A to je ako od 15 rokov???will.i.am napísal:Honda CBR125R
Pekna, slusny vykon, spotreba a za dobru cenu...
Oficial
Recenzia 1
Recenzia 2
Wallpapery
Videa
Motorka 125ccm
-
Motion Blur
Zablokovaný
-
Motion Blur
Zablokovaný
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
lenze od 15 rokov je len vodicsky preukaz skupiny AM ktory je na motorku do 50ccm a sucasne do max. konstrukcnej rychlosti 45km/h
myslim ze uz sa to tu niekde rozoberalo a prave ja som to pisal, neviem ci nie nahodou na zaciatku tejto temy
tento zakon je stale v platnosti a zatial ho nik nemenil
myslim ze uz sa to tu niekde rozoberalo a prave ja som to pisal, neviem ci nie nahodou na zaciatku tejto temy
Tu konkretne si to mozes najst• vodičské oprávnenie skupiny AM možno udeliť len osobe staršej ako 15 rokov,
• vodičské oprávnenie podskupiny A1 a B1 možno udeliť len osobe staršej ako 16 rokov
Skupina AM
- dvojkolesové motorové vozidlá, trojkolesové motorové vozidlá, štvorkolesové motorové vozidlá a pásové motorové vozidlá s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 45 km-h-1, s akýmkoľvek druhom pohonu a s pohonom spaľovacím motorom, s objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 okrem bicyklov dodatočne vybavených pomocným motorčekom s pohonom spaľovacím motorom, s objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 a s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 30 km.h-1.
Vodičské oprávnenie skupiny AM oprávňuje viesť motorové vozidlá skupiny AM, a to len na území Slovenskej republiky.
Podskupina A1: vozidlá skupiny A s objemom valcov motora nepresahujúcim 125 cm3 a výkonom najviac 11 kW.
tento zakon je stale v platnosti a zatial ho nik nemenil
-
Motion Blur
Zablokovaný
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
omnoho viac by som ti odporucil Yamahu YZF R125, mal som moznost vidiet nazivo aj tu Hondu aj Yamahu a Yamaha je neporovnatelne mohutnejsia (takze vhodna aj pre vyssich jazdcov), mala by mat lepsie jazdne vlasnosti aj vdaka sirsim pneu a v neposlednom rade ma vykonejsi motor a vyssiu maximalku
cena je porovnatelna,
najdes si ju na www.hondatt.sk a www.cdtip.sk popripade na www.yamahatt.sk ked stranku dokoncia
cena je porovnatelna,
najdes si ju na www.hondatt.sk a www.cdtip.sk popripade na www.yamahatt.sk ked stranku dokoncia
-
Motion Blur
Zablokovaný
hm..PACO8 napísal:a to sa nam ozval odbornik![]()
co chces mat na nej vyfuk ako na 1000-ke?
ano kolesa ma tenke lebo zadne je len 100-ka a predne 80-ka pokial ma pamat neklame, ale vyfuk je postacujuci
no dobre seriove 125 maju vzdy slamky ale tie gumy strasne poje****..urcite mas taku istu a obhajujes ju ze ano ?