La Liga:Primera Division
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: La Liga:Primera Division
tak Barca zase ukazala kto je kralom La Ligy
Kali, mne nepripadal príliš vygumovaný, skôr nemal komu nahrať, lebo ostatní spoluhráči boli vygumovaní a presne tak sa bráni takýto hráč. Skôr som videl súboje Pique vs Ronaldo.kali520 napísal:Pepe pekny tah, Puyol pravy obranca Aleves utocnik a Ronaldo bol uplne vygumovany![]()
Ps, v druom polcase na neho uz stacil aj sam Alves
Xavi dve nádherné gólovky, Messiho komentovať netreba, ešte že chytal Cassilas. Mrzí ma, že Real vôbec nepreveril Valdesa, okrem 3 striel priamo do stredu.
Teraz musí Barca a aj Real hrať naplno. Podľa mňa už Barca nezaváha a vyhrá.
koniec ligy a barca zasluzene vyhrala, real posledny zapas nic nezahral
ale uz by som privital, aby pellegrini siel kade lahsie... hlavne pred zaciatkom sezony vyspevoval aky ma on vyrovnany team, ze kazdy zapas bude hrat niekto iny a co z toho, nic... benzema ktory ma potencial ohrieval lavicku a namiesto neho higuain, ktory nezvlada klucove zapasy... a ostatny hraci detto, granero, gago... ale tak to ma byt,skoda sa nad tym uz zamyslat...
ale uz by som privital, aby pellegrini siel kade lahsie... hlavne pred zaciatkom sezony vyspevoval aky ma on vyrovnany team, ze kazdy zapas bude hrat niekto iny a co z toho, nic... benzema ktory ma potencial ohrieval lavicku a namiesto neho higuain, ktory nezvlada klucove zapasy... a ostatny hraci detto, granero, gago... ale tak to ma byt,skoda sa nad tym uz zamyslat...
-
guess.whoo
Redeemer
Barca si zasluzila aspon vyhru v lige
-
jason007x
Light Professional
trepes neskutocne p**oviny... zisk 96 bodov by v asi cca poslednych 20 sezonach stacil na titul... 102 strelenych golov svedci o vsetkom... o majstrovi rozhodlo +6b ziskanych pre Barcu a zaroven -6b pre Real... no aj napriek tomu mal Real omnoho menej zakopnuti so vsetkymi ostatnymi supermi ako Barcelona (kedze aj napriek 2 klucovym prehram v El Clasicach stracal pred tymto kolom na Barcelonu len 1bod).b0t~ napísal:koniec ligy a barca zasluzene vyhrala, real posledny zapas nic nezahral
// pozri sa kolko bodov ziskali majstri ostatnych jednotlivych top europskych lig:
Anglicko: Chelsea 86b!
Taliansko: Inter Milan 82b!
Nemecko: Bayern 70b! (hoc o 4 zapasy menej... ale aj pri maxime na 38zapasov by to bolo 82b)
Francuzsko: Marseille 78b!
Real ziskal bodov 96... no na titul to aj tak nestacilo... hold smola... tak nabuduce sa vyjadruj trochu objektivne, a nevkladaj do svojich prispevkov znamky zakomplexovanosti vyplynutych z nenavisti voci Realu.
Barca si titul zasluzila... i ked nie vzdy plati, ze ten kto vyhra zapasy s najvacsim rivalom/-mi, ziska aj titul. Ale tuto sezonu to v La Lige platilo.
Real ma tu smolu, ze ma za prezidenta s prepacenim k**ota, ktoreho futbal ani nezaujima, a riesi si tam svoje biznisy. Nuz neznasam ho ani ja, ale kvoli tomu neprestanem fandit Realu.
btw. Gratulujem Barcelone k titulu.
-
guess.whoo
Redeemer
to s tymi bodmi si zase trepol trosku ty
- nemozes porovnavat kolko bodov ziskala chelsea, ta liga je uplne niekde inde
- inter, par sezon do zadu uz zacina pomaly kvalitou zapasov zaostavat aj za nemeckou ligou, co sa nestavalo v minulosti, tento rok zo zaciatku nemali konkurenta, kedze AS sa len postupom casu zacal prebudzat k vykonom, mali zraneneho tottiho atd. proste inter si mohol v klude setrit sily na LM, a taktiez ho nemuselo trapit obdobie ked za 10 zapasov ziskal len par bodov, aj tak maju titul a zasluzene
- Bayern, takisto sa trapil, mal zle obdobie, ale nemecka liga je omnoho vyrovnanejsia ako talianska a spanielska takze neni ziadnym prekvapenim, ze ziskali titul s takym poctom bodov. Pred sezonou bolo boli minimalne 3 tymi, ktore mali na to ziskat titul
- Marseille- tam to bolo podobne ako v Nemecku, favoriti na titul boli oni, Bordeaux, Lyon a taktiez mohlo prekvapit PSG
takze pocet ziskanych bodov nema nic s tym, aky kvalitny je tym, ale aka kvalitna a vyrovnana je liga
- nemozes porovnavat kolko bodov ziskala chelsea, ta liga je uplne niekde inde
- inter, par sezon do zadu uz zacina pomaly kvalitou zapasov zaostavat aj za nemeckou ligou, co sa nestavalo v minulosti, tento rok zo zaciatku nemali konkurenta, kedze AS sa len postupom casu zacal prebudzat k vykonom, mali zraneneho tottiho atd. proste inter si mohol v klude setrit sily na LM, a taktiez ho nemuselo trapit obdobie ked za 10 zapasov ziskal len par bodov, aj tak maju titul a zasluzene
- Bayern, takisto sa trapil, mal zle obdobie, ale nemecka liga je omnoho vyrovnanejsia ako talianska a spanielska takze neni ziadnym prekvapenim, ze ziskali titul s takym poctom bodov. Pred sezonou bolo boli minimalne 3 tymi, ktore mali na to ziskat titul
- Marseille- tam to bolo podobne ako v Nemecku, favoriti na titul boli oni, Bordeaux, Lyon a taktiez mohlo prekvapit PSG
takze pocet ziskanych bodov nema nic s tym, aky kvalitny je tym, ale aka kvalitna a vyrovnana je liga
-
jason007x
Light Professional
dalsi nechapavec... basnik (ja) tym chcel povedat to, ze Real neziskal titul, pretoze:
....v la lige hra klub s nazvom FC Barcelona, ktora keby hrala:
1.v Premierleague, tak je Chelsea bez titulu
2.v Serii A, tak je Inter bez titulu
3.v Bundeslige, tak je Bayern bez titulu
4.v Ligue 1, tak je Marseille bez titulu
// ale dobre teda: No katastrofa co predviedol Real Madrid tuto sezonu... 96 ziskanych bodov, ktore su ubohe aj na La Ligu, 102 ubohych strelenych golov... trener a hraci by sa ani nemali od hanby ukazovat na verejnosti, a radsej rovno zostupit do Segunda Division.
// a este k tej anglickej co si napisal, ze je niekde uplne inde: Premierleague ma akurat lepsiu hornu 4-ku, dokonca uz neplati ani to, uz je len horna 3-ka.. a keby sme odobrali aj Arsenal, ktory tuto sezonu, hlavne na jej konci nehral tiez ziadnu slavu, tak len horna 2-ka, pri com povedzme teda:
... (neberiem 100% ohlad na aktualne ligove tabulky, pretoze niektorym renomovanym teamom ako napr. LFC a Atletico absolutne nevysli ligove sezony, ale aj tak patria k spicke).....
.... Chelsea, Man Utd, Arsenal, Tottenham, Man City, Liverpool je priblizne celkovo na rovnakej urovni ako FC Barcelona, Real Madrid, Valencia, FC Sevilla, Villarreal a Atletico Madrid - dokonca by som povedal ze La Liga je v tomto o kusok lepsia! ... a zo zvysku priemernych teamov keby si proti sebe postavil napr. Mallorcu alebo Getafe proti napr. Aston Ville alebo Boltonu, tak by anglicke teamy dostali dobre n**icu... takze trepes ty.

....v la lige hra klub s nazvom FC Barcelona, ktora keby hrala:
1.v Premierleague, tak je Chelsea bez titulu
2.v Serii A, tak je Inter bez titulu
3.v Bundeslige, tak je Bayern bez titulu
4.v Ligue 1, tak je Marseille bez titulu
// ale dobre teda: No katastrofa co predviedol Real Madrid tuto sezonu... 96 ziskanych bodov, ktore su ubohe aj na La Ligu, 102 ubohych strelenych golov... trener a hraci by sa ani nemali od hanby ukazovat na verejnosti, a radsej rovno zostupit do Segunda Division.
// a este k tej anglickej co si napisal, ze je niekde uplne inde: Premierleague ma akurat lepsiu hornu 4-ku, dokonca uz neplati ani to, uz je len horna 3-ka.. a keby sme odobrali aj Arsenal, ktory tuto sezonu, hlavne na jej konci nehral tiez ziadnu slavu, tak len horna 2-ka, pri com povedzme teda:
... (neberiem 100% ohlad na aktualne ligove tabulky, pretoze niektorym renomovanym teamom ako napr. LFC a Atletico absolutne nevysli ligove sezony, ale aj tak patria k spicke).....
.... Chelsea, Man Utd, Arsenal, Tottenham, Man City, Liverpool je priblizne celkovo na rovnakej urovni ako FC Barcelona, Real Madrid, Valencia, FC Sevilla, Villarreal a Atletico Madrid - dokonca by som povedal ze La Liga je v tomto o kusok lepsia! ... a zo zvysku priemernych teamov keby si proti sebe postavil napr. Mallorcu alebo Getafe proti napr. Aston Ville alebo Boltonu, tak by anglicke teamy dostali dobre n**icu... takze trepes ty.
takze z toho vyplyva, ze spanielska liga je najhorsia podla teba z tychto 5-tich. Jak myslistakze pocet ziskanych bodov nema nic s tym, aky kvalitny je tym, ale aka kvalitna a vyrovnana je liga
Higuain je tam jeden z naj utocnikov, fakt ze v tejto sezone dal 27 golov hovory za vsetko.b0t~ napísal:koniec ligy a barca zasluzene vyhrala, real posledny zapas nic nezahral
Madrid mal tym tento rok postaveny dobre, valcoval kazdeho a chybal mu uz len bod za Barcelonou, uz jako spominal jason007x.
Tiez si nemyslim ze Perez je az taky ko*ot, lebo ked tam bol v prvej ere galaktikos a boli tam hraci Zidane, Figo atd vyhravali jak ligu tak aj ligu majstrov vid roky 2000-2004. A tento rok tiez neboli daleko od titulu. Verim tomu ze dalsiu sezonu bud ligu alebo LM ziskaju, pre mna osobne to budu najvacsi favoriti.
to jason007x :
odkial si vycital, ze nenavidim real ? real je moj oblubeny team uz par rokov, a len som zhodnotil ako tomu je...
ich hra pripadala sympaticka, celkovo to, ze dost zapasov vyhrali a davali goly je pekne, ale co ked tomu nebolo vtedy ked to bolo potrebne?
real tuto sezonu nedopadol tak kvoli prezidentovi, ale kvoli tomu ako pristupoval k rozhodujucim zapasom, osemfinale LM, el clasico a vybuch s alcorconom ani nehovorim...
opytam sa ta takto, ty si videl v hre realu niejaky system? ich hra za celu sezonu pomaly nemala oci a s tymto sa neda vyhravat v dolezitych zapasoch, na slabsie timy to bohate stacilo...
dobre Higuain striela goly, ale videl si jeho laxny pristup k niektorym zapasom? proste je vygumovany ked hra proti lepsim muzstvam a ide to vtedy s nim dole vodou...
na pellegrinim mi vadi, ze aj ked vie nabudit muzstvo, ale pocas zapasu je bezzuby, stale dokolecka ta ista zostava, aj ked je vidno, ze tam hraci nepredvadzaju nic, granero mal sice obcas dobre zapasy, ale ku koncu sezony 0 bodov, lass je stokrat lepsie DMF ako gago aj toho viac nabeha, benzema ktory vzdy ked prisiel v zavere na ihrisko nabehal kopu, maval presne prihravky a musim povedat, ze casto krat predviedol lepsiu hru za par minut ako higuain za cely zapas...
a dalsia vec na pellegrinim, ze ked vidi, ze timu to nejde tak nekona, striedania - v poslednych minutach, na lavicke sedi a nechava si ich hrat svoju hru, nie ze by sa snazil nieco vymysliet...
real mal uspesnu sezonu, miestami som veril ze ma na titul nebyt posledneho zapasu s barcou, skoda tych par zapasov = teda vsetkych rozhodujucich a skoda ze bola barcelona o par bodikov lepsia
odkial si vycital, ze nenavidim real ? real je moj oblubeny team uz par rokov, a len som zhodnotil ako tomu je...
ich hra pripadala sympaticka, celkovo to, ze dost zapasov vyhrali a davali goly je pekne, ale co ked tomu nebolo vtedy ked to bolo potrebne?
real tuto sezonu nedopadol tak kvoli prezidentovi, ale kvoli tomu ako pristupoval k rozhodujucim zapasom, osemfinale LM, el clasico a vybuch s alcorconom ani nehovorim...
opytam sa ta takto, ty si videl v hre realu niejaky system? ich hra za celu sezonu pomaly nemala oci a s tymto sa neda vyhravat v dolezitych zapasoch, na slabsie timy to bohate stacilo...
dobre Higuain striela goly, ale videl si jeho laxny pristup k niektorym zapasom? proste je vygumovany ked hra proti lepsim muzstvam a ide to vtedy s nim dole vodou...
na pellegrinim mi vadi, ze aj ked vie nabudit muzstvo, ale pocas zapasu je bezzuby, stale dokolecka ta ista zostava, aj ked je vidno, ze tam hraci nepredvadzaju nic, granero mal sice obcas dobre zapasy, ale ku koncu sezony 0 bodov, lass je stokrat lepsie DMF ako gago aj toho viac nabeha, benzema ktory vzdy ked prisiel v zavere na ihrisko nabehal kopu, maval presne prihravky a musim povedat, ze casto krat predviedol lepsiu hru za par minut ako higuain za cely zapas...
a dalsia vec na pellegrinim, ze ked vidi, ze timu to nejde tak nekona, striedania - v poslednych minutach, na lavicke sedi a nechava si ich hrat svoju hru, nie ze by sa snazil nieco vymysliet...
real mal uspesnu sezonu, miestami som veril ze ma na titul nebyt posledneho zapasu s barcou, skoda tych par zapasov = teda vsetkych rozhodujucich a skoda ze bola barcelona o par bodikov lepsia
-
guess.whoo
Redeemer
je najnevyrovnanejsia, nie najslabsia. Su tam len 2 kluby, ktore sa mozu rovnat a mozno aj su lepsie ako popredne kluby z anglicka. Potom je Valencia, Sevilla...ale to nie su kluby, ktore by boli konkurencie schopne na vrcholnej urovni. Kdezto napr. v Anglicku mas hned niekolko takych (manU, liverpool, chelsea, arsenal, tottenham, aston villa, man city). V spanielsku je priepastny rozdiel medzi Barcou s Realom a zvyskom ucastnikov
-
Scorpion90
King
Spanielska liga je o kusok vpred pred anglickou podla mna ale ten rozdiel nie je nejaky markantny. To znamena ze ked hra Barca (Real) s Manchasterom (Chelsea) je to klenot europskeho kluboveho futbalu a je tazke predpovedat dopredu vysledok. Ale napriklad vo finale Europskej ligy medzi Atleticom Madrid a Fulhamom bol rozdiel v kvalite timov znacny. Cize ten rozdiel je najma pri priemernych a slabsich timoch oboch lig. Osobne sa mi nepaci, ze v celej kontinentalnej Europe sa rozmaha simulovanie, co som aspon zatial v Anglicku nezaznamenal (v takej miere). Aj rozhodovanie v Premier Leauge je plynulejsie, bez zbytocnych preruseni.
Suhlasim s nazorom, ze Real ma zly management - par krat som uz aj ja nan nadaval. Ale za byvaleho prezidenta Calderona to bolo daleko horsie
Real tuto sezonu doplatil na zhodu nepriijemnych okolnosti - vynikajuci Messi, par zbytocnych zavahani ale najma - nezvladnute zapasy s barcou - ten doma bol katastrofalny
. Toto je hlavna pricina preco je titul v katalansku
Suhlasim s nazorom, ze Real ma zly management - par krat som uz aj ja nan nadaval. Ale za byvaleho prezidenta Calderona to bolo daleko horsie
Real tuto sezonu doplatil na zhodu nepriijemnych okolnosti - vynikajuci Messi, par zbytocnych zavahani ale najma - nezvladnute zapasy s barcou - ten doma bol katastrofalny
-
guess.whoo
Redeemer
vpred? a to si podla coho na to prisiel? nemozes brat do uvahy len finale europskej ligy..uz vitazi z minulych rokov ukazali, ze vedia hrat futbal, ale v porovnani so spickou sveta stale zaostavaju. S Barcou a Realom by hral vyrovnanu partiu len vrchol z Anglicka, ale ten stred a spodok je ovela kvalitnejsi v Anglicku
-
jason007x
Light Professional
Zidane je Zidane, CR9 ani Kaká sa s nim nemozu rovnat, a navyse tam bola kostra (najma obranna), ktora tam hrala uz x rokov, a mala za sebou uz jeden titul z LM, a napr. taky Hierro aj dva.Tiez si nemyslim ze Perez je az taky ko*ot, lebo ked tam bol v prvej ere galaktikos a boli tam hraci Zidane, Figo atd vyhravali jak ligu tak aj ligu majstrov vid roky 2000-2004. A tento rok tiez neboli daleko od titulu. Verim tomu ze dalsiu sezonu bud ligu alebo LM ziskaju, pre mna osobne to budu najvacsi favoriti.
A jednak ide o to, ze nie je umenie vykupit vsetky svetove hviezdy, a potom s tym vyhrat LM, a o to horsie, ked ani nic nevyhraju, ako napr. tento rok. Som zasadne proti takejto nakupnej politike, a preto Pereza neznasam. Najkrajsimi okamihmi z novodobej historie Realu su pre mna tituly sampiona LM z rokov 1998 a 2000 (najma 1998)... Salgado, Hierro, Campo, Carlos, Raul, Morientes.... to boli casy...
b0t~:ale tak to ma byt,skoda sa nad tym uz zamyslat...
no najskor z tohto...
Real mal aj ma system, len ten je zalozeny hlavne na totalnej ofenzive, proti betonarom Real nikdy hrat nevedel... Real sa vzdy snazi hrat krasny pohladny futbal smerom dopredu, avsak proti teamom s vyspelejsim defenzivnym systemom, ktore hraju stylom 9 hracov vo vlastnej 16-tke a po ziskani lopty namiesto rozohravky nasleduje jeeeeeb to co najdalej dopredu na jedineho vysunuteho hraca, malokedy uspeje.opytam sa ta takto, ty si videl v hre realu niejaky system? ich hra za celu sezonu pomaly nemala oci a s tymto sa neda vyhravat v dolezitych zapasoch, na slabsie timy to bohate stacilo...
Higuain je pravda, ze v klucovych zapasoch zahodil pomerne dost vylozenych sanci... ale tak je este mlady... jeho hviezdne chvile este len pridu... Lass je vyborny CDM/CM... Gago je 0 bodov, neznasam ho, neskutocne do**bava prihravky... Benzema naskakoval na konci zapasov aj kvoli pretrvavajucim zdravotnym problemom... ale teda v Lyone hraval lepsie, snad sa to zlepsi...k Higuainovi, Lassovi, Gagovi a Benzemovi...
V Spanielsku vobec nie su len 2 kluby, ktore sa mozu rovnat... to len tato sezona bola vynimkou... hadam nejdes hodnotit vyrovnanost ligy z hladiska jednej sezony...je najnevyrovnanejsia, nie najslabsia. Su tam len 2 kluby, ktore sa mozu rovnat a mozno aj su lepsie ako popredne kluby z anglicka. Potom je Valencia, Sevilla...ale to nie su kluby, ktore by boli konkurencie schopne na vrcholnej urovni. Kdezto napr. v Anglicku mas hned niekolko takych (manU, liverpool, chelsea, arsenal, tottenham, aston villa, man city). V spanielsku je priepastny rozdiel medzi Barcou s Realom a zvyskom ucastnikov
Liverpool, Tottenham, Aston Villa a Man City sa mozu rovnat Chelsea a Man Utd??? Ako sorry, som fanusikom Tottenhamu, a hoci Chelsea na White Hart Lane v druhom zapase totalne prehrali, a zasluzili by si vyhrat aj o 4-5 golov... rovnat sa s nou nemozu, a to plati aj o ostatnych teamoch... a o Aston Ville ani nehovorim (to si snad ani nenapisal s vaznostou).
Mam rovnaky nazor.Spanielska liga je o kusok vpred pred anglickou podla mna ale ten rozdiel nie je nejaky markantny.
Praveze presne naopak, ten vrchol je o kustik kvalitnejsi v Anglicku (nie vsak o moc), ale stred a spodok je lepsi v Spanielsku.S Barcou a Realom by hral vyrovnanu partiu len vrchol z Anglicka, ale ten stred a spodok je ovela kvalitnejsi v Anglicku
Preco potom v Pohari Uefa vzdy priemerne anglicke teamy dostali na frak od priemernych spanielskych teamov? Alebo aj portugalskych a inych... Anglicka liga ma kvalitnu spicku, ale zvysok (priemer a spodok) zaostava za zvyskom (priemerom a spodkom) La Ligy, a mozno aj Serie A.
-
guess.whoo
Redeemer
sevilla, valencia ci villareal (mallorca uz ani nehovorim) urcite nemaju vykonnostne na city, spurs alebo liverpool. Tiez si myslim, ze napr. portsmouth by mal navrch v zapasoch s tymami zo spodku la ligy a este aj s muzstvami ako getafe alebo athletico madrid. Kombinacne a kondicne ich na 100% predci.
-
jason007x
Light Professional
No skor by som presne naopak povedal, ze tie anglicke nemaju vykonnostne na spanielske....guess.whoo napísal:sevilla, valencia ci villareal (mallorca uz ani nehovorim) urcite nemaju vykonnostne na city, spurs alebo liverpool. Tiez si myslim, ze napr. portsmouth by mal navrch v zapasoch s tymami zo spodku la ligy a este aj s muzstvami ako getafe alebo athletico madrid. Kombinacne a kondicne ich na 100% predci.
Nj, preto Atletico vyradilo Liverpool, a vo finale jasne prehralo Fulham... a to mali este nevydarenu sezonu... pred par rokmi predkolo LM Everton - Villarreal.... Villarreal vyhral obidva zapasy, aj doma aj na Evertone! A to si este zober, ze Villarreal je priemerny team len z La Ligy, aj ked z toho lepsieho priemeru, a v poslednych 4 zapasoch ho v LM Man Utd ani raz nedokazal porazit! a to je najlepsi top klub z Anglicka...
A k tomu Portsmouthu... predposlednu sezonu, este v Pohari UEFA dostal od Bragy nakladacku, myslim ze 4-0 a to Braga je na urovni horsieho priemeru teamov La Ligy.
Je na case zobudit sa do reality!!!
Chcel so mtym povedat len tolko ze Perezovy to nakupovanie hviezd aj vychadzalo, a skro vyslo aj tento rok.jason007x napísal:Zidane je Zidane, CR9 ani Kaká sa s nim nemozu rovnat, a navyse tam bola kostra (najma obranna), ktora tam hrala uz x rokov, a mala za sebou uz jeden titul z LM, a napr. taky Hierro aj dva.
A jednak ide o to, ze nie je umenie vykupit vsetky svetove hviezdy, a potom s tym vyhrat LM, a o to horsie, ked ani nic nevyhraju, ako napr. tento rok. Som zasadne proti takejto nakupnej politike, a preto Pereza neznasam. Najkrajsimi okamihmi z novodobej historie Realu su pre mna tituly sampiona LM z rokov 1998 a 2000 (najma 1998)... Salgado, Hierro, Campo, Carlos, Raul, Morientes.... to boli casy...
Este k tomu Higuainovy a Benzemovi. Ulohou utocnika je goly davat, Higuain ich daval (a to nie len tento rok) Benzema nie, takze neviem o com. Benzemu by som povedal ze bol jeden z najhorsich nakupov Madridu za poslednych 5-6 rokov, ten hrac neukazal absolutne nic, to tam mohli nechat Huntelara a Nistelrooya.
-
guess.whoo
Redeemer
a ked sa stal zenit petrohrad vitazom pohara uefa a porazil niekoho z anglickej alebo spanielskej ligy tak tiez je lepsi? podla mna nie...v poharoch ide hlavne o to, ci je pohar prioritou toho klubu alebo nie. Dalej, ci ho cakaju nejake tazke zapasy v domacej lige, resp. ci ma nejaky tazky zapas za sebou. Vypichol si 2 pripady z minulosti ked este Villareal patril na 3 miesto v La Lige a oba zapasy branili a dali gol z kontry. Tazko hrat proti 9 obrancom aj keby mali v zostave vsetkych argentinskych utocnikov 
Mozes si taktiez vygooglit, kolko ludi na svete sleduje premier league a kolko la ligu ked hraju muzstva zo stredu tabulky a uvidis, ktora liga je atraktivnejsia. Keby si si mal vybrat sledovanie zapasu Aston Villa - Everton alebo Bilbao - La Coruna tak co si vyberies? Myslim ze premier league, preco? lebo by to bol urcite kvalitnejsi zapas a zazivnejsi nie??? realista
Mozes si taktiez vygooglit, kolko ludi na svete sleduje premier league a kolko la ligu ked hraju muzstva zo stredu tabulky a uvidis, ktora liga je atraktivnejsia. Keby si si mal vybrat sledovanie zapasu Aston Villa - Everton alebo Bilbao - La Coruna tak co si vyberies? Myslim ze premier league, preco? lebo by to bol urcite kvalitnejsi zapas a zazivnejsi nie??? realista
-
Scorpion90
King
nechce sa mi to citat cele, ale s tymto sa da suhlasit
Premier League je urcite sledovanejsia liga, ale podla mna nie kvalitnejsia
inak v tom rocniku sa tusim aj Kosice motali
avsak nemyslim si ze by si vacsina vybrala ten zapas preto lebo by bol kvalitnejsi, ale preto ze ta atmosfera je proste zazitok..guess.whoo napísal:kolko ludi na svete sleduje premier league a kolko la ligu ked hraju muzstva zo stredu tabulky a uvidis, ktora liga je atraktivnejsia. Keby si si mal vybrat sledovanie zapasu Aston Villa - Everton alebo Bilbao - La Coruna tak co si vyberies? Myslim ze premier league
Premier League je urcite sledovanejsia liga, ale podla mna nie kvalitnejsia
suhlasim, finale s Juventusom a gol Predraga Mijatovica na 1:0 bol pre mna jeden z najvacsich zazitkovnajkrajsimi okamihmi z novodobej historie Realu su pre mna tituly sampiona LM z rokov 1998 a 2000 (najma 1998)... Salgado, Hierro, Campo, Carlos, Raul, Morientes.... to boli casy...
inak v tom rocniku sa tusim aj Kosice motali
-
guess.whoo
Redeemer
aj tak je premier league oznacovana vsetkymi odbornikmi za najkvalitnejsiu ligu na svete tak neviem co riesite