ach boze.....snad sa vsetci len robite ze ten nadpis berete doslova.....
ono ak to spravne chapem tak by to malo byt brane s nadhladom....
nechcel som to pisat ale uz som inak nemohol.
sorry za OT
Vesper napísal:stavime sa ze nebudes? ale fakt len riadne primitivny clovek moze zalozit takuto temu
punk som pocuval ked som mal tak 10-11 a odvtedy sa mi tato hudba vrcholne hnusi... neviem to opista inak akoze ta hudba posobi spinavo
zona,slobodna,tri sestri (aj ked to nje je asi punk ale ma to blizko),helenine oci :D su podla mna velmi pouvatelne kapely...urcite aj hip hop sa da (ked je text o niecom)....najvaic neznasam poje**** disko a hlavne sku**** diskacov co ked sa nadrbu tak zacinaju ferovka 10vs 1..to je fakt ubohe..dne som take zazil a som fajne nasraty
pinacolada napísal:zona,slobodna,tri sestri (aj ked to nje je asi punk ale ma to blizko),helenine oci :D su podla mna velmi pouvatelne kapely...urcite aj hip hop sa da (ked je text o niecom)....najvaic neznasam poje**** disko a hlavne sku**** diskacov co ked sa nadrbu tak zacinaju ferovka 10vs 1..to je fakt ubohe..dne som take zazil a som fajne nasraty
najprv sa uvedom co pises. Preboha ako mozes pisat o diskacoch a vsetkych hadzat do jedneho vreca. Nikto iny, ziadny punker, metlak, raper podla teba nezacne ferovku 10vs 1?! Vsetci su to slusni, nevinni ludia vsak? Nikto z nich to neurobi iba sku**** diskaci?!
Ja som ties niekedy vyrastal na punku ale clovek sa musi posuvat dalej a aj mne uz tie melodicke natahovacky zacaly liest krkom tak som presiel na straight edge anticonsum HardCore ale takych Rancid alebo Afi s istale rad vypocujem
pinco napísal:najprv sa uvedom co pises. Preboha ako mozes pisat o diskacoch a vsetkych hadzat do jedneho vreca. Nikto iny, ziadny punker, metlak, raper podla teba nezacne ferovku 10vs 1?! Vsetci su to slusni, nevinni ludia vsak? Nikto z nich to neurobi iba sku**** diskaci?!
poviem ti to tak ze tak to je.presne tak to je ako si napisal
a ked ich obhajujes tak aj ty si sk++ diskac nie si pre mna viac jak kus lajna.asi tak //mastermind: juchuchu juchuchu. basa 2 dni. juchuchu uz som ani necakal ze mi nieco tak vylepsi naladu
pinacolada napísal:to je v tom ze punkaci hraju na inych gitarach ako metalisti.rozdiel je v cievke ktora indukuje elektromagneticky prud.tak to ma byt a mne sa to paci
O čom, ako? Voľáko nechápem, čo si to tu povedal, mohol by si mi to trochu priblížiť, prosím?