vies kde? v kazdej poriadnej slovenskej domacnosti robia tie najlepsie bryndzove halusky, v ziadnej restike, kde ti ch urobia z praskuLes napísal:ze ci by mi volakto poradil, kde sa da objednat najlepsie bryndzove halusky, lebo je to jedlo c.1 ked som v SR.
Mate radi zmrzlinu?
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja ti poradim ale je to takze najst. medzi topolcanmi a partizanskym je obec Bosany. tam sa spytas na cestu do obce Klatova nova Ves hej? no a tam ti povedia kde hladat "Salas Kostrin" a tam mas naj naj halusky co som kedy jedol. prave slovenske mnam. no to je mojeho stryka tak ho aj pozdrav od maleho jimmyhoLes napísal:ze ci by mi volakto poradil, kde sa da objednat najlepsie bryndzove halusky, lebo je to jedlo c.1 ked som v SR.
-
mastermind
VIP
les ty si taky ignorant. ja mam hlboko tvoju financnu situaciu, ale irituje ma ze tvoje temy sa tocia casto okolo toho kolko mas atd atd... dufam ze si uvedomujes, ze keby niekto iny z fora zalozil temuLes napísal:Vedel som, ze bude takato reakcia... Zmrzlinu UZ nemam, lebo som ju zjedol. Moznoze som naivny clovek, ale ja som naozaj dufal, ze mi tu na Slovensku volakto doporuci nejaku zmrzlinu a ked by som prechadzal cez to mesto, tak by som si ju tam aj dal. Neviem ako by som sa vychvaloval cenou zmrzliny, lebo v mojom meste jedna porcia stoji 10sk, tak to je priblizne tolko, ako keby som za nu v USA zaplatil $2 s porovnanim s platmi. Takze aj vy jete tzv. dvojdolarovu zmrzlinu, takze aj vy sa tu mozte "vychvalovat". Po mojom prispevku o zmrzlinach na Slovensku som chcel zalozit dalsiu temu, ze ci by mi volakto poradil, kde sa da objednat najlepsie bryndzove halusky, lebo je to jedlo c.1 ked som v SR. Neviem preco volakoho by mala iritovat financna situacia nejakej druhej osoby, kedze o takychto veciach sa pise aj na Slovensku skoro kazdy den v magazinoch napr. ako byvaly prezident SR Kovac kazdy den obeduje v istej bratislavskej restauracii a o majetkoch politikov uz ani nehovorim...
s rovnakym nazvom, napisal by do prispevku aku ma rad zmrzlinu a nie to kolko zaplatil za kopcek. uz to konecne chapes?
skromnost je vlastnost kt. si na cloveku najviac vazim. tebe vsak chyba...
-
aquafresh1
Star
-
XilleR
Medium Professional
...ked si vedel aka bude reakcia naco si tam pisal ze za kolko si kupujes zmrzlinu, nestacilo tam napisat aku mas rad a odkial ??? Sam si series na hlavuLes napísal:Vedel som, ze bude takato reakcia... Zmrzlinu UZ nemam, lebo som ju zjedol. Moznoze som naivny clovek, ale ja som naozaj dufal, ze mi tu na Slovensku volakto doporuci nejaku zmrzlinu a ked by som prechadzal cez to mesto, tak by som si ju tam aj dal. Neviem ako by som sa vychvaloval cenou zmrzliny, lebo v mojom meste jedna porcia stoji 10sk, tak to je priblizne tolko, ako keby som za nu v USA zaplatil $2 s porovnanim s platmi. Takze aj vy jete tzv. dvojdolarovu zmrzlinu, takze aj vy sa tu mozte "vychvalovat". Po mojom prispevku o zmrzlinach na Slovensku som chcel zalozit dalsiu temu, ze ci by mi volakto poradil, kde sa da objednat najlepsie bryndzove halusky, lebo je to jedlo c.1 ked som v SR. Neviem preco volakoho by mala iritovat financna situacia nejakej druhej osoby, kedze o takychto veciach sa pise aj na Slovensku skoro kazdy den v magazinoch napr. ako byvaly prezident SR Kovac kazdy den obeduje v istej bratislavskej restauracii a o majetkoch politikov uz ani nehovorim...
mam rada zmrzlinu, ale iba v malickom mnozstve- nepotrebujem ju k zivotu, dokonca ani v lete a o zime ani nehovorim
ale ak si uz niekedy dam tam mam aj svoje "oblubenkyne": pistaciova, visnova a vanilkova...a kde? no tak to je rozne, naposledy som mala zmrlinu v Samorine a bola celkom dobra, presne taka ako vsade inde
Sophie - zabudni na Šamorín - najlepšie zmrzlina je v Taliansku - fakt odporúčam, ak tam pôjdeš.sophie napísal:mam rada zmrzlinu, ale iba v malickom mnozstve- nepotrebujem ju k zivotu, dokonca ani v lete a o zime ani nehovorimale ak si uz niekedy dam tam mam aj svoje "oblubenkyne": pistaciova, visnova a vanilkova...a kde? no tak to je rozne, naposledy som mala zmrlinu v Samorine a bola celkom dobra, presne taka ako vsade inde
Ja mám rád vanilkovú, kakaovú, jogurtovú s čučuriedkovou, ale najradšej mám všetky ovocné nanuky a drene.

Kde? na ktorej ulici?sophie napísal:mam rada zmrzlinu, ale iba v malickom mnozstve- nepotrebujem ju k zivotu, dokonca ani v lete a o zime ani nehovorim ale ak si uz niekedy dam tam mam aj svoje "oblubenkyne": pistaciova, visnova a vanilkova...a kde? no tak to je rozne, naposledy som mala zmrlinu v Samorine a bola celkom dobra, presne taka ako vsade inde
-
audiotrack
VIP