Mate radi zmrzlinu?
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nanuky, zmrzliny
Aký máte najradšej nanuk alebo zmzlinu? Máte radšej vodove ,smotanové, tvarohove? Akú značku nanukov, zmrzlín preferujete, a prečo?
Ja mám asi najradšej tie také najlacnejšie vodove nanuky...
A čo vy?
Ja mám asi najradšej tie také najlacnejšie vodove nanuky...
A čo vy?
Re: Nanuky, zmrzliny
už ako decko som zbožňoval vodové nanuky. Dodnes si najčastejšie kupujem Calipo. Potom mám rád Twister. Vždy som ho zjedol tak, že som najprv vycucal smotanu z tej špirály. Ale keď twister, tak len ten zelený. Ten oranžovo červený mi nechutil. Takisto mám rád všetky Magnumy, ale najradšej s mandľami. A Nogger, tam je zase karamel a arašidy, to milujem.
Čo sa týka klasickej zmrzliny, tak najčastejšie si dávam orieškovú, čokoládovú a punčovú.
Čo sa týka klasickej zmrzliny, tak najčastejšie si dávam orieškovú, čokoládovú a punčovú.
zmrzlinu moc nemusim uz len koli ten cene si ju nekupujem. Nanuky, jednoznacne vodove, nic lepsie neni. Uplne tie najlacnejsie za 20centov. pomarancove rulezz
-
Kibo
Hardcore addict
Ja v podstate všetko, čo je studené alebo mrazené, ale je pravda, že viac ma osvieži dáka ovocná dreň ako ultrasladký Magnum či Nogger 
-
PAuLi3
Darca
urcite vodove, v lidli predavaju super nanuky za 2€ - 20 vodovych nanukov citronove a pomarancove, takze som sis rapvil este v juli zasobu na cele leto 
Už od mala som mal rád tie vodove nanuky Senzi atď. skúšal som aj smotanové aj tie tvarohové míša či ako sa to volá
no najviac ma vždy osviežili vodove nanuky a sú najlacnejšie 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tocena pistaciova zmrzka ... nad to neni, ale maju ju malo kde 
inak mi je v podstate jedno co to je - hlavne ze je to studene a osviezi to telo i ducha ... skor ako chut a ingrediencie viem ocenit, ze to je dobre navrhnute a neni palicka zapustena iba v poslednom centimetri, aby mi to hned drblo na tricko

inak mi je v podstate jedno co to je - hlavne ze je to studene a osviezi to telo i ducha ... skor ako chut a ingrediencie viem ocenit, ze to je dobre navrhnute a neni palicka zapustena iba v poslednom centimetri, aby mi to hned drblo na tricko
-
redliner
King
Medzi moje najobľúbenejšie patria : Twister (zelený), Míša (broskyňový), Calippo (limetkový či aký to je) v podstate mám radšej vodové nanuky ale nepohrdnem ani smotanovými.
vodove nanuky to je proste klasika - lacne + chutne, ale v poslednom case mi zachutila aj ruska zmrzlina od firmy radoma
samozrejme na twister, calipo alebo napr. senzi (cba) nezabudam
z obycajnej kornutkovej zmrzliny preferujem hlavne punc, visna, ananas a cokolada
samozrejme na twister, calipo alebo napr. senzi (cba) nezabudam
z obycajnej kornutkovej zmrzliny preferujem hlavne punc, visna, ananas a cokolada
Milujem Magnum hocijaky
ale najradsej dvojitu cokoladu alebo bielu cokoladu
.
-
Space5800
Medium Professional
Vodové sú naj
Senzi hlavne
zmrzlina - Carte D'or 
Magnum som aj ja mával rád, ale potom som sa niekde dočítal, že do neho dávajú neviem aké náhražky... tak som ich spotrebu obmedzil. Aj keď neviem, či oprávnene.. veď v ostatných zmrzlinách je tiež určite to isté. Okrem magnumov si ešte kupujem Nogger.
Čo sa týka zmrzlín, striedam Viennettu, Carte d'Oro a Manhattan.. podľa chute a nálady.
Poslednú dobu mi však zachutili aj zmrzliny LIDL.. tie ich lacné kornetá sa celkom dajú... a tento víkend som jedol jednu čokoládovú v takom modrom kelímku.. to nebola zmrzlina, ale čokoláda.. mls! Len škoda, že LIDL mám tak ďaleko od domu.. až 7min cesty..

Čo sa týka zmrzlín, striedam Viennettu, Carte d'Oro a Manhattan.. podľa chute a nálady.
Poslednú dobu mi však zachutili aj zmrzliny LIDL.. tie ich lacné kornetá sa celkom dajú... a tento víkend som jedol jednu čokoládovú v takom modrom kelímku.. to nebola zmrzlina, ale čokoláda.. mls! Len škoda, že LIDL mám tak ďaleko od domu.. až 7min cesty..
Z tých ich lacných korniet som dostal črevnú chrípku na začiatku leta. 
Sweetko.. musíš trénovať.. ja niekedy denne zjem aj 2-3 a pohoda.. 
ja tiež z lidlu tie kornetá+vodové volalo sa to tuším delfinko alebo niečo také ale tuším sa to už ani nepredáva bolo to pomarančové a citronove tuším. Pomarančove zmrznuté vody Rulezzz 
Vodové z LIDLu (10 pomarančových a 10 citrónových) sú naj 
-
mirak2
Hardcore addict
lidl cornetto mne najviac chuti, ale na poslednej opekacke donesli kamarati ten balik 20 nanukov, niektori to jedli ako cukriky, 6 ludi a za 10 minut neboli
:D a tie lidlovske dezerty su tiez dobre, ale prilis sladke a to ja nemam velmi rad
-
Jancuk
Professional
Misa , Mrazene drene a rusku zmrzku , ale je pravda odkedy je bezlepkova dieta tak sa snazim obmedzi corneta a ostatne podobne tomu 
//audiotrack: témy spojené
//audiotrack: témy spojené