Vesper napísal:stavime sa ze nebudes? ale fakt len riadne primitivny clovek moze zalozit takuto temu
punk som pocuval ked som mal tak 10-11 a odvtedy sa mi tato hudba vrcholne hnusi... neviem to opista inak akoze ta hudba posobi spinavo
Ked si mal 10-11 uričte si nepoznal riadny punk...A to že pôsobí špinavo je úplna blbosť. Si vypočuj Adicts napriklad a uvidíš
Poviem vám toľko... som rád, že som z toho "vyrástol"... A ono to ťažko budete vysvetlovať niekomu, že to nie je to pravé, keď práve prežíva svoje "punkové obdobie"...
ach boze.....snad sa vsetci len robite ze ten nadpis berete doslova.....
ono ak to spravne chapem tak by to malo byt brane s nadhladom....
nechcel som to pisat ale uz som inak nemohol.
sorry za OT
Vesper napísal:stavime sa ze nebudes? ale fakt len riadne primitivny clovek moze zalozit takuto temu
punk som pocuval ked som mal tak 10-11 a odvtedy sa mi tato hudba vrcholne hnusi... neviem to opista inak akoze ta hudba posobi spinavo
zona,slobodna,tri sestri (aj ked to nje je asi punk ale ma to blizko),helenine oci :D su podla mna velmi pouvatelne kapely...urcite aj hip hop sa da (ked je text o niecom)....najvaic neznasam poje**** disko a hlavne sku**** diskacov co ked sa nadrbu tak zacinaju ferovka 10vs 1..to je fakt ubohe..dne som take zazil a som fajne nasraty
pinacolada napísal:zona,slobodna,tri sestri (aj ked to nje je asi punk ale ma to blizko),helenine oci :D su podla mna velmi pouvatelne kapely...urcite aj hip hop sa da (ked je text o niecom)....najvaic neznasam poje**** disko a hlavne sku**** diskacov co ked sa nadrbu tak zacinaju ferovka 10vs 1..to je fakt ubohe..dne som take zazil a som fajne nasraty
najprv sa uvedom co pises. Preboha ako mozes pisat o diskacoch a vsetkych hadzat do jedneho vreca. Nikto iny, ziadny punker, metlak, raper podla teba nezacne ferovku 10vs 1?! Vsetci su to slusni, nevinni ludia vsak? Nikto z nich to neurobi iba sku**** diskaci?!