Motorka 125ccm

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

poprípade by som porozmýšlal ešte ja keeway speed 125 ta je viaj menej náchylná na kazenie ako yuki ale zas sa mi tak nepáči ako yuki ..............
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

Yuki a keeway sa tu uz rozoberali ...oni sice hovoria ze su tam japonske motory ale podla mna ta motorka stoji za velke Hovno...ako nic v zlom ale za 1. je uplne skareda tie plasty su strasne..za dalsie kamarat ju mal a sa mu dosral motor a asi pol roka zhanal nejaku suciastku...JEDNOZNACNE doporucuje kupit starsiu ojazdenu motorku - japonca su to kvalitne motorky s velkou zivotnostou ci uz motora alebo ostat. dielov...uvidite oplati sa...!! p.s. tymto som nechcel urazit nejak. majitelov ci uz yuki/keeway ale berte to ako moj nazor....
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa satan77 »

JAPONEC JE JAPONEC !!! !!!
kolkokrát to ešte napíšem... Yuki je čistá hovadina, po pár týždnoch sa ti bude uvolňovať jedna skrutka po druhej
Yamaha TZR125
Yamaha YZF R125 - mal som - absolutne žiadne výhrady proti tejto moto !Ale uplne že žiadne!
Aj TZR50 nová krásne šlape.
Skrátka na číňana sa vyser.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Kamarat si kupil tusim keeway ci keru ... vec a skoro ho prekotilo, ked si v prirucke precital, ze pred prvou jazdou ma skontrolovat utiahnutie vsetkych skrutiek a po prvych 250 ci 500 km (neviem teraz presne) to ma spravit znova... Kokos, to si mohol rovno kupit v krabici stavebnicu merkur :roll:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Pezzo: čau, tak sem píšem znova a môžem ti poradiť dvojtakt ako mám ja, písal som že chcem kúpiť husqvarnu SM 125 S, tak som nakoniec aj kúpil, som veľmi spokojný, ako motorka na naučenie je to perfektná a a je to asi najlepšia motorka ak chceš začať jazdiť supermoto, alebo uberať sa tým štýlom...
tak mám na predaj Husqvarnu SM 125 S, r.v.2005, najazdených 20 tisíc km, motor je po kompletnej generálke, všetky ložiská, nové, simeringy tiež, je tam kovaný piest od wiseca, krúžok s kvalitnou povrchovou úpravou, tiež od wiseca, nové ložiská na ojnici aj na kluke, motor má po generálke asi 3500km, je perfektne zabehnutý, tlaky má skvelé, dávam k nemu sériový výfuk ktorý ti poskytne asi 20 koní a ladený ktorý vytlačí z motora asi 34 koní, cena 75 tisíc Smile Je to asi tá najlepšia motorka ak ccheš začať so supermotom - spravííš VP, jazdíš s pôvodným výkonom, naučíš sa na tom, bude ti to slabé tak tam dáš ladený výfuk a máš raz taký výkon a jazdíš zase až kým ti to neni slabé, potom to predáš Smile

erino: uvedom sa čo píšeš a netrep blbosti, skôr než si zistíš ako je to v skutočnosti. Aprilia RS ide 180 s ladeným výfukom, odblokovaným karburátorom
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

rixo:
Chválim výber moto. Poriadna šupa teda tá SM125
To je vlastne motard s cross motorom :wink:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Satan: ty si neni z motorideu? nemal si náhodou yzf?
A v podstate máš pravdu, ale je to motard s ENDURO motorom, keby tam bol cross motor, má to 40 koní a piest, kluku, ojnicu môžem meniť každú chvíľu:D
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

rixo napísal:Satan: ty si neni z motorideu?

jj
Empatik
Medium Star
Medium Star

YAMAHA 125

Príspevok od používateľa Empatik »

Ja som mal takúto ... výkonná za dva roky som na nej menil maximálne tak piest a výfuk ... inak tá motorka je v pohode . Odporúčam .
Prílohy
YAMAHA 125
YAMAHA 125
mobiloman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mobiloman »

rixo ladacik ti prida na vykone ale nie na 125 14 koni :-D to by ten povodny vyfuk musel byt z babetty :-D ked pises cisla, bol si s tym na brzde a mas nejaky papier ze to ma taky vykon? :-D
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja nie, ale firma čo výfuky vyrába udáva výkon ktorý dosiahneš LEN výmenou výfuku, samozrejme že to majú odtestované na brzde...Zas taký ko*ot niesom aby som písal blbosti
mobiloman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mobiloman »

NEEXISTUJE, daj link kde si tuto hlupost cital, viem napr ze endura zamerne brzdia vyfukom a ked nahodis ladacik komplet tak z toho slusny vykon navyse dostanes ako som pisal pri tejto 125 LEN vyfuk nemoze spravit 14 koni opkial povodny nebol z babetty :-D
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Čo sa seriete s výfukmi? Dajte to na kolienko a máš to isté :twisted:
Samozrejme, že laďák pridá pár koníkov, lebo väčšinou sa vo výfuku skrývajú také vecičky ako katalyzátor/y a prepážky. Len zriedkakedy sa stane, že laďák výkon uberie, ale aj to sa stáva. Podstatné je aby bol komplet aj so zvodmi.
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Q7_TiGeeR_X6 to je motocrossova motorka na zavody a nie na chodenie do mesta pripane na hory...je to cisto stroj na zavodnu trat...a zivotnost off road motoriek je myslim ze dost nizka...iked toto je yamaha a ja som jej velky fanusik ale aj tak ten motor slape skoro stale na 100%
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

kur*a mobiloman, v sérií má moja huska 15 koní, t.j. s pliešikom ktorý škrtí sanie, sériový výfukom, po odstránení pliešiku a doladení zmesi má cca 20-25 koní, po nahodení laďáku má cca 30-35 koní a ak tam dáš ešte aj otvorenú koncovku bez prepážok a bez "polkolena" na konci tlmiča tak ti to pridá možno pol koňa, možno len lepšie sa bude brať do otáčok, jakých 14 koní?? Nájdi si to sám,koleno je od HGS Krummer a koncovka je od DOMA Racing
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re:

satan77 napísal:rixo:
Chválim výber moto. Poriadna šupa teda tá SM125
To je vlastne motard s cross motorom :wink:
trosku si sa netrafil to cross motor urcite nema :)
Maťka
Novice
Novice

Re: Motorka 125ccm

Príspevok od používateľa Maťka »

Chcela by som sa opýtať na budúci rok keď budem mať 16 by som si chcela kúpiť nejakú motorku ale vôbec sa do toho nevyznám potrebovala by som poradiť nie moc drahú môže byť aj staršia ale ale funkčná aby sa na nej nemuselo nič opravovať
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

a mas predstavu co by to malo byt ? ci enduro, skuter, cestnu alebo nahac ?
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Čaute, rád by som kúpil nejakú 125ku, asi enduro...
Aký je váš názor na yamahu XT125? Použitá sa dá zohnať za prijatelnú cenu.
A akú cestnú by ste odporučili? Pozeral som yamahu YZF 125, vyzerá fakt pekne, ale cena je dosť vysoká a niekde som čítal, že nie je až taká výkonná...Takže čo iné cestné tak do 2000-2300€ za použitú?
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Ja mam v plane si kupit Enduro. Yamaha DT 125 R jazdenu. Zatial nemam dostatok financii ale ked budem mat potrebnu sumu tak si urcite kupim :wink:

Foto : http://www.motorcyclespecs.co.za/Galler ... R%2086.jpg

//autoeditácia príspevku (18 Sep 2010, 21:54)
satan77 napísal:JAPONEC JE JAPONEC !!! !!!
kolkokrát to ešte napíšem... Yuki je čistá hovadina, po pár týždnoch sa ti bude uvolňovať jedna skrutka po druhej
Yamaha TZR125
Yamaha YZF R125 - mal som - absolutne žiadne výhrady proti tejto moto !Ale uplne že žiadne!
Aj TZR50 nová krásne šlape.
Skrátka na číňana sa vyser.
Suhlasim s tebou ak motorka tak kvalitna japonske šmejdy su fakt na ho*no. Hrackarska motorka.
Napísať odpoveď