Ty vole vam uz asi musi je*...t CO tu furt riesite ten F.E.A.R a crysis ?
a co tak Testdrive UNlimited celkom pekna grafika ked idete 300Km/h . nemyslite ? myslim, ze otom to by sme sa mali bavit o originalite lebo skaredu grafiku najdete aj v Crysis a urcite v kazdej hre pretoze este nikdo nespravil hru bez chyby. :lol:vzdy sa nieco najde.
->slavo<-.. v tom druhom screene mi akosi nesedí ten Jaguár. Nejde mi dokopy to, čo vidím cez predné okno s tým, čo vidím cez bočné okno. Keby som dal preč A stĺpik, tak podľa mňa by ten Jaguár nebol ucelený.. akoby tam bol lom svetla. Musím doma pozrieť lepšie na jeho vzhľad..
Motion Blur napísal:samozrejme ze to je i s 1920 x 1200 nic moc,ved ked je to Multi Player tak sa ani necudujem.Single Player vyzera takto
neviem ci su z multi, to google dal... proste uz nic moc, ved takto sa bude aj o Crysise (aj o kazdej inej hre) hovorit o rok
inak. tie jamky po gulkach su najj
nechapem preco su tu hadky F.E.A.R vs. Crysis to su hry medzi ktorymi je viac ako rok takze to sa asi tazko porovnava....a je jasne ze Crysis vyzera graficky lepsie ale to je take porovnanie napriklad ako ked bude Crysis2 a ja to budem porovnavat s Crysis1.
alebo ked porovnavam Pentium 3 s Pentiom 4 takze nechapem vsaim hadakam a pridavanim dalsich a dalsich screenov a tiez F.E.A.R co vysyiel v tej dobe bol best graficky
METAL GEAR SOLID 4 ma premna najkrajsiu grafiku... Krasne krasne... O plynulosti uz ani nehovorim... To je samozrejmost omg pri konzolach... Aspon by mala byt...
btw dnes je uz samotna hra identicka s nejakou tou filmovov sekvenciou a MGS4 je veru taky krasny ako tie filmove sekvencie
lekoklatik napísal:METAL GEAR SOLID 4 ma premna najkrajsiu grafiku... Krasne krasne... O plynulosti uz ani nehovorim... To je samozrejmost omg pri konzolach... Aspon by mala byt...
btw dnes je uz samotna hra identicka s nejakou tou filmovov sekvenciou a MGS4 je veru taky krasny ako tie filmove sekvencie
veru veru to mas pravdu uz MGS2 co bola konverzia aj na PC bola brutal tie sekvencie na tu dobu uplne ebst grafika
lukkAas napísal:tak koli Gran Turismo 5: Prologue si kupujem PS3 neskutocne spravene asi naj.grafika aka kedy bola va zavodnej hre nieco uzasne a fantasticke
urcite by som koli prologu nekupoval PS3 ja sa tesim na normalnu plnu verziu to budem hrat nonstop 24 hod