Kto vyhra Ligu majstrov?

O športe...
heLLhole
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heLLhole »

Drago napísal:Manchester, pekne, vyhra v Rime o dva goly sa ceni, aj ked AS hrali bez Tottiho a Perrotu, Barca sa dala cakat. Co vravite dnes na Arsenal - Lvpool ? kto zvitazi ?
verim liverpoolu, tim to v lm ide :wink: ..cez skrtela sa dnes arsenal nedostane :D
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Liverpool je v dnesnom zapase mozno takym mensim favoritom, naozaj im to v Lm ide a Arsenal v poslednom case trochu zakopava. naopak Chelsea ma takmer povinnost vyhrat tak dufam ze to bude minimalne golovy rozdiel.
Vcerajsie zapasy skoncili tak ako som predpokladal Man Utd je v dnesnej dobe mozno najsilnejsim a najstabilnejsim timom na svete alebo je aspon medzi najlepsimi a Barcelona to tiez v LM vie tak nic ine ako vitazstvo sa cakat nedalo.
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

Manchester United.. dufam
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Tento rok majú podľa posledných výkonov na Ligu majstrov najlepšie našlápnuté asi ManUtd. Myslím, že to bude ozaj zaslúžené vížazstvo, bola by veľká smola keby sa ešte niekde nechali poraziť. Osobne by ma veľmi potešil aj triumf Fenerbahce aj keď tam nie je veľká šanca
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

United ma vcera potesil som spokojny a co som len pozeral druhy polcas medzi Schalke a Barcou tak podla mna Schalke si zasluzilo aspon remizu za ten druhy polcas
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

"Adebayor, Adebayor, give him the ball and he will score" sa uz vali po Emirates Stadium
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

ManU včera potešil, semifinále by už nemalo byť problémom...
Každopádne sa teším ešte na prípadný ďalší anglický súboj... 8)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Arsenal L´pool bol celkom zaujimavy a vyrovnany zapas. Videl som len druhy gol a prakticky 2.polcas kde The Reds zvacsa len branili a a obcas sa snazili vyuzit obranne chybicky Arsenalu. Remiza 1:1 bola zasluzena pre oba celky.
Moja oblubena Chelsea ma sklamala, sice som zapas nevidel, ale uplne mi postacuje vysledok 2:1 pre Fenerbahce co je pre statisticky slabsi tym perfektny vysledok. Dufam ze The Blues na Stamford Brige nesklamu a ukazu Turkom aky rychly futbal sa hra v Anglicku :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

PACO8 napísal:...Moja oblubena Chelsea ma sklamala, sice som zapas nevidel, ale uplne mi postacuje vysledok 2:1 pre Fenerbahce ...
A hned prvy zapas na tikete je v pikacu jak tu nikto pise.... :evil:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak to si neni sam, stavil som na vsetky 4zapasy LM co sa hrali vcera resp. dnes a jedina Chelsea mi to doje*** :evil:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Na Arsenal a Liverpool by pekne pozeralo a nebyť ''zachráneného gólu'' v podaní Bendtnera tak by zápas skončil výhrou The gunners, ktorú si IMO zaslúžili.
Čo sa týka Fenerbahce versus Chelsea tak výsledok ma veľmi potešil, lebo páni z ázijskej časti Istanbulu sú mojimi favoritmi (aj keď sú papierovo slabší ako väčšina teamov). Aj ten jeden vlastný gól padol len nešťastne nohou Deivida, ktorý ale v druhom polčase zasadil Cubicinimu taký (víťazný) gól, že som len otváral hubu :smt048
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

toho golu vazne skoda ze to tam nepadlo pre gunners... aj ked lpool si po skrtelovom prichode u mna splhol a henryho odchodom gunners stratili, stale maju vacsie sympatie... a co sa fenerbahce tyka... nemam rad turkov, ale chelsea priam neznasam, takze aspon ako taka spokojnost
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Videl som len poslednu pol hodinu Arsenalu, ale nesklamali, dokazali opat poriadne zatlacit, lenze Liverpool sa vyborne branil, co ma dost mrzi.

Chelsea ma neskutocne prekvapila, bral som to ako jasne vitazstvo, najma ked viedli a ked komentator v TV povedal, ze je 2:1, tak som to ledva predychaval.

Edit: Chelsea pekny kusok dostala:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

PACO8 napísal:Tak to si neni sam, stavil som na vsetky 4zapasy LM co sa hrali vcera resp. dnes a jedina Chelsea mi to doje*** :evil:
no tak to niesi sam :x
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Vcera Liverpool ukazal preco vie hrat LM, a to je dobre organizovana hra s velmi dobre zabezpecenou obranou, co sa mne osobne nepacilo a ani sa mi nepaci.

Dalej by som chcel naisat a na to som uz nasvany dlhsie je herny system vyradovacej casti LM, konkretne nepaci sa mi pravidlo golu na ihrisku supera. Toto pravidlo zbytocne skodi otvorenej hre a muzstva hraju az prilis opatrne a je to viac o taktike ako o otvorenom boji.

Bolo to vidiet vo predvcerajsom aj vcerajsom zapase. Myslim si ze futbalu by ovela viac prospelo keby postupoval ten kto da jednoducho viac golov.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Rozmyslam tvrdo, skus mi napisat situaciu, kedy tim, ktory dal viac golov ako super nepostupil. Mozno mi to len nepali takto poranu :?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

t0m4s3 napísal:Rozmyslam tvrdo, skus mi napisat situaciu, kedy tim, ktory dal viac golov ako super nepostupil. Mozno mi to len nepali takto poranu :?
Velmi dobry priklad bolo semifinale asi pred 5 rokmi (uz si moc nepamatam) ked sa v semifinale stretli oba Milanske tymi. Ako vsetci vieme tak obaja maju spolocny domaci stadion, lenze chudak Inter uhral iba bezgolovu remizu ked bol pisany ako host. V odvetnom zapase ked bol pisany ako domaci tak inkasoval ale zapas sa skoncil 1:1. Postupujucim muzstvom sa stalo AC Milan ktory vo finale nakoniec porazil aj Juventus a sutaz vyhral. Pripada mi az smiesne ze vlastne postupilo to muzstvo ktore malo to stastie ze zrovna v tom zapase ked bolo pisane ako domace tak uhralo bezgolovu remizu, a pri tom oba zapasy sa hrali na rovnakom statione, o postupe vlastne rozhodol nejaky hlupy "zreb".

A okrem toho je este plno pripadov ked muzstvo na domacom travniku vyhralo 2:1 a v odvete prehrali 0:1 a kvoli tomuto systemu vlastne nepostupovali.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

kali520 napísal:Velmi dobry priklad bolo semifinale asi pred 5 rokmi (uz si moc nepamatam) ked sa v semifinale stretli oba Milanske tymi. Ako vsetci vieme tak obaja maju spolocny domaci stadion, lenze chudak Inter uhral iba bezgolovu remizu ked bol pisany ako host. V odvetnom zapase ked bol pisany ako domaci tak inkasoval ale zapas sa skoncil 1:1. Postupujucim muzstvom sa stalo AC Milan ktory vo finale nakoniec porazil aj Juventus a sutaz vyhral. Pripada mi az smiesne ze vlastne postupilo to muzstvo ktore malo to stastie ze zrovna v tom zapase ked bolo pisane ako domace tak uhralo bezgolovu remizu, a pri tom oba zapasy sa hrali na rovnakom statione, o postupe vlastne rozhodol nejaky hlupy "zreb".
No ale veď keď oba zápasy skončili remízou 1:1, tak sa muselo predlžovať, nie? :roll:
Veď v tom systéme ide iba o to, že ak je celkové skóre z dvojzápasu rovnaké, tak postupuje tím, ktorý dal viac gólov na ihrisku súpera, no a v tomto prípade dal aj Inter aj AC vonku 1 gól, čiže sa muselo predlžovať...
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

precitaj si to este raz :wink:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

kali520: No a kde je priklad toho, ze muzstvo, ktore streli o gol menej prehra? To co ty opisujes je situacia, ze obe muzstva maju rovnako golov a rozhodol gol zo superovho ihriska.
Napísať odpoveď