Mate radi zmrzlinu?
Re: Nanuky, zmrzliny
Milujem Magnum hocijaky
ale najradsej dvojitu cokoladu alebo bielu cokoladu
.
-
Space5800
Medium Professional
Vodové sú naj
Senzi hlavne
zmrzlina - Carte D'or 
Magnum som aj ja mával rád, ale potom som sa niekde dočítal, že do neho dávajú neviem aké náhražky... tak som ich spotrebu obmedzil. Aj keď neviem, či oprávnene.. veď v ostatných zmrzlinách je tiež určite to isté. Okrem magnumov si ešte kupujem Nogger.
Čo sa týka zmrzlín, striedam Viennettu, Carte d'Oro a Manhattan.. podľa chute a nálady.
Poslednú dobu mi však zachutili aj zmrzliny LIDL.. tie ich lacné kornetá sa celkom dajú... a tento víkend som jedol jednu čokoládovú v takom modrom kelímku.. to nebola zmrzlina, ale čokoláda.. mls! Len škoda, že LIDL mám tak ďaleko od domu.. až 7min cesty..

Čo sa týka zmrzlín, striedam Viennettu, Carte d'Oro a Manhattan.. podľa chute a nálady.
Poslednú dobu mi však zachutili aj zmrzliny LIDL.. tie ich lacné kornetá sa celkom dajú... a tento víkend som jedol jednu čokoládovú v takom modrom kelímku.. to nebola zmrzlina, ale čokoláda.. mls! Len škoda, že LIDL mám tak ďaleko od domu.. až 7min cesty..
Z tých ich lacných korniet som dostal črevnú chrípku na začiatku leta. 
Sweetko.. musíš trénovať.. ja niekedy denne zjem aj 2-3 a pohoda.. 
ja tiež z lidlu tie kornetá+vodové volalo sa to tuším delfinko alebo niečo také ale tuším sa to už ani nepredáva bolo to pomarančové a citronove tuším. Pomarančove zmrznuté vody Rulezzz 
Vodové z LIDLu (10 pomarančových a 10 citrónových) sú naj 
-
mirak2
Hardcore addict
lidl cornetto mne najviac chuti, ale na poslednej opekacke donesli kamarati ten balik 20 nanukov, niektori to jedli ako cukriky, 6 ludi a za 10 minut neboli
:D a tie lidlovske dezerty su tiez dobre, ale prilis sladke a to ja nemam velmi rad
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Misa , Mrazene drene a rusku zmrzku , ale je pravda odkedy je bezlepkova dieta tak sa snazim obmedzi corneta a ostatne podobne tomu 
//audiotrack: témy spojené
//audiotrack: témy spojené
Re: Mate radi zmrzlinu?
jedinú zmrzlinu ktorú znesiem je zo Stražského, ich vanilková
inak 99% zmrzlín su už iba vodové sračky
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mate radi zmrzlinu?
kde tam robia zmrzku? dávno som sa cestou na šíravu chcel tam zastavit, ale neviem kde ju tam robia...Filipito napísal:jedinú zmrzlinu ktorú znesiem je zo Stražského, ich vanilkováinak 99% zmrzlín su už iba vodové sračky