Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

taktiez dopozeral som REC ale nevzbudil vo mne take precitenie ako Cloverfield :?
fedy007
Amateur
Amateur

a

Príspevok od používateľa fedy007 »

American Gangster
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Posledne co som pozeral bol Cloverfield a The Mist. Cloverfield celkom v poho skoda zaciatku ze bol az taky dlhy a relativne o nicom. Potom to uz ficalo ale chybalo mi tam nieco zaujimave co by ma pirnutilo si to pozret estev raz. Ta kamera ma az tak nenadchla ako ju tu vsetci vychvalujete v istych chvilach ma roculovalo ako to skakalo. Napriek tomu si urcite pozrem aj 2ku.
Ale The Mist to je ine kafe. Mist sa mi pacil ani nie tak pre efekty tie boli trosku slabsie /to uz aj stary Star Wars mal lepsie efekty/ ale skor pre dej, psychologia ako sa tam ludia spravali ked ich napadli + chutovka nabozensky fanatik + ludske charakteri ako sa menili. Ten film by som si casom pozrel este raz.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Before the Devil Knows You're Dead zaujímavý film i keď som ho pozeral v unavenejšej chvíli tak ma až tak nenadchol..No podľa mňa je na pozretie isto dobrý :)
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

Tak.. akurat som zhliadol Prince of darkness (Vládce temnot) od Johna Carpentera... aj ked je to starsi film (1987), musim povedat, ze som konecne videl horror, ktory ma zaujal (ak neberem do uvahy Exorcist)... odporucam :)
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

Step Up (viem je to taký teenegerský film) ale tak mne sa celkom páčil(šak som tínedžer :D ) aj keď tá smrť skinnyho sa mi zdala od veci (nepasovalo to do priebehu filmu) ale ináč asi tak 7/10 :D
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

I Now Pronounce You Chuck & Larry
http://www.filmklub.sk/m/movie.php?id=75882
Pýchy brooklynského hasičského zboru Chuck Levine a Larry Valentine by jeden za druhého obetovali život. Sú to najlepší kamaráti, aj keď sú odlišní ako deň a noc. Zodpovedný vdovec Larry sa snaží všetok voľný čas tráviť so svojimi deťmi, naopak pohodár Chuck sa častým striedaním partneriek snaží vyhnúť tomu, aby nejakých potomkov niekedy vôbec mal. Keď ho teda Larry s ohľadom na nezmyselný byrokratický predpis požiada, aby podpísal formulár, potvrdzujúci, že žijú spolu v jednej domácnosti, aby si zaistil, že deťom bude vyplatená jeho životná poistka, Larry ho bez váhania podpíše. Asi by sa nič nestalo, nebyť jedného znudeného úradníka, ktorý má pocit, že v tom ich úhľadnom hniezdočku lásky nie je niečo v poriadku. Chuck a Larry teda pred zrakmi šokovaného okolia začnú predstierať, že sa majú naozaj radi (tak nejako ináč radi). Na obhajobu svojho vzťahu si dokonca najmú roztomilú právničku, čo sa následne ukáže ako veľká chyba. Ťažko sa totiž predstiera homosexualita človeku, ktorý sa po uši zamiluje do ženskej.
dost dobra komedia
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

The Mist :sok:
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

hornblower napísal:Posledne co som pozeral bol Cloverfield a The Mist. Cloverfield celkom v poho skoda zaciatku ze bol az taky dlhy a relativne o nicom. Potom to uz ficalo ale chybalo mi tam nieco zaujimave co by ma pirnutilo si to pozret estev raz. Ta kamera ma az tak nenadchla ako ju tu vsetci vychvalujete v istych chvilach ma roculovalo ako to skakalo. Napriek tomu si urcite pozrem aj 2ku.
Ale The Mist to je ine kafe. Mist sa mi pacil ani nie tak pre efekty tie boli trosku slabsie /to uz aj stary Star Wars mal lepsie efekty/ ale skor pre dej, psychologia ako sa tam ludia spravali ked ich napadli + chutovka nabozensky fanatik + ludske charakteri ako sa menili. Ten film by som si casom pozrel este raz.
TO bude aj aj cloverfield 2 ?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Hi napísal:TO bude aj aj cloverfield 2 ?
ano... viď -->> http://www.hojko.com/cloverfield-t86644 ... loverfield
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

A beautiful mind.. prave som si to po dlhom case znova pozrel.. davam tomu 120 percent .. lepsi film som nevidel..
keby som slabsia povaha tak by som polku filmu plakal :weep:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tato tema je uzasna... zas som si pozrel film ktory tu bol spominany viac krat a o ktorom som ani nevedel ze existuje...
Rise of the Footsoldier
film ktory ma nepustil od obrazovky celych 107 minut... (titulky nekukavam)
ten chlapik a vlastne tam boli spomenute zivoty mnohych ludi... ale hlavny akter ktory vlastne vypraval pribeh.. ten co si odskakal.. no akoze wau..
Patt.. ten sa vobec nesral.. hlavne v tych podnikoch...
perfektny anglicky film.. co viac dodat... urcite odporucam pozriet.. ti co mate radi... hmm neviem ci sa to da povazovat za akcnak, skor brutalny krvak..
9,5/10 moje hodnotenie...
+ az na konci som zistil ze je to podla skutocnosti.. mena su prave.. aj vsetky postavy
jeden pekny komentar z csfd s ktorym suhlasim aj ja
Suprově natočenej a sestříhanej snímek o typovi co se z fotbalovýho "fanouška" rozuměj ultraagresora vypracoval až na vrchol undergoundu a rozjíždel různý prasokšeftíky. Je to brutální, syrový a až nezdravě realistický... tyhle filmy holt Britové točit uměj ;-)
// Pre karmu darca... myslel som zaverecne titulky.. :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

The Kite Runner 7,5/10
Každý kto má rád pekne vyrozprávané príbehy tak nech si pozrie aj tento film..Určite zato stojí..

INFO:
IMDB / CSFD
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

uz spominany Rise of the Footsoldier je dost dobry... dal by som mu ale 8/10 :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

2Pacaveli napísal:uz spominany Rise of the Footsoldier je dost dobry... dal by som mu ale 8/10 :)
Aj ja som ho prave dopozeral, na doporucenia z tejto temy... :) Dobry film len mi kusok vadila siroka dejova linia na sobotnajsie popoludnie :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Hmm celkom milo ma prekvapil český film Václav 7/10. Celkom pekný príbeh o tak trochu mozgovo preladenom mužovi..

INFO:
IMDB / CSFD
Vans221
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Vans221 »

hm Gone Baby Gone úplne super film prakticky ma furd nevedel čo sa stane dej sa nesmierne menil
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Buddhik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Buddhik »

The Mist.....paradna filmova chutovka..odporucam......
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Dnes už spomínaný The Mist, REC - tak to určite ani nesťahujte, a Dannyho parťáci 3 ktorí ma znova nesklamali :)
Napísať odpoveď