|
| Autor |
Správa |
lukkAas Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.03.2008 Príspevky: 157 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2008, 16:14 Predmet: |
|
|
| Dem0n napísal: |
| Race Driver: GRiD a Gran Turismo 5: Prologue su az fotorealisticky spracovane! |
tak koli Gran Turismo 5: Prologue si kupujem PS3 neskutocne spravene asi naj.grafika aka kedy bola va zavodnej hre nieco uzasne a fantasticke  |
|
| Návrat hore |
|
 |
frenkie Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2007 Príspevky: 35 Bydlisko: BB vs. MT Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2008, 8:26 Predmet: |
|
|
| Assassin's Creed urcite.... konecne nejaka hra s plynulym pohybom .. a dejom ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1738 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2008, 9:29 Predmet: |
|
|
METAL GEAR SOLID 4 ma premna najkrajsiu grafiku... Krasne krasne... O plynulosti uz ani nehovorim... To je samozrejmost omg pri konzolach... Aspon by mala byt...
btw dnes je uz samotna hra identicka s nejakou tou filmovov sekvenciou a MGS4 je veru taky krasny ako tie filmove sekvencie |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.03.2008 Príspevky: 157 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2008, 15:45 Predmet: |
|
|
| lekoklatik napísal: |
METAL GEAR SOLID 4 ma premna najkrajsiu grafiku... Krasne krasne... O plynulosti uz ani nehovorim... To je samozrejmost omg pri konzolach... Aspon by mala byt...
btw dnes je uz samotna hra identicka s nejakou tou filmovov sekvenciou a MGS4 je veru taky krasny ako tie filmove sekvencie |
veru veru to mas pravdu uz MGS2 co bola konverzia aj na PC bola brutal tie sekvencie na tu dobu uplne ebst grafika  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brainwirm Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1371
Zaslal: 19 Mar 2008, 16:37 Predmet: |
|
|
| stalker je fajn po grafickej stranke a aj oblivion (na to aka to je starina je to stale pecka) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 3077 Bydlisko: Humenné, kill EMO Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2008, 16:41 Predmet: |
|
|
| lukkAas napísal: |
tak koli Gran Turismo 5: Prologue si kupujem PS3 neskutocne spravene asi naj.grafika aka kedy bola va zavodnej hre nieco uzasne a fantasticke  |
urcite by som koli prologu nekupoval PS3 ja sa tesim na normalnu plnu verziu to budem hrat nonstop 24 hod |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 768 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2008, 16:47 Predmet: |
|
|
| na terajsiu dobu maju asi nejlepsie grafiku Crysis a Assassins Creed....naslednici mozu byt napr Far Cry 2, mozno Mafia 2 |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Expert

|
Zaslal: 19 Mar 2008, 17:40 Predmet: |
|
|
| Filipito napísal: |
| urcite by som koli prologu nekupoval PS3 ja sa tesim na normalnu plnu verziu to budem hrat nonstop 24 hod |
neni problem ale je kopec titulov co si chcem zahrat a dojde mi co envideit ta evrzia s MGS4 ta specialan edicia co ani v EU nebude  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1738 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2008, 17:49 Predmet: |
|
|
neni problem ale je kopec titulov co si chcem zahrat a dojde mi co envideit ta evrzia s MGS4 ta specialan edicia co ani v EU nebude  |
Tak ale dovi dopo... Ja kem tiez... jaj boze slintam ako prasa... Grafika jak svina |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 3077 Bydlisko: Humenné, kill EMO Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2008, 18:36 Predmet: |
|
|
no ta metal 4 bude pecka
btw: neviete nahodou kedy uz bude konecne cip na PS3?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Expert

|
Zaslal: 19 Mar 2008, 19:42 Predmet: |
|
|
no ta metal 4 bude pecka
btw: neviete nahodou kedy uz bude konecne cip na PS3?? |
no to asi tak lahko nebude ked blue-ray mechaniky su trosku draksie a media tiez........ja ani nechcem aby bol cip naco.......kto na to ma si hru kupy a podpori vyvojarov kto nie nech nehra..... a na PS3 sa niekotre hry oplatia kupit si myslima clovek ani nemusi byt nejaky prehnane bohaty |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Addict

|
Zaslal: 19 Mar 2008, 19:44 Predmet: |
|
|
no lukas blueray na to aku kapacitu maju niesu ani tak drahe ja by som sa obaval ze kolko dame za napalovacku blueray....ale predsa nie vsetky hry su blueray
//tak to neries ak mas love tak kupuj nehovorim ze ich nemam ale urcite nebudem kupovat originaly no hoci mam 5 a to my staci pockam si do cipu etc..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Expert

|
Zaslal: 19 Mar 2008, 19:56 Predmet: |
|
|
| no lukas blueray na to aku kapacitu maju niesu ani tak drahe ja by som sa obaval ze kolko dame za napalovacku blueray....ale predsa nie vsetky hry su blueray |
vies co toto tu riesit v tejto teme je trossku mimo temu hry sa daju zohnat z netu aj za par korun ja to neriesim a ani nebduem cipovat ked aj cip bude....... |
|
| Návrat hore |
|
 |
M@rt1n Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2006 Príspevky: 1177 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2008, 22:51 Predmet: |
|
|
| FarCry 2 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dem0n Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1407
|