Mate radi zmrzlinu?
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
JohnFrusciante
Star
no ja milujem zmrzlinu..
strasne moc...najviac mi chuti nugatova, vanilkova, a nejake ovocne prichute... A doteraz najlepsiu nugatovu zmrzlinu som jedla v jednej zmrzlinarni, co bola kedysi v Ba pri Safku...ale uz davnejsie ju zrusili
ta bola fakt coolova...odvtedy som na taku super nugatovu nenatrafila...
A ja jem zrmzlinu, ked mam na nu chut, ci je leto alebo zima. Nedavno som si davala v jednom podniku zmrzlinovy pohar, a ked som si objednavala, casnik len prevratil oci, ze ci som ok...v takej kose zmrzka
ale chut mi tym vobec nepokazil.
A ja jem zrmzlinu, ked mam na nu chut, ci je leto alebo zima. Nedavno som si davala v jednom podniku zmrzlinovy pohar, a ked som si objednavala, casnik len prevratil oci, ze ci som ok...v takej kose zmrzka
-
spojka13
Darca
Nanuky, zmrzliny
Aký máte najradšej nanuk alebo zmzlinu? Máte radšej vodove ,smotanové, tvarohove? Akú značku nanukov, zmrzlín preferujete, a prečo?
Ja mám asi najradšej tie také najlacnejšie vodove nanuky...
A čo vy?
Ja mám asi najradšej tie také najlacnejšie vodove nanuky...
A čo vy?
Re: Nanuky, zmrzliny
už ako decko som zbožňoval vodové nanuky. Dodnes si najčastejšie kupujem Calipo. Potom mám rád Twister. Vždy som ho zjedol tak, že som najprv vycucal smotanu z tej špirály. Ale keď twister, tak len ten zelený. Ten oranžovo červený mi nechutil. Takisto mám rád všetky Magnumy, ale najradšej s mandľami. A Nogger, tam je zase karamel a arašidy, to milujem.
Čo sa týka klasickej zmrzliny, tak najčastejšie si dávam orieškovú, čokoládovú a punčovú.
Čo sa týka klasickej zmrzliny, tak najčastejšie si dávam orieškovú, čokoládovú a punčovú.
zmrzlinu moc nemusim uz len koli ten cene si ju nekupujem. Nanuky, jednoznacne vodove, nic lepsie neni. Uplne tie najlacnejsie za 20centov. pomarancove rulezz
-
Kibo
Hardcore addict
Ja v podstate všetko, čo je studené alebo mrazené, ale je pravda, že viac ma osvieži dáka ovocná dreň ako ultrasladký Magnum či Nogger