verim liverpoolu, tim to v lm ideDrago napísal:Manchester, pekne, vyhra v Rime o dva goly sa ceni, aj ked AS hrali bez Tottiho a Perrotu, Barca sa dala cakat. Co vravite dnes na Arsenal - Lvpool ? kto zvitazi ?
Kto vyhra Ligu majstrov?
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Liverpool je v dnesnom zapase mozno takym mensim favoritom, naozaj im to v Lm ide a Arsenal v poslednom case trochu zakopava. naopak Chelsea ma takmer povinnost vyhrat tak dufam ze to bude minimalne golovy rozdiel.
Vcerajsie zapasy skoncili tak ako som predpokladal Man Utd je v dnesnej dobe mozno najsilnejsim a najstabilnejsim timom na svete alebo je aspon medzi najlepsimi a Barcelona to tiez v LM vie tak nic ine ako vitazstvo sa cakat nedalo.
Vcerajsie zapasy skoncili tak ako som predpokladal Man Utd je v dnesnej dobe mozno najsilnejsim a najstabilnejsim timom na svete alebo je aspon medzi najlepsimi a Barcelona to tiez v LM vie tak nic ine ako vitazstvo sa cakat nedalo.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
PACO8
Light Professional
Arsenal L´pool bol celkom zaujimavy a vyrovnany zapas. Videl som len druhy gol a prakticky 2.polcas kde The Reds zvacsa len branili a a obcas sa snazili vyuzit obranne chybicky Arsenalu. Remiza 1:1 bola zasluzena pre oba celky.
Moja oblubena Chelsea ma sklamala, sice som zapas nevidel, ale uplne mi postacuje vysledok 2:1 pre Fenerbahce co je pre statisticky slabsi tym perfektny vysledok. Dufam ze The Blues na Stamford Brige nesklamu a ukazu Turkom aky rychly futbal sa hra v Anglicku
Moja oblubena Chelsea ma sklamala, sice som zapas nevidel, ale uplne mi postacuje vysledok 2:1 pre Fenerbahce co je pre statisticky slabsi tym perfektny vysledok. Dufam ze The Blues na Stamford Brige nesklamu a ukazu Turkom aky rychly futbal sa hra v Anglicku
-
Vesper
Professional
Na Arsenal a Liverpool by pekne pozeralo a nebyť ''zachráneného gólu'' v podaní Bendtnera tak by zápas skončil výhrou The gunners, ktorú si IMO zaslúžili.
Čo sa týka Fenerbahce versus Chelsea tak výsledok ma veľmi potešil, lebo páni z ázijskej časti Istanbulu sú mojimi favoritmi (aj keď sú papierovo slabší ako väčšina teamov). Aj ten jeden vlastný gól padol len nešťastne nohou Deivida, ktorý ale v druhom polčase zasadil Cubicinimu taký (víťazný) gól, že som len otváral hubu
Čo sa týka Fenerbahce versus Chelsea tak výsledok ma veľmi potešil, lebo páni z ázijskej časti Istanbulu sú mojimi favoritmi (aj keď sú papierovo slabší ako väčšina teamov). Aj ten jeden vlastný gól padol len nešťastne nohou Deivida, ktorý ale v druhom polčase zasadil Cubicinimu taký (víťazný) gól, že som len otváral hubu
-
hojko
Site Admin
Videl som len poslednu pol hodinu Arsenalu, ale nesklamali, dokazali opat poriadne zatlacit, lenze Liverpool sa vyborne branil, co ma dost mrzi.
Chelsea ma neskutocne prekvapila, bral som to ako jasne vitazstvo, najma ked viedli a ked komentator v TV povedal, ze je 2:1, tak som to ledva predychaval.
Edit: Chelsea pekny kusok dostala:
Chelsea ma neskutocne prekvapila, bral som to ako jasne vitazstvo, najma ked viedli a ked komentator v TV povedal, ze je 2:1, tak som to ledva predychaval.
Edit: Chelsea pekny kusok dostala:
Vcera Liverpool ukazal preco vie hrat LM, a to je dobre organizovana hra s velmi dobre zabezpecenou obranou, co sa mne osobne nepacilo a ani sa mi nepaci.
Dalej by som chcel naisat a na to som uz nasvany dlhsie je herny system vyradovacej casti LM, konkretne nepaci sa mi pravidlo golu na ihrisku supera. Toto pravidlo zbytocne skodi otvorenej hre a muzstva hraju az prilis opatrne a je to viac o taktike ako o otvorenom boji.
Bolo to vidiet vo predvcerajsom aj vcerajsom zapase. Myslim si ze futbalu by ovela viac prospelo keby postupoval ten kto da jednoducho viac golov.
Dalej by som chcel naisat a na to som uz nasvany dlhsie je herny system vyradovacej casti LM, konkretne nepaci sa mi pravidlo golu na ihrisku supera. Toto pravidlo zbytocne skodi otvorenej hre a muzstva hraju az prilis opatrne a je to viac o taktike ako o otvorenom boji.
Bolo to vidiet vo predvcerajsom aj vcerajsom zapase. Myslim si ze futbalu by ovela viac prospelo keby postupoval ten kto da jednoducho viac golov.
Velmi dobry priklad bolo semifinale asi pred 5 rokmi (uz si moc nepamatam) ked sa v semifinale stretli oba Milanske tymi. Ako vsetci vieme tak obaja maju spolocny domaci stadion, lenze chudak Inter uhral iba bezgolovu remizu ked bol pisany ako host. V odvetnom zapase ked bol pisany ako domaci tak inkasoval ale zapas sa skoncil 1:1. Postupujucim muzstvom sa stalo AC Milan ktory vo finale nakoniec porazil aj Juventus a sutaz vyhral. Pripada mi az smiesne ze vlastne postupilo to muzstvo ktore malo to stastie ze zrovna v tom zapase ked bolo pisane ako domace tak uhralo bezgolovu remizu, a pri tom oba zapasy sa hrali na rovnakom statione, o postupe vlastne rozhodol nejaky hlupy "zreb".t0m4s3 napísal:Rozmyslam tvrdo, skus mi napisat situaciu, kedy tim, ktory dal viac golov ako super nepostupil. Mozno mi to len nepali takto poranu
A okrem toho je este plno pripadov ked muzstvo na domacom travniku vyhralo 2:1 a v odvete prehrali 0:1 a kvoli tomuto systemu vlastne nepostupovali.
No ale veď keď oba zápasy skončili remízou 1:1, tak sa muselo predlžovať, nie?kali520 napísal:Velmi dobry priklad bolo semifinale asi pred 5 rokmi (uz si moc nepamatam) ked sa v semifinale stretli oba Milanske tymi. Ako vsetci vieme tak obaja maju spolocny domaci stadion, lenze chudak Inter uhral iba bezgolovu remizu ked bol pisany ako host. V odvetnom zapase ked bol pisany ako domaci tak inkasoval ale zapas sa skoncil 1:1. Postupujucim muzstvom sa stalo AC Milan ktory vo finale nakoniec porazil aj Juventus a sutaz vyhral. Pripada mi az smiesne ze vlastne postupilo to muzstvo ktore malo to stastie ze zrovna v tom zapase ked bolo pisane ako domace tak uhralo bezgolovu remizu, a pri tom oba zapasy sa hrali na rovnakom statione, o postupe vlastne rozhodol nejaky hlupy "zreb".
Veď v tom systéme ide iba o to, že ak je celkové skóre z dvojzápasu rovnaké, tak postupuje tím, ktorý dal viac gólov na ihrisku súpera, no a v tomto prípade dal aj Inter aj AC vonku 1 gól, čiže sa muselo predlžovať...