Mate radi zmrzlinu?
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
A kto by nemal rad?! mozno iba ludia s citlivymi zubami. Ja mam rad cokoladovu, vanilkovu, puncovu a ostatne si moc nedavam.Inak, kto je z Nitry, tak odporucam zmrzlinu pri zimnom stadione. Vaaaaazne dobraaa!!!! A este na rohu maleho Tesca. Nielen ze je dobra, ale tie porcie stoja za to! 8Sk, ale nalozia vam tam nehorazne. Proste - ziadne osuchnutie naberacky, aby vam vyklopili presny objem. Co beru, to nalozia.
takze ja mam najradsej tu zo Slnka, dobra je aj ta z planety za Plutom, kedze furt ked idem na Slnko, idem takto na okolo (pri mojej financnej situacii to nieje problem) aby som si kupil aj tu zmrzku z tej planety, potom obidem cely vesmir, pricoim spalim 20 000litrov speci leteckeho paliva (jeden liter stoji v prepocte €2000 000 a kedze ja som najvacsi mafian na svete, mam ju za €1900 000). potom ked pridem na Slnko a zmrzlina je velmi draha a mala je jak kur*a tak si objednam 3 kopceky (3x €2000),ktore zjem na mieste a dalsie 3 si dam do specialne vytvorenej chladnicky za €3000 000 (bola vytvorena len pre tuto vesmirnu potrebu a mam ju len ja jediny vo vesmire) natakujem plnu, a idem zas cez cely vesmir naspat domov...
vsak Les ty kokoce
EDIT: a samozrejme byvam na urane (cely mi patri), vid moj avatar
vsak Les ty kokoce
EDIT: a samozrejme byvam na urane (cely mi patri), vid moj avatar
-
okonenipica
Zablokovaný
-
audiotrack
VIP
Ja zas odporučím Previdžanom zmrzlinu pri Gympli na pešej zóne. Bezkonkurenčne ajlepšia v PD, zaujímavé chute, kvalitné-krémové a tiež neotierajú naberačku.Grosay napísal:A kto by nemal rad?! mozno iba ludia s citlivymi zubami. Ja mam rad cokoladovu, vanilkovu, puncovu a ostatne si moc nedavam.Inak, kto je z Nitry, tak odporucam zmrzlinu pri zimnom stadione. Vaaaaazne dobraaa!!!! A este na rohu maleho Tesca. Nielen ze je dobra, ale tie porcie stoja za to! 8Sk, ale nalozia vam tam nehorazne. Proste - ziadne osuchnutie naberacky, aby vam vyklopili presny objem. Co beru, to nalozia.
Inak tú v Nitre som koštoval a fakt dobrá.
-
qwerty-xyz
Re: Mate radi zmrzlinu?
zmrzlinu mam jednoznacne rad.... ale musi byt kvalitna a dobra..v nasom meste su len dve zmrzlinarne.........kde maju naozaj skvelu zmrzlinu a velky..vyber.........pretoze....v ostatnych to za vela nestoji......