Kolko robit klikov....
a prosim, co si hovoril ze ti co ti radia oni uz asi tak kolko cvicia? a co ti takeho radia? ked o tom tak velmi hovoris chcem sa aj ja poucit, napr. ja po trenigu si dam miesane vaj. zo 3-4 vajec do toho cca 0,4- 0,5 l mlieka k tomu dake biele pecivo (rychlostravitelne sachar. ak sa nemylim) tie natrem syrom atd...to je vsetko...a necital som ziadne obsiahle clanky iba co mne radil kamarat a ten je majstrom slovenska v 5-boji...takze si myslim ze on sa asi vyzna...
jaaaaj boze, bavi sa niekto o zaciatocnikoch ? my preberame co je v cviceni dolezitejsie. Preberame trening vs strava, a nie presne cvicebne plany. V kazdom prispevku hovorim o treningu ako vseobecne nie ako sa ma cvicit, ak nechapes nepisOpak napísal:zas si spravil to isté..tváriš sa ako majster sveta a spomínaš len a len stravu...padla reč o cvičebnom pláne a zrazu je to pre teba jasná vec.. a odkial si to ma ten zaciatocnik vycucať? toto do teba celý čas hučí kali
a ďalšia vec je že ty už ani nehovoríš o cvičení ale len oo žranici..presne chápem o čo kalimu ide
//autoeditácia príspevku ( 24 Nov 2009, 21:16 )
a kde som pisal ze mi radia ?Ares011 napísal:a prosim, co si hovoril ze ti co ti radia oni uz asi tak kolko cvicia? a co ti takeho radia? ked o tom tak velmi hovoris chcem sa aj ja poucit, napr. ja po trenigu si dam miesane vaj. zo 3-4 vajec do toho cca 0,4- 0,5 l mlieka k tomu dake biele pecivo (rychlostravitelne sachar. ak sa nemylim) tie natrem syrom atd...to je vsetko...a necital som ziadne obsiahle clanky iba co mne radil kamarat a ten je majstrom slovenska v 5-boji...takze si myslim ze on sa asi vyzna...
//autoeditácia príspevku ( 24 Nov 2009, 21:17 )
a moj nazor mi nikto nevezme lebo je to proste fakt
//autoeditácia príspevku ( 24 Nov 2009, 22:52 )
dalsie vycucy:
svaly bez stravy proste nenarastu
Čo sa týka naberania hmoty, je tréning po strave až na druhom mieste!
Kvalitná strava je nevyhnutná pre každého, kto to s rastom svalov myslí vážne. Netreba to preháňať s prepočtami a stopercentne čistými potravinami. Dôležitejšia je pravidelnosť, vyváženosť a sledovanie účinku rôznych jedál a postupov na organizmus.
Dôležité je dobre sa vyspať (v noci svaly rastú). Svaly rastú i deň po tréningu, takže aj v tieto dni dodržujte kvalitnú diétu, nech majú svaly z čoho rásť
aby zase neboli prekrutene slova tak kali pisal ze z rozkou nieco narast moze aj ked to bude trvat dlho.Ak chceme pribrať svaly treba si uvedomiť, že to záleží na tréningu a strave. V strave je 70% úspechu a v tréningu 30%
To su proste fakty nie vymysli.
Pre expertov ako (zrejme 50 kilovy raper) Opak:
este raz bavime sa kali a ja cize ludia co cvicia a ktorym je trening jasny tema nieje pre zacinajucich bodybuilderov aby tu hladali fullbody,splity a podobne treningy, takze nerozoberame postupy treningov ale co je dolezitejsie, a mozem tu hodit tisic clankov pretoze to nieje moj vymysel a zrejme sa nebude mylit 100 ludi a 2-3 mat pravdu
ak uz toto nieje jasne tak fakt neviem
Neo-M uvedom si, ze tvoje prispevky tu moze citat aj nejaky zaciatocnik a bude pravdepodobne nasledovat to com som pisal tu http://www.hojko.com/post1302473.html?h ... t=#1302473
Toto neni posilovacie forum a aj keby bolo tak nie kazdy tie tvoje tvrdenia moze pochopit tak ako napr ja.
Ak by to naozaj tak platilo tak by vacsina ludi koli nabratiu hmoty viac zrali ako chodili ido posilovne. Alebo mne staci len ten 70% uspech a aby som usetril cas tak do posilovne chodit nebudem tak budem radsej jest. Vsak podla tych % je to celkom efektivnejsie, nie? Sam sa zamysli ci tieto vety maju nejaku logiku.
Vsetko je to uplne zbytocne a len nejake dohady, kazdopadne ale plati ze ak chcem stimulovat svaly k rastu musim ich precvicit, to ci do nich budu dodane ziviny alebo nie je vec toho dotycneh co cvici (podla toho ale budu vyzerat aj jeho vysledky), to ale automticky neznamena ze tym cvicenim sval nestimuloval k rastu.
Uz nech to uzavrem, tak s treningom bez stravy sa neda uspiet to ale neznaemane ze nejake male nepatrne vysledky tam nebudu (aj ked to bude pol kila za rok). Ale so stravou bez treningu vysledky nebudu absolutne ziadne. Takze co je dolezitejsie pre rast svalov nech si ohodnoti kazdy sam.
Toto neni posilovacie forum a aj keby bolo tak nie kazdy tie tvoje tvrdenia moze pochopit tak ako napr ja.
Mylujem tieto cisla, niekto to napisal a ani sam nevie ako zrovna k takym cislam dosiel lebo pravdeopodbne opat raz nieco precital (hovno vyskusal) a urobil nejaky zaver v tomto pripade odhad. Preco to nemoze byt napr 76% strava a 24% trening? Alebo co som listoval tuto temu tak uzivatel Hi tu pisal ze 90% je strava a 10% trening http://www.hojko.com/post566291.html?highlight=#566291Ak chceme pribrať svaly treba si uvedomiť, že to záleží na tréningu a strave. V strave je 70% úspechu a v tréningu 30%
Ak by to naozaj tak platilo tak by vacsina ludi koli nabratiu hmoty viac zrali ako chodili ido posilovne. Alebo mne staci len ten 70% uspech a aby som usetril cas tak do posilovne chodit nebudem tak budem radsej jest. Vsak podla tych % je to celkom efektivnejsie, nie? Sam sa zamysli ci tieto vety maju nejaku logiku.
Vsetko je to uplne zbytocne a len nejake dohady, kazdopadne ale plati ze ak chcem stimulovat svaly k rastu musim ich precvicit, to ci do nich budu dodane ziviny alebo nie je vec toho dotycneh co cvici (podla toho ale budu vyzerat aj jeho vysledky), to ale automticky neznamena ze tym cvicenim sval nestimuloval k rastu.
Uz nech to uzavrem, tak s treningom bez stravy sa neda uspiet to ale neznaemane ze nejake male nepatrne vysledky tam nebudu (aj ked to bude pol kila za rok). Ale so stravou bez treningu vysledky nebudu absolutne ziadne. Takze co je dolezitejsie pre rast svalov nech si ohodnoti kazdy sam.
tak k tym zaciatocnikom mas pravdu ze to moze citat nejaky zaciatocnik ale ked chce nejake velke info tak musi hladat inde.
tie cisla su nato aby ukazali ze v strave je vacsia cast uspechu, nieje to presne ako nejake studia a podobne.
ved ty co to vedia zeru, ved prejdi si hociake forum a najdi si "cvicim polroka a vobec nepriberam" atd... kazdy mu poradi vela zrat a vtedy mu zapne.
Su aj taky ktorym sa staci najest 3x denne poriadne a priberu kilo i ke to niesu svaly.
to som aj povedal, ak chces sval prinutit rast musis ho precvicit ale ak chces aby rastol treba sa o neho po treningu postarat
no vysledky budu mozno v sile, ale v priberani urcite nie.
keby som mal pribrat polkila za rok tak by som uvazoval preco tak malo
toto je blbost ze rozdelujes trening a stravu, i ked som to tak asi nenapisal ale zaciatkoch co sme sa bavily som to myslel spojene, kazdemu je jasne ze bez treningu svaly proste nebudu lebo nemaju PRECO rast, ale bez stravy svaly tiez nebudu lebo nemaju z COHO rast.
Niekedy pisem nechapavo
Ja som priklad cvicil rok ako zaciatocnik a pribral som kilo sa cudujem ze mi to vydrzalo to odhodlanie cvicit. Potom mi zaplo ze musim viac jest. A mozem povedat ze po roku aktivneho cvicenia s jedlom 2x denne som nemal ziadne svaly
ale ako pises kazdy si nato musi utvorit nazor sam alebo najlepsie odskusat
tie cisla su nato aby ukazali ze v strave je vacsia cast uspechu, nieje to presne ako nejake studia a podobne.
ved ty co to vedia zeru, ved prejdi si hociake forum a najdi si "cvicim polroka a vobec nepriberam" atd... kazdy mu poradi vela zrat a vtedy mu zapne.
Su aj taky ktorym sa staci najest 3x denne poriadne a priberu kilo i ke to niesu svaly.
to som aj povedal, ak chces sval prinutit rast musis ho precvicit ale ak chces aby rastol treba sa o neho po treningu postarat
no vysledky budu mozno v sile, ale v priberani urcite nie.
keby som mal pribrat polkila za rok tak by som uvazoval preco tak malo
toto je blbost ze rozdelujes trening a stravu, i ked som to tak asi nenapisal ale zaciatkoch co sme sa bavily som to myslel spojene, kazdemu je jasne ze bez treningu svaly proste nebudu lebo nemaju PRECO rast, ale bez stravy svaly tiez nebudu lebo nemaju z COHO rast.
Niekedy pisem nechapavo
Ja som priklad cvicil rok ako zaciatocnik a pribral som kilo sa cudujem ze mi to vydrzalo to odhodlanie cvicit. Potom mi zaplo ze musim viac jest. A mozem povedat ze po roku aktivneho cvicenia s jedlom 2x denne som nemal ziadne svaly
ale ako pises kazdy si nato musi utvorit nazor sam alebo najlepsie odskusat
jaj takže ty si taký profesionál že si za rok nenabral žiadne svaly? tomu mam ako rozumiet?Neo-M napísal:Ja som priklad cvicil rok ako zaciatocnik a pribral som kilo sa cudujem ze mi to vydrzalo to odhodlanie cvicit. Potom mi zaplo ze musim viac jest. A mozem povedat ze po roku aktivneho cvicenia s jedlom 2x denne som nemal ziadne svaly![]()
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
http://www.hojko.com/post1281031.html?h ... t=#1281031cuteSTYLE69 napísal:Koľko mám robiť klikov denne keď som lamka a v akych časových intervaloch ?
nečakaj že sa to tu od nich dozvieš.cuteSTYLE69 napísal:Koľko mám robiť klikov denne keď som lamka a v akych časových intervaloch ?
Pišu tu take neskutočne kraviny, polopravdy a domienky že mi to ani nestoji za reakciu. ( a naviac je to individualne, skus max čo daš a davaj si to po seriach a po nejakom intervale (napr. tyždeň) si prihadzuj.
tu na tie jejich vylevy že z klikoch nenabereš nič, sa moc nepozeraj, kliky su veľmi učinne, viem o čom hovorim
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Hej hej aj ja si myslim ale zas nie každý ...S 3097 napísal:nečakaj že sa to tu od nich dozvieš.
Pišu tu take neskutočne kraviny, polopravdy a domienky že mi to ani nestoji za reakciu. ( a naviac je to individualne, skus max čo daš a davaj si to po seriach a po nejakom intervale (napr. tyždeň) si prihadzuj.
tu na tie jejich vylevy že z klikoch nenabereš nič, sa moc nepozeraj, kliky su veľmi učinne, viem o čom hovorim
Však akakolvek fyzicka namaha rozvija svalstvo.
kali520 ďakujem
aby sa uviedlo na spravnu miru ked nevies kliky robit tak nemusis nabrat ani prd ja som zacal pred mesiacom a celkom vidiet dost velky rozdiel a z klikov bodybuilder nebudes to je jasne asi tak to vsetci mysleli ja si myslim ze kliky su velmi dobre na rozvijanieS 3097 napísal:nečakaj že sa to tu od nich dozvieš.
kliky su dobre ako nabrat zaklad ale velke objemy urcite nie pokial na seba nepolozis nejaku zataz telo sa adaptuje na vsetkoS 3097 napísal:nečakaj že sa to tu od nich dozvieš.
-
kliky_na_siroko
Novice
Re: Kolko robit klikov....
Ahoj,
chcel by som sa spitat v akej vzdialenosti mam mat ruky ked robim kliky na siroko.
chcel by som sa spitat v akej vzdialenosti mam mat ruky ked robim kliky na siroko.
ked na siroko, tak na siroko...cim sirsie su tym viac pracuju prsia, cim uzsie tym viac pracuje triceps...podla toho co od toho cakas, ale zas nie, ze si lahnes na podlahu na brucho do kriza a budes sa divit ze ti to nejde, trochu rozumu do toho...o nieco sirsie ako je sirka ramiien
keď už sme pri klikoch, tak mám jeden drobný problém.
Asi pred týždňom som začal robiŤ kliky na úzko, no občas, keď skončím tak ma bolí pravé zápästie, neviete niekto, kde by mohol byť problém?
Asi pred týždňom som začal robiŤ kliky na úzko, no občas, keď skončím tak ma bolí pravé zápästie, neviete niekto, kde by mohol byť problém?
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Bigbob: aj ja keď som začínal klikovať tak ma bolelo zapastie, niekedy som mal pocit že sa mi zasekáva, ale teraz je to už vpohode, myslím že to treba rozcvičiť 
JAsnee ...vsak pred kazdym cvicenym by ste mali realizovat jednoduchy strecing .... cize to co sme robili na telesnej ked sme boli maly
.... cize nejako krutit ramenami, zapestami, nohami a thak ... uplne jednoducho .... Ale zislo by sa pred tym trosku zohriat .... napr. beh