Motorka 125ccm
-
Motion Blur
Zablokovaný
Kamarat si bol zajazdit s dalsimi dvoma kamaratmi, maju kusok vyssie kubatury (1300cca), zrazu pozeraju a jedneh niet, vratia sa naspat najdu motorku a pri nej odtrhnutu nohu, chlapec to neprezil a v nemomcnici podlahol. Nepoznal som ho ale moja sesternica (priatelka toho jedneho co s nim vtedy jazdil) je z toho uplne mimo. Ten moj kamarat predava motorku uz na ziadnu nechce nikdy sadnut a pravdu povediac zacinam vazne pochybovat a zmysle kupi vodicaku na motorku 
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
A nad tym rozmyslas az teraz? Nestacia ti tie pripady co sa takmer dennodenne stavaju? Raz darmo sa hovori, motorkar = dobrovolny darca organov. Najhorsie na tom je, ze nemusis doplatit len na svoju chybu - riziko je tu niekolkokrat vyssie ako pri aute, ze ked ta niekto trafi tak uz je pravdepodobne koniec.
Ja som ku motorkam nikdy nemal vztah, ono ja si robim kusok oneskorene vodicak na auto a netrebalo vela priplacat k motorke tak som si ju dal, no da sa povedat ze pred dvoma mesiacmi som ani nevedel ako sa radi na motorke. Zobral som si vodicak na motorku preto, lebo idem do francuzska a tam je to kusok ine, jazdi sa tam v hojnejsom pocte na motorkach a zdaju sa mi jazdci "normalnejsi". Tu na Slovensku vidiet motorku raz za hodinu, no ale je jasne ze ju dany vodic vytaca do neviem akych otacok a pali s nou ako blazon, vo francuzsku to tak vobec nie je. To ze mi tuklo az teraz je zjavne, kedze islo o smrt z mojho okolia, vtedy sa nad smrtou zamyslame kusok inac...t0m4s3 napísal:A nad tym rozmyslas az teraz? Nestacia ti tie pripady co sa takmer dennodenne stavaju? Raz darmo sa hovori, motorkar = dobrovolny darca organov. Najhorsie na tom je, ze nemusis doplatit len na svoju chybu - riziko je tu niekolkokrat vyssie ako pri aute, ze ked ta niekto trafi tak uz je pravdepodobne koniec.
-
Hannibal
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja myslim, ze vacsina urazov (myslim tym smrtelnych) sa aj tak stava na cestnych motorkach....preto vsetkym vrelo doporucujem nejake male enduro tak do 450 cm3. na nich sa neda chodit 200 a pod...je to take pianko na cesty....Retne napísal:Kamarat si bol zajazdit s dalsimi dvoma kamaratmi, maju kusok vyssie kubatury (1300cca), zrazu pozeraju a jedneh niet, vratia sa naspat najdu motorku a pri nej odtrhnutu nohu, chlapec to neprezil a v nemomcnici podlahol. Nepoznal som ho ale moja sesternica (priatelka toho jedneho co s nim vtedy jazdil) je z toho uplne mimo. Ten moj kamarat predava motorku uz na ziadnu nechce nikdy sadnut a pravdu povediac zacinam vazne pochybovat a zmysle kupi vodicaku na motorku
Ano lebo tie cestne nehody sa medializuju, v spravach ti furt uakzuju ako sa niekto vyekal na cestnej. No nebudu ti ukazovat tie crossky, kde si niekto jazdi po lese alebo na drahe.......
Smutne je to, ze novinary ocividne idu za tymi spravami kde vyteka mozog, roztrhane tela po poli a podobne. No a ludia im to hltaju.....
Smutne je to, ze novinary ocividne idu za tymi spravami kde vyteka mozog, roztrhane tela po poli a podobne. No a ludia im to hltaju.....
-
woundgiver
Light Star
ja som zas poznal chlapca, ktory jazdil cross a bol v tom velmi dobry. Dokonca Katrinak o nom povedal, ze ma na to aby sa stal najlepsi jazdec u nas. S kroskou si robil, co chcel ako by sa na nej narodil. Kedze sutazil tak mal aj profi vystroj. A predsa na treningu v terene (nie na trati) schytal ranu konarom a uz sa neprebral - mozno sekunda nepozornosti, kto vie.Hannibal napísal:jj to mas pravdu...ale aj tak som zastanca endura/crossu... to podla mna vsetko zalezi od toho ci pouzivas primeranu vystroj(prilba chranice a pod..) a od toho aky si normalny....
plánujem si na vianoce pod stromček dopriať nejaku motorku ak pojde všetko ako si myslim tak by som to do decembra mal stihnuť a zabaliť si asi nejaku tu
Honda CBR 125 R samozrejme ojazdenu za nejaky 1700euro sa daju už aj tu nájsť ..........moja otázka znie čo obnáša motorka ........?? teda aby som si nekupil motorku spravil vodičak a zrazu bum zistim že treba to a to a ako nezamestnaný nebudu peniaze ani na to ani nato až do dalšej brigády .....taakže ak by ste mi mohli popísať nejake poplatky za prihlásenie motorky ako sa pohybuju poistky na teto cestne 125 .....a tak
a ešte sa chcem opítať .........je povinna iba prilba alebo treba ešte nejake iné chrániče na motorku ........
Honda CBR 125 R samozrejme ojazdenu za nejaky 1700euro sa daju už aj tu nájsť ..........moja otázka znie čo obnáša motorka ........?? teda aby som si nekupil motorku spravil vodičak a zrazu bum zistim že treba to a to a ako nezamestnaný nebudu peniaze ani na to ani nato až do dalšej brigády .....taakže ak by ste mi mohli popísať nejake poplatky za prihlásenie motorky ako sa pohybuju poistky na teto cestne 125 .....a tak
a ešte sa chcem opítať .........je povinna iba prilba alebo treba ešte nejake iné chrániče na motorku ........
tak nakoniec to bude asi nejaka yuki rs a ak by sa neviem akým zázrakom stalo že bude viacej penazí tak yuki sm .........všetko 125ccm
nemáte nejake recenzie na této motorky lebo som si našiel kopu ludi a niektory pišu hento druhy hento tak by som si chcel prečítať nejaky článok ked opíšu o tej moto všetko
nemáte nejake recenzie na této motorky lebo som si našiel kopu ludi a niektory pišu hento druhy hento tak by som si chcel prečítať nejaky článok ked opíšu o tej moto všetko
no čoto som pobehal a dozvedel som sa že tieto nove yuki su dosť kvalitne jasne že nie ako nejaka honda alebo yamaha ..........ale ked sa one dobre stará tak dosť vydržia ............japonského jazdenca nechcem z dôvodu že neviem kdo bol na tej motorke predomnou a čo snou stváral a nejako sa do moto ani extra nevýznám tak by som sa nechcel odrbať a ta yuki je nová z obchodu ciže 2ročná záruka a po dvoch rokoch pojde aj tak preč asi a príde na radu auto ........