METAL GEAR SOLID 4 ma premna najkrajsiu grafiku... Krasne krasne... O plynulosti uz ani nehovorim... To je samozrejmost omg pri konzolach... Aspon by mala byt...
btw dnes je uz samotna hra identicka s nejakou tou filmovov sekvenciou a MGS4 je veru taky krasny ako tie filmove sekvencie
lekoklatik napísal:METAL GEAR SOLID 4 ma premna najkrajsiu grafiku... Krasne krasne... O plynulosti uz ani nehovorim... To je samozrejmost omg pri konzolach... Aspon by mala byt...
btw dnes je uz samotna hra identicka s nejakou tou filmovov sekvenciou a MGS4 je veru taky krasny ako tie filmove sekvencie
veru veru to mas pravdu uz MGS2 co bola konverzia aj na PC bola brutal tie sekvencie na tu dobu uplne ebst grafika
lukkAas napísal:tak koli Gran Turismo 5: Prologue si kupujem PS3 neskutocne spravene asi naj.grafika aka kedy bola va zavodnej hre nieco uzasne a fantasticke
urcite by som koli prologu nekupoval PS3 ja sa tesim na normalnu plnu verziu to budem hrat nonstop 24 hod
btw: neviete nahodou kedy uz bude konecne cip na PS3??
no to asi tak lahko nebude ked blue-ray mechaniky su trosku draksie a media tiez........ja ani nechcem aby bol cip naco.......kto na to ma si hru kupy a podpori vyvojarov kto nie nech nehra..... a na PS3 sa niekotre hry oplatia kupit si myslima clovek ani nemusi byt nejaky prehnane bohaty
no lukas blueray na to aku kapacitu maju niesu ani tak drahe ja by som sa obaval ze kolko dame za napalovacku blueray....ale predsa nie vsetky hry su blueray
//tak to neries ak mas love tak kupuj nehovorim ze ich nemam ale urcite nebudem kupovat originaly no hoci mam 5 a to my staci pockam si do cipu etc.....
Filipito napísal:no lukas blueray na to aku kapacitu maju niesu ani tak drahe ja by som sa obaval ze kolko dame za napalovacku blueray....ale predsa nie vsetky hry su blueray
vies co toto tu riesit v tejto teme je trossku mimo temu hry sa daju zohnat z netu aj za par korun ja to neriesim a ani nebduem cipovat ked aj cip bude.......