La Liga:Primera Division

O športe...
- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa - eXo - »

Neda mi aby som sa uz k tomu nevyjadril
http://sport.aktuality.sk/futbal/zahran ... alu-madrid
vidim ze baletkam to ide ...
Sevilla FC-Real 2:1
Sporting Gijon-Real 0:0
Real-AC Milan 2:3
Alcorcon-Real 4:0
Ked to takto pojde dalej tak zacnu prehravat aj s mladeznickimi vybermi :D
Uz vidim ako budu za chvilu menit trenera :D a zime v sa zas snazit nakupovat inych velkych hracov :D Len tak dalej pusinky a Barca ma vydlazdenu bezproblemovu cestu za titulom. :wooow:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No moc by som sa nad tymi vysledkami nevzrusoval. Sevilla neni ziadny slaby tym a to iste plati pre AC Milano. S Gijonom to bolo len zakopnutie a teraz co prehrali som zostavy nevidel ale ratam ze hrali viac menej s B muzstvom.

Inak doteraz Madrid mal dobre vysledky. Odvolanie trenra podla mna pride iba ak sa skonci sezona bez zisku nejakej trofeje.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

b muzstvo
Dudek
arbeola ,metzelder ,albiol, drenthe, m.diarra ,granero ,guti, van der vaart raul, benzema
http://www.goal.com/en/match/42282/alco ... neup-stats

:D
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

A aby toho nebolo málo , Luciano Spalletti by mal nahradiť Pellegriniho :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Goal.com :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- eXo -
Light Professional
Light Professional

AC Milano nehra nijako oslnivo sledoval som ten zapas keby Madrid nehral tak biedne ako hral tak by to bez problemov vyhral ... len dal so stastim gol a potom sa stiahol nehral prakticky nic. A uz po tychto vysledkoch sa objavili spravi ze ma prist Gerrard ... toto je uz moc ... proste pretupova politika tohto klubu je asi taka ze ked to nejde s jednymi hviezdami tak si kupime ine hviezdy ... som zvedavy co budu robit ked vymenia uz vsetky hviezdy a stale im to nepojde. A ze chcu zmenit trenera nie je nic prekvapive ... ved tak tam riesia vsetko ... ze nakupia hviezdy a vymenia trenera.
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Tak som vedel, že pri prvých neúspechoch sa tu začne vyjadrovať nejaký Barceloský fanúšik :)

Ja som sa tu mohol, tiež smiať ked ste v LM zahanbujúco rachli s Kazaňom..
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ja navrhujem, aby barca fans boli generáli až po bitke. :roll: Jedna (ani 4 ) lastovička leto nerobí
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Ano ja som sa tiez mohol smiat uz po remize v La Lige ale nepovedal som nic lebo som si povedal ze ok moze sa im zadarit ze im daco nevyjde .. ale ked som videl zapas s Milanom uz som si daco zacal hovorit a po tejto prehre 4 0 som uz ticho byt nemohol :D
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Boze toto je trapné , čo robíte :roll:
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

Ako z toho realu ja nemozem aky su trapny :lol: Velke hviezdy a ledva vyhraju nad tretoligovim muzstvom aj to 1:0 golom z 81vej minuty. Ja neviem preco sa este z minula nepoucili ze Gataktikos je p***vina, ale oni sa asi nepoucia nikdy :lol:
kali520
Darca
Darca

T3e5 napísal:Ako z toho realu ja nemozem aky su trapny :lol: Velke hviezdy a ledva vyhraju nad tretoligovim muzstvom aj to 1:0 golom z 81vej minuty. Ja neviem preco sa este z minula nepoucili ze Gataktikos je p***vina, ale oni sa asi nepoucia nikdy :lol:
Mne sa zdaju byt skorej trapne tieto reakcie na par nevydarenych zapasov Madridu. Kazde muzstvo raz chyti kriza a myslim si ze Madrid su natom vysledkovo momentalne velmi dobre vid lej 1 bod za Barcelonou (tak neviem co furt riesite). Robit zaveri z dvoch alebo troch nevydarenych zapasov je fakt uz dost silne kafe.
jerichoo
Light Star
Light Star

Škodoradosť je najväčšia radosť, hlavne pre deti..

Madrid má takúto nákupnú politiku dlhé roky, chcú mať proste najlepších hráčov a to sa dá z odchovancov, len veľmi ťažko. Aspoň si vedia tých pár svojich jedincov ctiť viď. Hierro, Guti, Raúl, Casillas, Salgado, niektorý z nich nastupovali/jú už dávno za zenitom..
(ano nie všetci z menovaných sú odchovanci, ale dali Madridu veľa..)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

jerichoo napísal:Škodoradosť je najväčšia radosť, chcú mať proste najlepších hráčov a to sa dá z odchovancov, len veľmi ťažko
Toto ma pobavilo ... dobry prikald toho ze sa to da nie je zas nikto iny ako Barcelona ... Xavi, Messi, Iniesta, Puyol. Valdes ... + dalsie mlade vychdzajuce hviezdy ako Bojan alebo Busquets.
A ok mozno ma Real taku politiku ... lenze tato politika vacsinu ludi okrem fanusikov Realu ... ani neviem ako to nazvat. Proste ked nevyjde par zapasov tak v Reale sa to riesi tym ze sa kupia nove hviezdy a novy trener a tazko najdes iny klub kde to takto funguje. A preto je tato politika pre tolko ludi cudna.
jerichoo
Light Star
Light Star

Pokial viem tak Real nakupuje hráčov keď tak sezónne a nie po pár nevydarených zápasoch, to sa ani nedá predsa.. A nie je to jediný klub ktorý strieda trénerov ako ponožky aj keď je to asi chyba a tieto tohtoročné nákupy boli síce hrozne vysoké ale potrebné, to čo tam hralo minulú sezónu bola katastrofa, proste to nebol Real Madrid
kali520
Darca
Darca

- eXo - napísal:Proste ked nevyjde par zapasov tak v Reale sa to riesi tym ze sa kupia nove hviezdy a novy trener a tazko najdes iny klub kde to takto funguje. A preto je tato politika pre tolko ludi cudna.
Ja to skusim zrekapitulovat. Za prvej ery galakticos Madrid hral nadherny futbal s vysledkami a to aj s hviezdami ako Figo, Zidane, Ronaldo, R. Carlos atd... Situacia sa zhorsila ked Perez odvolal Del Bosqueho (pre mna doteraz nevyriesena zahada). Na jeho miesto prisiel Qeuiroz. On tam posobil celu sezonu lenze pod jeho vedenim Madrid, za prve nemal vysledky a za druhe uz nehral tak okulahodiaci futbal. Dovodov podla mna bolo mnoho, za jedno trener bol slaby (nech si kazdy mysli co chce ale Carlos Queiroz je jednoducho slaby trener, vid teraz Portugalska repre) a za druhe hviezdy uz boli jednoducho za zenitom a jediny kto hral ako tak bol Zidane.

Po sezone bol Qeiroz odvolany a naj jeho miesto bol dosadeny Camacho. Ten ale sam rezignoval po troch ligovych zapasoch, zrejme si uvedomil ze v muzstve a mozno aj vo vedeni nieje nieco v poriadku a myslim si ze si aj vsimol ze era galakticos a tyto hraci co tam teraz boli teda hraci za zenitom uz vela toho nedosiahnu. Potom zacala ta velka obmena trenerov. Po Camachovi tam bol len nejaky trener docasne, potom tam dosiel tusim brazilcan Luxemburgo. Za neho sa to trochu zlepsilo, zrejme urobil s hviezdami poriadok ale aj tak to vysledkovo a herne nebolo ono. Bol tiez odvolany ale nespomeniem si kto bol dosadeny na jeho miesto. Vedenie si uz uvedmoli ze chyba nebude v teneroch ale aj v hracoch, Figo a Ronaldo boli predany, neskor aj R. Carlos a Beckham, Zidane ukoncil karieru a dalsiu sezonu prisiel Capello.

Za Capellovho posobenia era galactikos jednoducho skoncila aj z dovodou ktore som pisal vyzsie hviezdy boli predane. Capello na tom vysledkovo bol dobre a dokonca aj s pomerne slabym hracskym potencialom. Capello vyhral titul ale bol odvolany. Dovod, nepredvazdal pekny futbal hral vyslovene defenzivne. S tymto tvrdenim som jednoducho musel suhlasit lebo Capello z Madridu netradicne spravil talainsky mancaft velmi pripominajuci Juventus v ktrom pred tym posobil. A fanusikovi Madridu rovnako ako Barcelony nestacia len vitazstva ale aj pekne zahrane divadlo.

Dalsim trenerom tento krat sa stal Bernd Schuster, byvali hrac Madridu. Shcuster opat vysledkovo nezaostaval a co som si na nom cenil snazil sa hrat utocne aj s takymi hracmi ktori moc utocit nevedeli, ale aj sam klub potom nakupil skorej takych hracov ktori chceli nieco dosiahnut a hviezdami rozhodne este neboli ale boli predurceny sa nimi stat napr Snaijder, Robben, Pepe, Marcelo, Drenthe atd atd. Tieto nakupi boli podla mna celkom dobre, lenze na ihrisku mne osobne sa ich hra moc nepozdavala aj ked prinasala dobre vysledky. Schuster skoncil sezonu tym ze vyrhal ligu ale bolo to viac menej dane tym ze Barcelona sa potacala jak vo vo vylsedkovej tak v hernej krize a po sezone musela odvolat Rijkaarda a predat zhyckane hviezdy ako Ronaldhino a Deco.

Schuster zostal aj dalsiu sezonu a ani vysledkovo natom nebol az tak zle ale skorej mu prisla obrovska konkurencia v znovuzrodenej Barcelone pod vedenim Guardioli. Vsetko to vyvrcholilo tym ze Schuster povedal nieco co zrejme povedat nemal a to cituje: "Real Madrid nema nato zdolat sucasnu Barcelonu". Toto vyhlasenie prislo tesne pred el clasicom a Schuster bo odvolany. Na jeho miesto nastupil Ramos a zacal hned s prehrou nad Barcelonou 2:0. Lenze v tomto zapase hraci Madridu neuveritelne bojovali a dalsie nasledujuce zapasy madrid vytvoril barcelone obrovsku konkurenciu a jedoducho valcoval supera za superom. Po prvom el clasicu mala Barcelona naskok tusim uz nieco cez 12 bodov a do dalsieho el clasica sa naskok zuzil len na 4 body. V dalsom el clasicuu sa malo rozhodnut kto z koho. Madrid sa pustil s barcelonou do otovrenej partii bolo vidiet ze chce utocit lenze nato nakoniec kruto doplatil a prehral 6:2. Bojovnost sa hracom v tomto zapase nedala vytknut ale po chybe tusim Ramosa a Casillasa ked Henry zvysil na 4:2 jednoducho hraci rezignovali.

Pod Ramosom podla mna Madrid jak heren aj vysledkovo bol natom najlepsie po ere galactiocos ale stale to nebol ten pekny oslnivy futbal ktory predvadzali Zidane a spol... Sezona skoncila do funkcie prezidenta sa opat dostal Florentino Perez ktory aj na marketingove uceli pouziva taktiku nakupovania hviezd. Kupil uz spominane hviezdy Ronalda, Kaku, Alonsa atd... No nakupoanie hviezd by ani nebolo tak zle ako skor to ze bol odvolany podla mna trener ktory vysledkovo bol dobry, herne mozno zo vsetkych ktori tam po Del Bosquem boli asi najlepsi. Bol tam dosadeny Manuel Pelegriny ktory bol pomerne dost uspesny s Villarealom takze tohoto trenera by som az tak nezhdzoval kazdopadne to ale nijak nevysvetluje preco bol Ramos odovlany.

Resume, co som celym tymto prispevkom chcel povedat bolo to ze najvacsie vysledky Madrid dosiahol prave za ery Galacticos kedy vyhrali 2x LM aj ligu. Ked odisli hviezdy tam jednoducho bol slaby hracsky potencial a herne to bolo slabe, vysledky pramenili skorej z krizi Barcelony a behom 4 rokov bola vyhrata len liga 2x. Treneri sa obmienali ale dovod neuspechu podla mna bol v hracoch. Perez s tym jednoducho nieco spravit musel a naviazal na roky kedy Madrid v Eurpe dominoval. V sucasnotsi to podla mna stale neni ten Madrid za Del Bosqueho a spol ale tvrdenie ze tam vsetko riesia odovlanim trenerov je velmi hlupe lebo jediny dobry trenery ktory tam boli odovolany boli prave spominany Del Bosque a Ramos, o Schusterovi mozme polemizovat. Ale jak si vedenie pred 4 rokmi uvedomilo ze era galactiocos skoncila tak teraz si vedenie uvedomilo ze jednoducho s tymto hracmi co tam su to tiez nepojde.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

V sucasnosti to samozrejme nie je uz Galacticos ... a toto uz ani nebude podla mna ... nech si pan Perez vravi co chce ... taky tym takych hracov sa neda poskladat 2x.
To co som povedal ze vsetko riesia vymenou trenera by som pretransformuloval trocha inac a to tak ze nie su so ziadnym trenerom dostatocne spokojny a nenchaju mu podla mna dlhsiu dobu aby skusil problem vyriesit ako uz spominany Rijkaard sa trapil s Barcelonou cely rok a bol odvolany ked uz bolo jasne ze s tym nic nedokaze spravit ... rok predtym prisiel Henry cakali sa velke veci ... a Barcelona mala otrasnu sezonu ... Henry do muzstva nezapadol, Messi zraneny, Ronaldinho zhasinal a Deco podobne nastastie ale nakoniec prisiel Pep a nastartoval to.
Este co si pisal o hracoch ktorych Real nakupil a bolo sa im treba vypracovat na hviezdy tak sa nimi aj stali ... teda az na Drenteho ktory podla mna v Reale nema co robit a preto toto leto s tymito prestupmi som k Realu bol este viac ako znechuteny ... nevravim keby kupili len Ronalda ale este aj Kaka, Benzema ... toto sa podla mna proste nie je dobry pristup ked ma dostatocne schopnych hracov ktory teraz na ukor tychto nehraju. Ako napr. Nistelrooy ci M. Diarra. Z Nistelrooya som mal vzdy strach ked hrala Barcelona proti Realu pretoze to bol podla mna jeden z najlepsich utocnikov aky vtedy boli a co sa s nim za jednu sezonu stihlo stat ... a podobne aj s M. Diarrom a aj Van der Vaartom.
Ale tak to co uz niekto takuto politiku obhajuje niekto nie. Ako sa vravi 100 ludi 100 chuti.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Takže po zaváhaní Barcelony je momentálne Real na čele tabuľky. Ďalší víkend El Clasico na Nou Campe, na ktoré sa už veľmi teším. Nefandím ani jednému, ani druhému, tak hádam si vychutnám pekný futbal :)
jerichoo
Light Star
Light Star

Rudo nehrával kvoli iným veciam ako nákupom, už dosť dlho sa mu vlečú zranenia, čo sa týka M. Diarru tak do defenzívy je vynikajúci ale inak na mňa pôsobí ako drevo, Lass je určite lepší.

Na tohto ročné El Classico sa teším viac ako na Vianoce, mala by už hrať aj Kristína tak snáď sa na Nou Campe zadarí :)

Hlavne nech futbal stojí za to. :)
kali520
Darca
Darca

No a takto vyzera ze Barcelone bude chybat Messi, Abidal, Toure a tiez neviem co je z Ibrahimovicom.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Hmmm vidim toto El Classico na vitazstvo Realu, Ani jeden team nie je podla mn v bohvieakej forme ale Real je na tom myslim lepsie. Ak ked mozno ak bude Kristina chybat tak sa pocet absentujucich dolezitych hracov vyrovna na 1:1. Aj ked ma tiez stve ze Barca nebude mat koho postavit do obrany (myslim teraz poriadneho obrancu) pretoze ked bude chybat Abidal tak Puyol pojde na kraj a vedla Piqueho bude ten na Ch ktoreho meno napisat neviem ... a tomu prislis neverim. Ocakavam teda vitazstvo Realu ale teda uvidime.
Napísať odpoveď