La Liga:Primera Division

O športe...
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

www.atdhe.net väčšinou to funguje aspoň mne, aj ked kvalita nie je bohviečo
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

A na akom televíznom programe to ešte dávajú?
Steven666
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

na maďarskom Sport 1.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Hmmm sice som to nepozeral lebo mi to strasne zle streamovalo takze to okomentujem az ked uvidim daky zostrih ale vysledok ma samozrejme tesi :D BARCA RULEZ.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: La Liga:Primera Division

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tak Barca dnes zakopnutie, preto som si pozrel zapas Realu so Sevillou. Po polcase 0:1, gol som nevidel. Po zmene stran neuveritelna chyba Casillasa pri priamom kope a bolo 0:2. Real obratom znizil a nasledne vyrovnal. Cely druhy polcas sa hral na jednu branku, Real po vyrovnani nastrelil 3 tyce. Nakoniec ale futbalovy boh potesil Real a v nadstavenom case 3:2. Inak musim povedat, ze spanielsky futbal je neskutocne "uplakany"
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

chalani, kde by sa dalo dnes pozerat cez internet zapas real vs barca????
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

cez sopcast
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pozeral som len cca posledných 25 minút, ale Real dosť bezradný. Dostali na frak.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Pepe pekny tah, Puyol pravy obranca Aleves utocnik a Ronaldo bol uplne vygumovany :lol:

Ps, v druom polcase na neho uz stacil aj sam Alves
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak Barca zase ukazala kto je kralom La Ligy
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

kali520 napísal:Pepe pekny tah, Puyol pravy obranca Aleves utocnik a Ronaldo bol uplne vygumovany :lol:

Ps, v druom polcase na neho uz stacil aj sam Alves
Kali, mne nepripadal príliš vygumovaný, skôr nemal komu nahrať, lebo ostatní spoluhráči boli vygumovaní a presne tak sa bráni takýto hráč. Skôr som videl súboje Pique vs Ronaldo.

Xavi dve nádherné gólovky, Messiho komentovať netreba, ešte že chytal Cassilas. Mrzí ma, že Real vôbec nepreveril Valdesa, okrem 3 striel priamo do stredu.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Teraz musí Barca a aj Real hrať naplno. Podľa mňa už Barca nezaváha a vyhrá.
b0t~
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa b0t~ »

koniec ligy a barca zasluzene vyhrala, real posledny zapas nic nezahral
ale uz by som privital, aby pellegrini siel kade lahsie... hlavne pred zaciatkom sezony vyspevoval aky ma on vyrovnany team, ze kazdy zapas bude hrat niekto iny a co z toho, nic... benzema ktory ma potencial ohrieval lavicku a namiesto neho higuain, ktory nezvlada klucove zapasy... a ostatny hraci detto, granero, gago... ale tak to ma byt,skoda sa nad tym uz zamyslat...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Barca si zasluzila aspon vyhru v lige
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

b0t~ napísal:koniec ligy a barca zasluzene vyhrala, real posledny zapas nic nezahral
ale uz by som privital, aby pellegrini siel kade lahsie... hlavne pred zaciatkom sezony vyspevoval aky ma on vyrovnany team, ze kazdy zapas bude hrat niekto iny a co z toho, nic... benzema ktory ma potencial ohrieval lavicku a namiesto neho higuain, ktory nezvlada klucove zapasy... a ostatny hraci detto, granero, gago... ale tak to ma byt,skoda sa nad tym uz zamyslat...
trepes neskutocne p**oviny... zisk 96 bodov by v asi cca poslednych 20 sezonach stacil na titul... 102 strelenych golov svedci o vsetkom... o majstrovi rozhodlo +6b ziskanych pre Barcu a zaroven -6b pre Real... no aj napriek tomu mal Real omnoho menej zakopnuti so vsetkymi ostatnymi supermi ako Barcelona (kedze aj napriek 2 klucovym prehram v El Clasicach stracal pred tymto kolom na Barcelonu len 1bod).

// pozri sa kolko bodov ziskali majstri ostatnych jednotlivych top europskych lig:
Anglicko: Chelsea 86b!
Taliansko: Inter Milan 82b!
Nemecko: Bayern 70b! (hoc o 4 zapasy menej... ale aj pri maxime na 38zapasov by to bolo 82b)
Francuzsko: Marseille 78b!

Real ziskal bodov 96... no na titul to aj tak nestacilo... hold smola... tak nabuduce sa vyjadruj trochu objektivne, a nevkladaj do svojich prispevkov znamky zakomplexovanosti vyplynutych z nenavisti voci Realu.

Barca si titul zasluzila... i ked nie vzdy plati, ze ten kto vyhra zapasy s najvacsim rivalom/-mi, ziska aj titul. Ale tuto sezonu to v La Lige platilo.

Real ma tu smolu, ze ma za prezidenta s prepacenim k**ota, ktoreho futbal ani nezaujima, a riesi si tam svoje biznisy. Nuz neznasam ho ani ja, ale kvoli tomu neprestanem fandit Realu.

btw. Gratulujem Barcelone k titulu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to s tymi bodmi si zase trepol trosku ty
- nemozes porovnavat kolko bodov ziskala chelsea, ta liga je uplne niekde inde
- inter, par sezon do zadu uz zacina pomaly kvalitou zapasov zaostavat aj za nemeckou ligou, co sa nestavalo v minulosti, tento rok zo zaciatku nemali konkurenta, kedze AS sa len postupom casu zacal prebudzat k vykonom, mali zraneneho tottiho atd. proste inter si mohol v klude setrit sily na LM, a taktiez ho nemuselo trapit obdobie ked za 10 zapasov ziskal len par bodov, aj tak maju titul a zasluzene
- Bayern, takisto sa trapil, mal zle obdobie, ale nemecka liga je omnoho vyrovnanejsia ako talianska a spanielska takze neni ziadnym prekvapenim, ze ziskali titul s takym poctom bodov. Pred sezonou bolo boli minimalne 3 tymi, ktore mali na to ziskat titul
- Marseille- tam to bolo podobne ako v Nemecku, favoriti na titul boli oni, Bordeaux, Lyon a taktiez mohlo prekvapit PSG
takze pocet ziskanych bodov nema nic s tym, aky kvalitny je tym, ale aka kvalitna a vyrovnana je liga
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

dalsi nechapavec... basnik (ja) tym chcel povedat to, ze Real neziskal titul, pretoze:
....v la lige hra klub s nazvom FC Barcelona, ktora keby hrala:
1.v Premierleague, tak je Chelsea bez titulu
2.v Serii A, tak je Inter bez titulu
3.v Bundeslige, tak je Bayern bez titulu
4.v Ligue 1, tak je Marseille bez titulu

// ale dobre teda: No katastrofa co predviedol Real Madrid tuto sezonu... 96 ziskanych bodov, ktore su ubohe aj na La Ligu, 102 ubohych strelenych golov... trener a hraci by sa ani nemali od hanby ukazovat na verejnosti, a radsej rovno zostupit do Segunda Division.

// a este k tej anglickej co si napisal, ze je niekde uplne inde: Premierleague ma akurat lepsiu hornu 4-ku, dokonca uz neplati ani to, uz je len horna 3-ka.. a keby sme odobrali aj Arsenal, ktory tuto sezonu, hlavne na jej konci nehral tiez ziadnu slavu, tak len horna 2-ka, pri com povedzme teda:

... (neberiem 100% ohlad na aktualne ligove tabulky, pretoze niektorym renomovanym teamom ako napr. LFC a Atletico absolutne nevysli ligove sezony, ale aj tak patria k spicke).....
.... Chelsea, Man Utd, Arsenal, Tottenham, Man City, Liverpool je priblizne celkovo na rovnakej urovni ako FC Barcelona, Real Madrid, Valencia, FC Sevilla, Villarreal a Atletico Madrid - dokonca by som povedal ze La Liga je v tomto o kusok lepsia! ... a zo zvysku priemernych teamov keby si proti sebe postavil napr. Mallorcu alebo Getafe proti napr. Aston Ville alebo Boltonu, tak by anglicke teamy dostali dobre n**icu... takze trepes ty.
takze pocet ziskanych bodov nema nic s tym, aky kvalitny je tym, ale aka kvalitna a vyrovnana je liga
takze z toho vyplyva, ze spanielska liga je najhorsia podla teba z tychto 5-tich. Jak myslis 8)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

b0t~ napísal:koniec ligy a barca zasluzene vyhrala, real posledny zapas nic nezahral
Higuain je tam jeden z naj utocnikov, fakt ze v tejto sezone dal 27 golov hovory za vsetko.

Madrid mal tym tento rok postaveny dobre, valcoval kazdeho a chybal mu uz len bod za Barcelonou, uz jako spominal jason007x.

Tiez si nemyslim ze Perez je az taky ko*ot, lebo ked tam bol v prvej ere galaktikos a boli tam hraci Zidane, Figo atd vyhravali jak ligu tak aj ligu majstrov vid roky 2000-2004. A tento rok tiez neboli daleko od titulu. Verim tomu ze dalsiu sezonu bud ligu alebo LM ziskaju, pre mna osobne to budu najvacsi favoriti.
b0t~
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa b0t~ »

to jason007x :
odkial si vycital, ze nenavidim real ? real je moj oblubeny team uz par rokov, a len som zhodnotil ako tomu je...

ich hra pripadala sympaticka, celkovo to, ze dost zapasov vyhrali a davali goly je pekne, ale co ked tomu nebolo vtedy ked to bolo potrebne?

real tuto sezonu nedopadol tak kvoli prezidentovi, ale kvoli tomu ako pristupoval k rozhodujucim zapasom, osemfinale LM, el clasico a vybuch s alcorconom ani nehovorim...
opytam sa ta takto, ty si videl v hre realu niejaky system? ich hra za celu sezonu pomaly nemala oci a s tymto sa neda vyhravat v dolezitych zapasoch, na slabsie timy to bohate stacilo...

dobre Higuain striela goly, ale videl si jeho laxny pristup k niektorym zapasom? proste je vygumovany ked hra proti lepsim muzstvam a ide to vtedy s nim dole vodou...
na pellegrinim mi vadi, ze aj ked vie nabudit muzstvo, ale pocas zapasu je bezzuby, stale dokolecka ta ista zostava, aj ked je vidno, ze tam hraci nepredvadzaju nic, granero mal sice obcas dobre zapasy, ale ku koncu sezony 0 bodov, lass je stokrat lepsie DMF ako gago aj toho viac nabeha, benzema ktory vzdy ked prisiel v zavere na ihrisko nabehal kopu, maval presne prihravky a musim povedat, ze casto krat predviedol lepsiu hru za par minut ako higuain za cely zapas...
a dalsia vec na pellegrinim, ze ked vidi, ze timu to nejde tak nekona, striedania - v poslednych minutach, na lavicke sedi a nechava si ich hrat svoju hru, nie ze by sa snazil nieco vymysliet...

real mal uspesnu sezonu, miestami som veril ze ma na titul nebyt posledneho zapasu s barcou, skoda tych par zapasov = teda vsetkych rozhodujucich a skoda ze bola barcelona o par bodikov lepsia
Napísať odpoveď