|
|
|
| Autor |
Správa |
Hannibal Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2007 Príspevky: 152 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 1:10 Predmet: |
|
|
| Enduro je podla mna najlepsia volba bo s nim sa v terenne nestratis a tak isto sa hodia aj na cesty... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mobiloman Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.06.2007 Príspevky: 170
Zaslal: 24 Mar 2008, 13:31 Predmet: |
|
|
| Hannibal napísal: |
| Enduro je podla mna najlepsia volba bo s nim sa v terenne nestratis a tak isto sa hodia aj na cesty... |
Pravda pravda, a najlepsie na zaciatok, naucis sa a rozhodnes sa kde rad jazdis, ci bude dalsia volby cross alebo nieco cestovne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 15:47 Predmet: |
|
|
Ano enduro je dobre pre tkych co nevedia ktory teren sa im viac paci, ale myslim ze na crosse sa naucis jazdit najlepsie a tak isto zvladat nejake situacie-ked ti utecie koleso, dostanes smyk a pod.
Samozrejme nepatria tam situacie cestnej premavky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hannibal Expert

|
Zaslal: 26 Mar 2008, 1:42 Predmet: |
|
|
| Ja nejako tie cestne nemusim ....vela znamych sa na tom vyvalalo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3510 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 1:45 Predmet: |
|
|
| to zalezi na uhle pohladu, mas vela znamych co maju cestaky, ak by si mal prevahu kamaratov co by mali enduro, hovoril by si to iste o krosach? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hannibal Expert

|
Zaslal: 26 Mar 2008, 11:40 Predmet: |
|
|
| tak kamaratov co jazdia motocross poznam raz tak viacej...ale ked sa vyvalas na crosse tak sa dolames ale na cestakoch to su smrtelne urazy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3510 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 11:52 Predmet: |
|
|
smrtelne urazy sa mozu stat aj aj, ale na cete jazdis rychlo, tym je to dane, v terene asi nepojdes 150 ale tak kto si kupi jogurta si podpisuje svoj osud |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hannibal Expert

|
Zaslal: 26 Mar 2008, 15:26 Predmet: |
|
|
| by si sa cudoval ako rychlo sa chodi na motocrossoch.....nehovorim ze 150 ale okolo 100-120 aj viac sa chodi na rovinkach |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

|
Zaslal: 26 Mar 2008, 15:29 Predmet: |
|
|
to hej, 250 ako na jogurte asi tazko, ale su u nas vobec tereny s podmienkami aby sa tam dalo tych 120 ist?
lebo ked si predstavim ako niekde po cistinke alebo luke letim na crosse 120  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 19:01 Predmet: |
|
|
Jogurty su perfektne moto ak na nich jazdis s rozumom a nedavas na kazdej rovinke plny resp. nepoznas 2 polohy plynu-ziadny a plny.
na crosse sa mozes tiez pekne vyvalat, dolamat a dokonca aj zabit, ale maju vyhodu ze v okoli kde jazdis nebyvaju vacsinou pevne prekazky ak neratame stromy.....
No a na cestnych moto sa stava aj vela urazov ked ti neda vodic auta prednost, nehavaruju len ti co jazdia "rychlejsie", treba hlavne predvidat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hannibal Expert

|
Zaslal: 27 Mar 2008, 1:25 Predmet: |
|
|
| akoze nie .....je vela trati kde su dlhe roviny a potom prudke vyjazdy..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Motion Blur Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.01.2008 Príspevky: 93 Bydlisko: -NITRA- Karma: 
|
Zaslal: 26 Máj 2008, 18:50 Predmet: |
|
|
JAWA 4 EVER  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1835 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 26 Máj 2008, 19:37 Predmet: |
|
|
Kamarat si bol zajazdit s dalsimi dvoma kamaratmi, maju kusok vyssie kubatury (1300cca), zrazu pozeraju a jedneh niet, vratia sa naspat najdu motorku a pri nej odtrhnutu nohu, chlapec to neprezil a v nemomcnici podlahol. Nepoznal som ho ale moja sesternica (priatelka toho jedneho co s nim vtedy jazdil) je z toho uplne mimo. Ten moj kamarat predava motorku uz na ziadnu nechce nikdy sadnut a pravdu povediac zacinam vazne pochybovat a zmysle kupi vodicaku na motorku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14127 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 27 Máj 2008, 6:54 Predmet: |
|
|
| A nad tym rozmyslas az teraz? Nestacia ti tie pripady co sa takmer dennodenne stavaju? Raz darmo sa hovori, motorkar = dobrovolny darca organov. Najhorsie na tom je, ze nemusis doplatit len na svoju chybu - riziko je tu niekolkokrat vyssie ako pri aute, ze ked ta niekto trafi tak uz je pravdepodobne koniec. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1835 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 27 Máj 2008, 10:21 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| A nad tym rozmyslas az teraz? Nestacia ti tie pripady co sa takmer dennodenne stavaju? Raz darmo sa hovori, motorkar = dobrovolny darca organov. Najhorsie na tom je, ze nemusis doplatit len na svoju chybu - riziko je tu niekolkokrat vyssie ako pri aute, ze ked ta niekto trafi tak uz je pravdepodobne koniec. |
Ja som ku motorkam nikdy nemal vztah, ono ja si robim kusok oneskorene vodicak na auto a netrebalo vela priplacat k motorke tak som si ju dal, no da sa povedat ze pred dvoma mesiacmi som ani nevedel ako sa radi na motorke. Zobral som si vodicak na motorku preto, lebo idem do francuzska a tam je to kusok ine, jazdi sa tam v hojnejsom pocte na motorkach a zdaju sa mi jazdci "normalnejsi". Tu na Slovensku vidiet motorku raz za hodinu, no ale je jasne ze ju dany vodic vytaca do neviem akych otacok a pali s nou ako blazon, vo francuzsku to tak vobec nie je. To ze mi tuklo az teraz je zjavne, kedze islo o smrt z mojho okolia, vtedy sa nad smrtou zamyslame kusok inac... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|