Skus teraz uplne zabudnut to co o cviceni a posilovani vies, si teraz akoze uplny zaciatocnik a chces aby ti narastli svaly, co urobis? Pojdes do posilovne alebo zacnes kvalitne zrat? No asi vseci ludia by odpovedali prvu moznost, podlatoho co tu ty pises by si mal odpovedat druhou moznostou.kali520 napísal:Mne je uplne jane ze ta strava je dolezita a ze bez nej to skoro nejde. Ale ked niekto povie ze strava je dolezitejsia ako posilovna a posilovanie samotne tak sami uz zdviha zlc.
Paveze sa nebavime o objeme ani rysovacke, bavime sa o tom co je pre narast svalov najdolezitejsie (aj ked ta hadka uz zacina byt velmi smiesna). Dokazes ty vobec pochopit ze ja som tymto vsetkym chcel povedat len to ze nejde teraz o to ze z coho mas najlepsie vysledky ale o to z coho su tie vysledky aj ked to je minimalny vysledok.inac ved som myslel ze o tom sa bavime o objeme
kedze preberame vela jedla a cvicenie tak o rysovacke zrejme nehovorime.
Ja som tu uz raz pisal taku vetu ze je uplne nepodstatne ako kto vyzera, podstatny je jeho progres resp ako rychlo sa zlepsuje.a ty by si sa chcel obuvat do niekoho kto ma za sebou kopec sutazi ako ty chalani.
Ano suhlasim, ale opat to nijak nevyvracia tvrdenie ze by mu aspon nieco aj ked velmi malo narastlo.CVICENEC pre ktoreho je dolezitejsi trening ako jedlo nema sancu
Ale napisem to teraz v tvojom podani, Obzer bez cvicenia nema uz absolutne ziadnu sancu.
No skus mi to vysvetlit. Som zvedavy este do akych rozmerov sa tato diskusia zvrhnevies ty vobec co je to rysovacka a co je v nej dolezite ? skus rysovat bez kvalitnej stravy co tym dosiahnes, to je dalsi priklad toho ze strava je dolezita.
Ano jasne uspech nedosiahne ziadny, ale opat plati to iste co som pisal vyzsie. Aj ked sa bude napchavat tymi rozkami tak tym cvicenim mu nieco narast moze aj ked to bude trvat dlho a bude toho malo ale moze.trening je dolezity to je jasne pokial chces mat svaly, ale bez poriadnej stravy svaly proste nerastu, aky uspech moze dosiahnut niekto kto sa napchava dajme tomu rozkami ? z toho svaly nenarastu
No z tvojich prispevkov si to tak vysvetlujem.kto povedal ze jedlo STIMULUJE rast svalov ?
No ja som si vzdy myslel ze rast svalov stimuluje posilovanie.rast svalov stimuluje rast
Ak nie su ziviny z coho mas zit? Jedlo je rovnako potrebne aj pre prezitie a toto nejak ignorujes. Ale jeme preto aby sme zili ale nezijeme preto aby sme jedli, vsak?jedlo dodava potrebne ziviny k rastu
ak niesu ziviny z coho maju rast tie svaly ?