|
|
|
| stretli ste sa s nadprirodzenym javom |
| ano |
|
36% |
[ 53 ] |
| nie |
|
63% |
[ 91 ] |
|
| Celkom hlasov : 144 |
|
| Autor |
Správa |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 06 Okt 2007, 22:34 Predmet: |
|
|
Včera sa mi stalo, vo večerných hodinách, že som bol v izbe len ja a brat, rodičia neboli doma. Brácho vyprával počas sedenia za druhým PC a zrazu som uvidel napravo odo mňa v odraze skla na okne ako prešla vysoká, mužská postava smerom od mojej postele ku dverám.
Proste som v odraze niekoho videl.
Neviem či to bol paranormálny jav, alebo výplod mojej fantázie.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dem0n Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1323
Zaslal: 07 Okt 2007, 19:15 Predmet: |
|
|
| jimino napísal: |
nebola to gravitacia?  |
Nie, toto ma tahalo nie dole ... ale do stran  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1614 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 08 Okt 2007, 9:49 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| Ja osobne mam skusenosti s prenasanim predmetu podla vole, v tabore to robil veduci ktory je mimochodom nieco ako deathmetalista (nosi tricka s obrazkami mrtvol a podobne). Prebiehalo to takto: Zobral do ruky hraciu kocku a z prstov si spravil ''mreze'', zacal kruzit dlanami aby mu kocka behala do kruhu a aby ju cez tie mreze z prstov bolo vidno. Dal od seba ruky prec a ta kocka stale behala v tej drahe vo vzduchu. |
tak toto ma zaujima, to len tak bola vo vzduchu? mohol si to natocit na mobil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Adulko1 Medium Expert

Stav:  Založený: 18.06.2006 Príspevky: 135 Bydlisko: NR Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 17:55 Predmet: |
|
|
Cauko, to dezavue, alebo ako sa to pise, tak to som pocul, ze sa jedna o oneskorenu reakciu jednej z dvoch hemisfer mozgu ... Cize vidite napr. macku , ako to bolo v matrixe napr. a jedna hemisfera to spracuje o nieco neskor nez ta prva a to cele sa spracuje ako pocit, ze ste to "uz videli" ... to bolo niekde vedecky dokazovane ..
a co sa tyka samovznietenia, co ak su to nejaki demoni a proste ich niekto, alebo nieco zlykvidovalo?? Hm... ??
Ja sa tiez zaujimam o taketo veci, tarot, sidericke kyvadlo a pod. ..
Inak napr. aj homeopat .. ten vie presne rozoznat ze co vamm bolo podla metody - uz neviem ako sa to volalo - z oci presne vycita co sa vam stalo .. napr. ja som sedel v pohodlnom kresle, pozrel mi do oci a na zaklade skvrn zistil co sa stalo v minulosti .. tam zostane akoby nejaky znak, ryha .. napr. ja ked som bol maly tak som sa hojdal a velmi som si uderil kostrc na zadnici .. a nikto nevedel o tom iba nasi, ale to bolo uz davno a bol som tam prvy krat a vedel mi to bez toho aby sa ma pytal povedat .. alebo aj s kyvadlom vybera homeopatika na zaklade ruky, nad torou kruzi a zistuje s kyvadlom, co je dobre pre mna ... Mozem aj popisat neskor ako vznikla homeopatia co som sa dozvedel ...
Ako zaujimave .. tiez mam aj niektore skusenosti so stretnutiami s duchmi a aj so zomrelymi, co chodili a budechali po streche v podkorvi nad mojou a bratovou izbou ...
No viacej toho je, ale co by vas zaujimalo, tak dajte vediet ..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|