo take trosku ine ta punkova komunita je trosku zvlastna ale nie viac konfliktna len nesedi mi velmi ten typ ludi co im nevadi ze navonok vyzeraju ako spinave socky a podobaju sa jak vajce vajcu len aby kazdy vedel uz zo 100 metrov ze "ja som punker a som nad vecou"
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Dieg0
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 18 Okt 2007, 14:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kto na tom "Toto je hiphop" nemal stiahnute gate po kolena?Tomu fakt respekt ... A toto je mozn ojeden pripad kde to vypada rovnako aj na punku aj na hip hope.Ale vseobecne ked si vezmes kde sa viac strielaju kde je viac gangstas? and more and more ...
Návrat hore
Kelko
Professional
Professional

Založený: 17.12.2004

PríspevokZaslal: 18 Okt 2007, 15:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

p4ra napísal:
Teba to raz prejde, ver mi, vyrasties z toho. Wink
No jo vyrastie a do coho dorastie? do hiphopu co Laughing .. Myslim ze Dieg0 to velmi pekne popisal a naprosto s nim suhlasim.. Punk sa nikdy nebude moct porovnavat s hip hopom pretoze hip hop nieje hudba ..
Návrat hore
pishta
Light Professional
Light Professional

Založený: 19.01.2005

PríspevokZaslal: 18 Okt 2007, 15:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

geoge046 napísal:
Ked uz tak "Punk's not dead" a vies preco sa to howori??? Lebo wymiera!!! Je na pokraji a preto sa howori ta fraza... A to ani neni hudba, to je wrieskanie... AA AA
Anooo ty sa vyznas:D Tu frazu zacalo pouzivat myslim Exploited co bolo ked o nieco ako Hip Hop sa nikomu ani nesnivalo Wink

Inak pocuvam aj rap ale nemam rad 14 rocne hiphopove decka
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
zvonenie33
Medium Star
Medium Star

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 18 Okt 2007, 15:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mne osobne sa zda ze punk sa stava stale viac a viac popularny a stale viac a viac sa ludia hrabu po prachoch. A coraz viac sa to stava len podobnou pozou ako HH. Zazil som na koncerte kde akurat dohrali pesnicku o zivotnom prostredi a tipek dopil pivo je*ol plastovy poharik na zem a ani trocha mu to nevadilo. Respekt tak pravym punx ako pravym hiphoperov, aj ked asi nemusim hovorit ktorych je viac Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Dieg0
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 18 Okt 2007, 15:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zvonenie33 : Ja mozem povedat ze som videl chlapca ktori mal 16 rokov a niekoho podrezal na ulici na poludnie.To neznamena ze kazdy chlapec ktori ma 16 rokov musi niekoho zarezat. (blby priklad ale dostatocny na pochopenie)...
Návrat hore
zvonenie33
Medium Star
Medium Star

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 18 Okt 2007, 16:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dieg0 napísal:
Zvonenie33 : Ja mozem povedat ze som videl chlapca ktori mal 16 rokov a niekoho podrezal na ulici na poludnie.To neznamena ze kazdy chlapec ktori ma 16 rokov musi niekoho zarezat. (blby priklad ale dostatocny na pochopenie)...
Ved ja chapem ze nie kazdy punkac je taky. Ale uz len to ze NIEKTORI punkaci su taki svedci o tom ze punk pomalicky prechadza z underghroundu do mainstreamu
Návrat hore
miso03
Medium Star
Medium Star

Založený: 02.08.2005

PríspevokZaslal: 18 Okt 2007, 17:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dieg0 napísal:
Okej teraz bez hadania dobre?

Hip Hop vs Punk

Hip Hop :
konfliktny styl (?)
(pre mna osobne) hlupy styl obliekania
hlupe texty o nicom
robi to kazde druhe decko

Punk :
zdaleka nie tak konfliktny styl
dobri ludia
nekuka sa na peniaze
maju texty o rozumnych veciach

Nemyslis vazne dufam ... To ako sa kto oblieka je jeho vec a jeho styl. Pre spolocnost su vacsia zberba punkaci, kvoli tym co to nepochopili a myslia si ze punk znamena chodit v roztrhanych trickach, byt permanentne ozraty a robit bordel, takych anarchistov zboznujem pretoze prave kvoli takym sa rusia koncerty. Ja beriem punk cez hudbu ktorej sa aj aktivne venujem, je to vec co ma bavi, dodava mi energiu a silu. Nie je podla mna nic lepsie ako spravna atmosfera a ludia na koncerte, proste uzasny pocit.
Návrat hore
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 18 Okt 2007, 19:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

punk... kedysi som to pocuval Visaci Zamek... jede traktor, jede do hor... pekny

punk will be dead... once, i hope Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Strana 8 z 10

Prejdi na: