Kto vyhra Ligu majstrov?

O športe...
Peky05
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Arsenal Londýn - FC Liverpool-tu je to asi tazko povedat kto by mal postupit obe muzstva mozu je to najvyrovnanejsia dvojica
AS Rím - Manchester United-No tak dufam ze ma United nesklamu a prejdu bez vacsich problemov
Schalke 04 - FC Barcelona-Tu asi Barcelona aj ked v lige nehra velmi dobre tak by mali postupit ale Schalke mozu prekvapit
Fenerbahce Istanbul - Chelsea Londýn-Tu jednoznacne Chelsea
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Peky05: Arsenal s Liverpoolom bude urcite zaujimavy zapas, viac verim Arsenalu a dufam, ze postupia, aj ked to bude tazke. Bojim sa, aby Arsenal neprehral na krasu, pretoze ich kombinacie v sestnastke su niekedy az privelmi komplikovane a zbytocne.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hojko napísal:Peky05: Arsenal s Liverpoolom bude urcite zaujimavy zapas, viac verim Arsenalu a dufam, ze postupia, aj ked to bude tazke. Bojim sa, aby Arsenal neprehral na krasu, pretoze ich kombinacie v sestnastke su niekedy az privelmi komplikovane a zbytocne.
Najma tie Hlebove prihravky az na patke.

So zrebom som celkom spokojny, obaval som sa dvojic ako Arsenal Manchester, Arsenal Barcelona, alebo Manchester Barcelona.

Tipovat ale kto postupi bude tazke, Arsenal Liverpool tam je to 50:50, Roma bude chciet Manchestru vratit minulorocnu porazku, tam to tiez bude zaujimave.

Schalke su tiez velmi neprijemny a vzhladom na kolisave vykony Barcelony ich postupove sance su velmi realne. A v zapase medzi Chelsea a Fenerbachce to je asi najjednoznacnejsie.
lukyyy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa lukyyy »

dnesny zreb stavia do velmi dobrych pozicii barcu a chelsu, uvidime jak sa s tym vysporiadaju, ale s postupom by nemali mat problem, cize ja ich uz vidim v semifinale
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

manchester-AS rim ako minulu sezonu 7:1:D
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

IZZi-BA napísal:manchester-AS rim ako minulu sezonu 7:1:D
no neviem asi si AS už dá pozor :) schytá len 6 kusov :D
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

pacilo by sa mi anglicke finale :)
zreb dobry....L´poolu moc neprial, je to najvyrovnanejsia dvojica
dalej by mal postupit M United ktory je papierovym favoritom a nemozme zabudnut ani na minuly rok United:AS 7:1 :D
myslim ze Barca by so Schalke nemala mat prilis velke problemy aj ked sa jej nedari v lige zato v LM idu dobre
a Chelsea ma jednoznacne asi najlahsiu dvojicu, dufam ze postupi a mohla by sa dostat az do finale, chvala bohu ze sa nestretne s Liverpoolom lebo vzdy na nich stroskotali :wink:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

myslim ze ManU : AS Rim bude vyrovnany zapas, su to moje oblubene tymy, cize postup kohokolvek z nich ma potesi, ale myslim ze to bude najkrajsi futbal a tipujem ze so stastnejsim koncom pre AS, uvidime, inak Chelsea a Barcelona maju lahkych superov, a myslim ze Liverpool zdola Arsenal a postupi...
REBELL
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa REBELL »

No Manchester sa potrapi dost na AS. Ale hadam to zvladne.. po dlhej dobe by mohol uspiet v LM. A v zapase Arsenal - Liverpool by som si nebol taky isty ze Liverpool vyhra... bude to velmi vyrovnane. :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Manchester, pekne, vyhra v Rime o dva goly sa ceni, aj ked AS hrali bez Tottiho a Perrotu, Barca sa dala cakat. Co vravite dnes na Arsenal - Lvpool ? kto zvitazi ?
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

Drago napísal:Manchester, pekne, vyhra v Rime o dva goly sa ceni, aj ked AS hrali bez Tottiho a Perrotu, Barca sa dala cakat. Co vravite dnes na Arsenal - Lvpool ? kto zvitazi ?
verim liverpoolu, tim to v lm ide :wink: ..cez skrtela sa dnes arsenal nedostane :D
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Liverpool je v dnesnom zapase mozno takym mensim favoritom, naozaj im to v Lm ide a Arsenal v poslednom case trochu zakopava. naopak Chelsea ma takmer povinnost vyhrat tak dufam ze to bude minimalne golovy rozdiel.
Vcerajsie zapasy skoncili tak ako som predpokladal Man Utd je v dnesnej dobe mozno najsilnejsim a najstabilnejsim timom na svete alebo je aspon medzi najlepsimi a Barcelona to tiez v LM vie tak nic ine ako vitazstvo sa cakat nedalo.
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

Manchester United.. dufam
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Tento rok majú podľa posledných výkonov na Ligu majstrov najlepšie našlápnuté asi ManUtd. Myslím, že to bude ozaj zaslúžené vížazstvo, bola by veľká smola keby sa ešte niekde nechali poraziť. Osobne by ma veľmi potešil aj triumf Fenerbahce aj keď tam nie je veľká šanca
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

United ma vcera potesil som spokojny a co som len pozeral druhy polcas medzi Schalke a Barcou tak podla mna Schalke si zasluzilo aspon remizu za ten druhy polcas
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

"Adebayor, Adebayor, give him the ball and he will score" sa uz vali po Emirates Stadium
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

ManU včera potešil, semifinále by už nemalo byť problémom...
Každopádne sa teším ešte na prípadný ďalší anglický súboj... 8)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Arsenal L´pool bol celkom zaujimavy a vyrovnany zapas. Videl som len druhy gol a prakticky 2.polcas kde The Reds zvacsa len branili a a obcas sa snazili vyuzit obranne chybicky Arsenalu. Remiza 1:1 bola zasluzena pre oba celky.
Moja oblubena Chelsea ma sklamala, sice som zapas nevidel, ale uplne mi postacuje vysledok 2:1 pre Fenerbahce co je pre statisticky slabsi tym perfektny vysledok. Dufam ze The Blues na Stamford Brige nesklamu a ukazu Turkom aky rychly futbal sa hra v Anglicku :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

PACO8 napísal:...Moja oblubena Chelsea ma sklamala, sice som zapas nevidel, ale uplne mi postacuje vysledok 2:1 pre Fenerbahce ...
A hned prvy zapas na tikete je v pikacu jak tu nikto pise.... :evil:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak to si neni sam, stavil som na vsetky 4zapasy LM co sa hrali vcera resp. dnes a jedina Chelsea mi to doje*** :evil:
Napísať odpoveď