Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Nadprirodzene javy
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

stretli ste sa s nadprirodzenym javom
ano
36%
 36%  [ 53 ]
nie
63%
 63%  [ 91 ]
Celkom hlasov : 144

Autor Správa
Racius
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 18.01.2006

PríspevokZaslal: 06 Okt 2007, 22:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Včera sa mi stalo, vo večerných hodinách, že som bol v izbe len ja a brat, rodičia neboli doma. Brácho vyprával počas sedenia za druhým PC a zrazu som uvidel napravo odo mňa v odraze skla na okne ako prešla vysoká, mužská postava smerom od mojej postele ku dverám.
Proste som v odraze niekoho videl.
Neviem či to bol paranormálny jav, alebo výplod mojej fantázie. Crying or Very sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Dem0n
Professional
Professional

Založený: 02.08.2005

PríspevokZaslal: 07 Okt 2007, 19:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

jimino napísal:
nebola to gravitacia? Laughing
Smile Nie, toto ma tahalo nie dole ... ale do stran Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
hezo
King
King

Stav: Prihlásený
Založený: 04.10.2004

PríspevokZaslal: 08 Okt 2007, 9:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Citácia:
Ja osobne mam skusenosti s prenasanim predmetu podla vole, v tabore to robil veduci ktory je mimochodom nieco ako deathmetalista (nosi tricka s obrazkami mrtvol a podobne). Prebiehalo to takto: Zobral do ruky hraciu kocku a z prstov si spravil ''mreze'', zacal kruzit dlanami aby mu kocka behala do kruhu a aby ju cez tie mreze z prstov bolo vidno. Dal od seba ruky prec a ta kocka stale behala v tej drahe vo vzduchu.
tak toto ma zaujima, to len tak bola vo vzduchu? mohol si to natocit na mobil Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Adulko1
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 18.06.2006

PríspevokZaslal: 15 Jún 2008, 17:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Cauko, to dezavue, alebo ako sa to pise, tak to som pocul, ze sa jedna o oneskorenu reakciu jednej z dvoch hemisfer mozgu ... Cize vidite napr. macku , ako to bolo v matrixe napr. Smile a jedna hemisfera to spracuje o nieco neskor nez ta prva a to cele sa spracuje ako pocit, ze ste to "uz videli" ... to bolo niekde vedecky dokazovane ..

a co sa tyka samovznietenia, co ak su to nejaki demoni a proste ich niekto, alebo nieco zlykvidovalo?? Hm... ??

Ja sa tiez zaujimam o taketo veci, tarot, sidericke kyvadlo a pod. ..

Inak napr. aj homeopat .. ten vie presne rozoznat ze co vamm bolo podla metody - uz neviem ako sa to volalo - z oci presne vycita co sa vam stalo .. napr. ja som sedel v pohodlnom kresle, pozrel mi do oci a na zaklade skvrn zistil co sa stalo v minulosti .. tam zostane akoby nejaky znak, ryha .. napr. ja ked som bol maly tak som sa hojdal a velmi som si uderil kostrc na zadnici .. a nikto nevedel o tom iba nasi, ale to bolo uz davno a bol som tam prvy krat a vedel mi to bez toho aby sa ma pytal povedat .. alebo aj s kyvadlom vybera homeopatika na zaklade ruky, nad torou kruzi a zistuje s kyvadlom, co je dobre pre mna ... Mozem aj popisat neskor ako vznikla homeopatia co som sa dozvedel ...

Ako zaujimave .. tiez mam aj niektore skusenosti so stretnutiami s duchmi a aj so zomrelymi, co chodili a budechali po streche v podkorvi nad mojou a bratovou izbou ...

No viacej toho je, ale co by vas zaujimalo, tak dajte vediet .. Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 z 7

Prejdi na: