Proste som v odraze niekoho videl.
Neviem či to bol paranormálny jav, alebo výplod mojej fantázie.
tak toto ma zaujima, to len tak bola vo vzduchu? mohol si to natocit na mobilJa osobne mam skusenosti s prenasanim predmetu podla vole, v tabore to robil veduci ktory je mimochodom nieco ako deathmetalista (nosi tricka s obrazkami mrtvol a podobne). Prebiehalo to takto: Zobral do ruky hraciu kocku a z prstov si spravil ''mreze'', zacal kruzit dlanami aby mu kocka behala do kruhu a aby ju cez tie mreze z prstov bolo vidno. Dal od seba ruky prec a ta kocka stale behala v tej drahe vo vzduchu.
myslím, že by to mohlo byť gniavenie, či...?slavo120 napísal:kamarat mal take podobne sny .. a ked sa zobudil spadol na zem .... proste v tom sne ho nieco tahalo neviem noo mne z takych veci dost redne![]()
....... a stalo sa vam niekedy ze sa vas sen i neskor stal(splnil) ? ........ ja len preto ze sa mi snivalo a vo sne som zomrel
![]()
, neviem presne ako to bolo ale s niejakou partiou sme sli v aute potom nieco do nas narazilo a ja som si uvedomoval ze zomriem a potom sme sa z dajakeho utesu ci co zrutili a ja som zomrel, vtedy som sa zobudil ty kokos a mal som dost heh
, ale neviem ci je to do tejto temy hmm
Kód: Vybrať všetko
no ja som tam uz bola ale nic sa nestalo aspon som si nevsimla!!!a otom taxikarovi je to tak Ze prechadzal cez tu dedinu a nejaka biela postava isla po ceste ale jak sa tam blizil kde bola ta postava uz tam nebola,a nahodne sa pozrel do spetneho zrkadla a ta biela postava tam sedela vzadu na zadnom sedadle a narazil!!skoncil na psychiatri!!!vravi sa ze ak chalan ide stade sam cez Krvavé šenky tak ak sa pozre do spetneho zrkadla tak by mal zbadat tu postavu v bielom!!!