no to asi tak lahko nebude ked blue-ray mechaniky su trosku draksie a media tiez........ja ani nechcem aby bol cip naco.......kto na to ma si hru kupy a podpori vyvojarov kto nie nech nehra.....Filipito napísal:no ta metal 4 bude pecka
btw: neviete nahodou kedy uz bude konecne cip na PS3??
Najkrajsia Grafika
-
lukkAas
Expert
- Kontaktovať používateľa:
no lukas blueray na to aku kapacitu maju niesu ani tak drahe ja by som sa obaval ze kolko dame za napalovacku blueray....ale predsa nie vsetky hry su blueray
//tak to neries ak mas love tak kupuj nehovorim ze ich nemam ale urcite nebudem kupovat originaly no hoci mam 5 a to my staci pockam si do cipu etc.....
//tak to neries ak mas love tak kupuj nehovorim ze ich nemam ale urcite nebudem kupovat originaly no hoci mam 5 a to my staci pockam si do cipu etc.....
-
lukkAas
Expert
vies co toto tu riesit v tejto teme je trossku mimo temu hry sa daju zohnat z netu aj za par korun ja to neriesim a ani nebduem cipovat ked aj cip bude.......Filipito napísal:no lukas blueray na to aku kapacitu maju niesu ani tak drahe ja by som sa obaval ze kolko dame za napalovacku blueray....ale predsa nie vsetky hry su blueray
Spominany Race Driver: GRID a Gran Turismo 5 Prologue v zaberoch - mrte grafika!
-
guess.whoo
Redeemer
-
lukkAas
Expert
no pozeral som ten tvoj prispevok co je tam aj video s tou F1 a snad lepsiu grafiku v hre som este nevidel OMGDem0n napísal:Spominany Race Driver: GRID a Gran Turismo 5 Prologue v zaberoch - mrte grafika!
-
lekoklatik
VIP
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Motion Blur
Zablokovaný
-
Motion Blur
Zablokovaný
Všetko o užívateľovi Toy M@ch!n3Toy M@ch!n3 napísal:clovek s poruchou zraku
King
Založený: 13 Máj 2005, 21:26
Posl. návšteva: 23 Mar 2008, 19:42
Príspevkov: 2383
[0.48% zo všetkých príspevkov / 2.28 príspevkov za deň]
Hľadať všetky príspevky od užívateľa Toy M@ch!n3
Tém: 56
[0.17% zo všetkých tém / 0.05 tém za deň]
Hľadať všetky témy od užívateľa Toy M@ch!n3
WWW: http://www.xtrememusic.eu
Povolanie: smetiar naskakovač
Záujmy: šachy,háčkovanie, štrikovanie, paličkovanie a vyšivanie
Pohlavie: Muž
Online čas: 7dni 20hod 12min
Herný čas: 0hod 8min
No s tim povolanim...no ved čo ti ide tak to rob.
A záujmi, mno čistý bu*ik.
-
Šu-Do
Redeemer
Motion Blur
chlapce si velky kar... uz som to chcel dlhsie povedat.. ale kaslal som na to..
zamysli sa nad tym ci uz nie je cas sa pozriet von aj trosku inak ako len z okna...
ten tvoj fear mi uz leze na nervy.. znechutil si mi celu tu hru.. ta hra sa dneska NEMOZE rovnat s grafikou hram ako Crysis alebo Assassins Creed.. dokonca ani ubohemu NFS PS...
s tym profilom si bol pekne trapny... vidim ze mas cervene policka karmy.. necudujem sa...
k tomu profilu.. vsetky tie veci tam ma zo srandy.. lenze tvoj mozocek to nerpacoval ako mal... blbe no...
a co sa tyka smetiarov... je to praca ku ktorej sa len tak lahko nedostanes.. je to dost slusne platena robota..
chlapce si velky kar... uz som to chcel dlhsie povedat.. ale kaslal som na to..
zamysli sa nad tym ci uz nie je cas sa pozriet von aj trosku inak ako len z okna...
ten tvoj fear mi uz leze na nervy.. znechutil si mi celu tu hru.. ta hra sa dneska NEMOZE rovnat s grafikou hram ako Crysis alebo Assassins Creed.. dokonca ani ubohemu NFS PS...
s tym profilom si bol pekne trapny... vidim ze mas cervene policka karmy.. necudujem sa...
k tomu profilu.. vsetky tie veci tam ma zo srandy.. lenze tvoj mozocek to nerpacoval ako mal... blbe no...
a co sa tyka smetiarov... je to praca ku ktorej sa len tak lahko nedostanes.. je to dost slusne platena robota..
ty pocuvaj sem, bud si to sem dal a myslel si to vazne, a to si potom riadne kulo, alebo si robis "srandu"...Motion Blur napísal:Všetko o užívateľovi Toy M@ch!n3
King
Založený: 13 Máj 2005, 21:26
Posl. návšteva: 23 Mar 2008, 19:42
Príspevkov: 2383
[0.48% zo všetkých príspevkov / 2.28 príspevkov za deň]
Hľadať všetky príspevky od užívateľa Toy M@ch!n3
Tém: 56
[0.17% zo všetkých tém / 0.05 tém za deň]
Hľadať všetky témy od užívateľa Toy M@ch!n3
WWW: http://www.xtrememusic.eu
Povolanie: smetiar naskakovač
Záujmy: šachy,háčkovanie, štrikovanie, paličkovanie a vyšivanie
Pohlavie: Muž
Online čas: 7dni 20hod 12min
Herný čas: 0hod 8min
No s tim povolanim...no ved čo ti ide tak to rob.
A záujmi, mno čistý bu*ik.![]()
![]()
![]()