Mate radi zmrzlinu?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Mate radi zmrzlinu?

Ano mam ju rad
156
93%
Nie, nemam ju rad
11
7%

Celkom hlasov: 167

sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

Les napísal:ze ci by mi volakto poradil, kde sa da objednat najlepsie bryndzove halusky, lebo je to jedlo c.1 ked som v SR.
vies kde? v kazdej poriadnej slovenskej domacnosti robia tie najlepsie bryndzove halusky, v ziadnej restike, kde ti ch urobia z prasku
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

Les napísal:ze ci by mi volakto poradil, kde sa da objednat najlepsie bryndzove halusky, lebo je to jedlo c.1 ked som v SR.
Ja ti poradim ale je to takze najst. medzi topolcanmi a partizanskym je obec Bosany. tam sa spytas na cestu do obce Klatova nova Ves hej? no a tam ti povedia kde hladat "Salas Kostrin" a tam mas naj naj halusky co som kedy jedol. prave slovenske mnam. no to je mojeho stryka tak ho aj pozdrav od maleho jimmyho :D
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa S@ndman »

Ale vzhladom na jej cenu ju nekonzumujem
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Les napísal:Vedel som, ze bude takato reakcia... Zmrzlinu UZ nemam, lebo som ju zjedol. Moznoze som naivny clovek, ale ja som naozaj dufal, ze mi tu na Slovensku volakto doporuci nejaku zmrzlinu a ked by som prechadzal cez to mesto, tak by som si ju tam aj dal. Neviem ako by som sa vychvaloval cenou zmrzliny, lebo v mojom meste jedna porcia stoji 10sk, tak to je priblizne tolko, ako keby som za nu v USA zaplatil $2 s porovnanim s platmi. Takze aj vy jete tzv. dvojdolarovu zmrzlinu, takze aj vy sa tu mozte "vychvalovat". Po mojom prispevku o zmrzlinach na Slovensku som chcel zalozit dalsiu temu, ze ci by mi volakto poradil, kde sa da objednat najlepsie bryndzove halusky, lebo je to jedlo c.1 ked som v SR. Neviem preco volakoho by mala iritovat financna situacia nejakej druhej osoby, kedze o takychto veciach sa pise aj na Slovensku skoro kazdy den v magazinoch napr. ako byvaly prezident SR Kovac kazdy den obeduje v istej bratislavskej restauracii a o majetkoch politikov uz ani nehovorim...
les ty si taky ignorant. ja mam hlboko tvoju financnu situaciu, ale irituje ma ze tvoje temy sa tocia casto okolo toho kolko mas atd atd... dufam ze si uvedomujes, ze keby niekto iny z fora zalozil temu
s rovnakym nazvom, napisal by do prispevku aku ma rad zmrzlinu a nie to kolko zaplatil za kopcek. uz to konecne chapes?
skromnost je vlastnost kt. si na cloveku najviac vazim. tebe vsak chyba...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Hm... slovaci vseobecne na kopcekoch dost setria... Vsade kde som bol a jedol zmrzlinu som mal obrovske kopce... Napr. v nemecku mali ovela vacsie naberacky a nabrali okopisto... U nas ti naberu do mini naberacky, 3x otru o roh tej vane kde ju uskladnuju, aby si nahodou nedostal prilis vela...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

u nas v norsku mame taku kremovu vola sa to SoftIs (SoftIce) proste je to krem z takeho stroja a mas "pracu" na pol hodiny a stoji len 23NOK(100SKK) aj s cokoladovim praskom navrchu.
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

Retsko mno to mas teda pravdu.
inak ja milujem zmrzku - kazdej beznej chute , farby a vone.. ale cez zimu ani nie... brrr
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Les napísal:Vedel som, ze bude takato reakcia... Zmrzlinu UZ nemam, lebo som ju zjedol. Moznoze som naivny clovek, ale ja som naozaj dufal, ze mi tu na Slovensku volakto doporuci nejaku zmrzlinu a ked by som prechadzal cez to mesto, tak by som si ju tam aj dal. Neviem ako by som sa vychvaloval cenou zmrzliny, lebo v mojom meste jedna porcia stoji 10sk, tak to je priblizne tolko, ako keby som za nu v USA zaplatil $2 s porovnanim s platmi. Takze aj vy jete tzv. dvojdolarovu zmrzlinu, takze aj vy sa tu mozte "vychvalovat". Po mojom prispevku o zmrzlinach na Slovensku som chcel zalozit dalsiu temu, ze ci by mi volakto poradil, kde sa da objednat najlepsie bryndzove halusky, lebo je to jedlo c.1 ked som v SR. Neviem preco volakoho by mala iritovat financna situacia nejakej druhej osoby, kedze o takychto veciach sa pise aj na Slovensku skoro kazdy den v magazinoch napr. ako byvaly prezident SR Kovac kazdy den obeduje v istej bratislavskej restauracii a o majetkoch politikov uz ani nehovorim...
...ked si vedel aka bude reakcia naco si tam pisal ze za kolko si kupujes zmrzlinu, nestacilo tam napisat aku mas rad a odkial ??? Sam si series na hlavu
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

Akoze nepochopim kto nema rad zmrzlinu :roll:
Les: To si cely ty a tvoja DRAHA zmrzlina, kto je ti na nu zvedavy? :!:
sophie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sophie »

mam rada zmrzlinu, ale iba v malickom mnozstve- nepotrebujem ju k zivotu, dokonca ani v lete a o zime ani nehovorim :) ale ak si uz niekedy dam tam mam aj svoje "oblubenkyne": pistaciova, visnova a vanilkova...a kde? no tak to je rozne, naposledy som mala zmrlinu v Samorine a bola celkom dobra, presne taka ako vsade inde
Roybow
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Roybow »

sophie napísal:mam rada zmrzlinu, ale iba v malickom mnozstve- nepotrebujem ju k zivotu, dokonca ani v lete a o zime ani nehovorim :) ale ak si uz niekedy dam tam mam aj svoje "oblubenkyne": pistaciova, visnova a vanilkova...a kde? no tak to je rozne, naposledy som mala zmrlinu v Samorine a bola celkom dobra, presne taka ako vsade inde
Sophie - zabudni na Šamorín - najlepšie zmrzlina je v Taliansku - fakt odporúčam, ak tam pôjdeš.
Browser
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Browser »

Ja mám rád vanilkovú, kakaovú, jogurtovú s čučuriedkovou, ale najradšej mám všetky ovocné nanuky a drene. :oops:
sophie napísal:mam rada zmrzlinu, ale iba v malickom mnozstve- nepotrebujem ju k zivotu, dokonca ani v lete a o zime ani nehovorim ale ak si uz niekedy dam tam mam aj svoje "oblubenkyne": pistaciova, visnova a vanilkova...a kde? no tak to je rozne, naposledy som mala zmrlinu v Samorine a bola celkom dobra, presne taka ako vsade inde
Kde? na ktorej ulici? :o
sophie
Medium Star
Medium Star

Tomáš Mesároš: hehe, tak to sa pytas tej pravej, ja totiz nemam ani ponatia :roll: nemam orientacny zmysel...ale poviem ti, bola dobra, najma vanilkova :wink:
Browser
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Browser »

sophie napísal:Tomáš Mesároš: hehe, tak to sa pytas tej pravej, ja totiz nemam ani ponatia nemam orientacny zmysel...ale poviem ti, bola dobra, najma vanilkova
škoda, ja neviem, ani kde by mohla byť dajaká zmrzka tu, v Šamoríne, lebo tu bývam "len" 3 roky :oops:
sophie
Medium Star
Medium Star

Tomáš Mesároš: to je v pohode, ja zijem v Blave 15 rokov a nepoznam ju skoro vobec, takze si na tom ete v pohode...a uz tu radsej prestanme chatovat, ak nieco chces tak napis SS
<M88>
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa <M88> »

Pre mna je naj ta najcokoladovejsia zmrzlina a tu som jedol v Taliansku.Bol to silny zazitok!!!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mam rad zmrzlinu, v kt. kolvek obdobi. Najlepsia je podla mna ta, kt. robia Macedonci a Albanci. A najviac mi chutia v Chorvatsku.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

jasné že mám rad zmrzku. je jedno akej je chuti. ide o ten zážitok :)
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

the best=taliansko...je to proste fasa vec afajne v lete schladiii :D
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »