Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Najlepsi film v poslednej dobe
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 109, 110, 111  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Tempus7
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 05.04.2008

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 22:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

No dnes to bol remake úsvit mrtvych Cool
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 23:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

teraz som dopozeral the mist. film bol niekedy priam az na nervy ale ten zaver bol totalne brutalny. moj ty kkt. skoda len tych specialnych efektov ktore vyzerali ako spred niekolkych rokov. inak to stoji za to.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 18.06.2007

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 20:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

zelovoc: presne ako hovoris Smile este kusok pred koncom filmu som tak rozmyslal, ze co bolo na tom filme take eXtra...ked som videl koniec tak mi stacilo. Inak u mna osobne tvori ten koniec 80% celkoveho zazitku z filmu.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Sphinx
Light Star
Light Star

Založený: 29.11.2006

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 21:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

nie je to sice film je to 10 dielny serial ale kto ma rad tematiku WW2 tak jednoznacne BAND OF BROTHERS(Bratstvo neohozenych) trosku streleny preklad ale tak co ,,, je to ppc serial ja som plakal skoro na konci prosto cool i ked prikraslenie amikov ale tak stava sa Smile
Návrat hore
NuSuey
Professional
Professional

Založený: 03.11.2006

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 0:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

odporucam pozriet Rise of the Footsoldier ..

a ten film REC je BRUTALITA!!!!!!!!!!!!!!!

akurat som to pozeral od jednej v noci .. Shocked omg omg..

prilis silne na moju krehku povahu Shocked

wau..

pripadne v takom zmysle odporucam aj The Descent (http://imdb.com/title/tt0435625/)
Návrat hore
mirak2
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 6:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

ad REC: vsade som cital chvalospevy ze najlepsi europsky horor roka..ALE! ja som sa pri nom nudil, z rozklepanej kamery ktora mala znamenat autenticnost som mal bolehlav a zlakol som sa pri tych poslednych scenach..pre mna osobne 4+/10
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
NuSuey
Professional
Professional

Založený: 03.11.2006

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 11:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

samozrejme ze to nefunguje u kazdeho .. napr ja som taky citlivejsi clovek a od Blair Witch, Descentu k tomuto dielku som bol rozklepany ako divy..

proste zrejme zalezi od psychiky cloveka - tomu verim..

inac spomeniem jeden dobry film, teraz ma napadol a odporucam pozriet, sice je po nemecky - ale ved titulky si zozeniete, co neviete po nemecky Smile

Das Experiment ..
Návrat hore
Indigo
Light Professional
Light Professional

Založený: 23.12.2006

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 11:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

NuSuey napísal:
samozrejme ze to nefunguje u kazdeho .. napr ja som taky citlivejsi clovek a od Blair Witch, Descentu k tomuto dielku som bol rozklepany ako divy..

proste zrejme zalezi od psychiky cloveka - tomu verim..

inac spomeniem jeden dobry film, teraz ma napadol a odporucam pozriet, sice je po nemecky - ale ved titulky si zozeniete, co neviete po nemecky Smile

Das Experiment ..
K tomu len dodam, ze to je tocene podla skutocnych udalosti, kedy v Amerike toto skutocne simulovali v skutocnej vaznici a cely priebeh aj jeho koniec si mozete pozriet v tom filme.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
MP4-24
Light Professional
Light Professional

Založený: 10.11.2006

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 22:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

taktiez dopozeral som REC ale nevzbudil vo mne take precitenie ako Cloverfield Confused
Návrat hore
fedy007
Amateur
Amateur

Založený: 23.09.2006

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 22:23    Predmet: a Odpovedať s citátom  

American Gangster
Návrat hore
hornblower
Medium Star
Medium Star

Založený: 08.11.2005

PríspevokZaslal: 17 Apr 2008, 14:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Posledne co som pozeral bol Cloverfield a The Mist. Cloverfield celkom v poho skoda zaciatku ze bol az taky dlhy a relativne o nicom. Potom to uz ficalo ale chybalo mi tam nieco zaujimave co by ma pirnutilo si to pozret estev raz. Ta kamera ma az tak nenadchla ako ju tu vsetci vychvalujete v istych chvilach ma roculovalo ako to skakalo. Napriek tomu si urcite pozrem aj 2ku.
Ale The Mist to je ine kafe. Mist sa mi pacil ani nie tak pre efekty tie boli trosku slabsie /to uz aj stary Star Wars mal lepsie efekty/ ale skor pre dej, psychologia ako sa tam ludia spravali ked ich napadli + chutovka nabozensky fanatik + ludske charakteri ako sa menili. Ten film by som si casom pozrel este raz.
Návrat hore
Soviet
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 20.10.2006

PríspevokZaslal: 17 Apr 2008, 15:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

Before the Devil Knows You're Dead zaujímavý film i keď som ho pozeral v unavenejšej chvíli tak ma až tak nenadchol..No podľa mňa je na pozretie isto dobrý Smile
Návrat hore
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 14.08.2007

PríspevokZaslal: 17 Apr 2008, 16:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak.. akurat som zhliadol Prince of darkness (Vládce temnot) od Johna Carpentera... aj ked je to starsi film (1987), musim povedat, ze som konecne videl horror, ktory ma zaujal (ak neberem do uvahy Exorcist)... odporucam Smile
Návrat hore
curious
Light Star
Light Star

Založený: 04.04.2008

PríspevokZaslal: 17 Apr 2008, 19:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Step Up (viem je to taký teenegerský film) ale tak mne sa celkom páčil(šak som tínedžer Very Happy ) aj keď tá smrť skinnyho sa mi zdala od veci (nepasovalo to do priebehu filmu) ale ináč asi tak 7/10 Very Happy
Návrat hore
pom
Expert
Expert

Založený: 17.01.2005

PríspevokZaslal: 17 Apr 2008, 21:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

I Now Pronounce You Chuck & Larry
http://www.filmklub.sk/m/movie.php?id=75882

Citácia:
Pýchy brooklynského hasičského zboru Chuck Levine a Larry Valentine by jeden za druhého obetovali život. Sú to najlepší kamaráti, aj keď sú odlišní ako deň a noc. Zodpovedný vdovec Larry sa snaží všetok voľný čas tráviť so svojimi deťmi, naopak pohodár Chuck sa častým striedaním partneriek snaží vyhnúť tomu, aby nejakých potomkov niekedy vôbec mal. Keď ho teda Larry s ohľadom na nezmyselný byrokratický predpis požiada, aby podpísal formulár, potvrdzujúci, že žijú spolu v jednej domácnosti, aby si zaistil, že deťom bude vyplatená jeho životná poistka, Larry ho bez váhania podpíše. Asi by sa nič nestalo, nebyť jedného znudeného úradníka, ktorý má pocit, že v tom ich úhľadnom hniezdočku lásky nie je niečo v poriadku. Chuck a Larry teda pred zrakmi šokovaného okolia začnú predstierať, že sa majú naozaj radi (tak nejako ináč radi). Na obhajobu svojho vzťahu si dokonca najmú roztomilú právničku, čo sa následne ukáže ako veľká chyba. Ťažko sa totiž predstiera homosexualita človeku, ktorý sa po uši zamiluje do ženskej.
dost dobra komedia
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 109, 110, 111  Ďalšia
Strana 73 z 111

Prejdi na: