|
| Autor |
Správa |
Stilo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.02.2006 Príspevky: 530 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2008, 20:53 Predmet: |
|
|
The Mist  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hi Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.12.2006 Príspevky: 117 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2008, 21:52 Predmet: |
|
|
| hornblower napísal: |
Posledne co som pozeral bol Cloverfield a The Mist. Cloverfield celkom v poho skoda zaciatku ze bol az taky dlhy a relativne o nicom. Potom to uz ficalo ale chybalo mi tam nieco zaujimave co by ma pirnutilo si to pozret estev raz. Ta kamera ma az tak nenadchla ako ju tu vsetci vychvalujete v istych chvilach ma roculovalo ako to skakalo. Napriek tomu si urcite pozrem aj 2ku.
Ale The Mist to je ine kafe. Mist sa mi pacil ani nie tak pre efekty tie boli trosku slabsie /to uz aj stary Star Wars mal lepsie efekty/ ale skor pre dej, psychologia ako sa tam ludia spravali ked ich napadli + chutovka nabozensky fanatik + ludske charakteri ako sa menili. Ten film by som si casom pozrel este raz. |
TO bude aj aj cloverfield 2 ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8496 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 785 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2008, 22:32 Predmet: |
|
|
A beautiful mind.. prave som si to po dlhom case znova pozrel.. davam tomu 120 percent .. lepsi film som nevidel..
keby som slabsia povaha tak by som polku filmu plakal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8496 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 3:56 Predmet: |
|
|
tato tema je uzasna... zas som si pozrel film ktory tu bol spominany viac krat a o ktorom som ani nevedel ze existuje...
Rise of the Footsoldier
film ktory ma nepustil od obrazovky celych 107 minut... (titulky nekukavam)
ten chlapik a vlastne tam boli spomenute zivoty mnohych ludi... ale hlavny akter ktory vlastne vypraval pribeh.. ten co si odskakal.. no akoze wau..
Patt.. ten sa vobec nesral.. hlavne v tych podnikoch...
perfektny anglicky film.. co viac dodat... urcite odporucam pozriet.. ti co mate radi... hmm neviem ci sa to da povazovat za akcnak, skor brutalny krvak..
9,5/10 moje hodnotenie...
+ az na konci som zistil ze je to podla skutocnosti.. mena su prave.. aj vsetky postavy
jeden pekny komentar z csfd s ktorym suhlasim aj ja
| Citácia: |
Suprově natočenej a sestříhanej snímek o typovi co se z fotbalovýho "fanouška" rozuměj ultraagresora vypracoval až na vrchol undergoundu a rozjíždel různý prasokšeftíky. Je to brutální, syrový a až nezdravě realistický... tyhle filmy holt Britové točit uměj  |
// Pre karmu darca... myslel som zaverecne titulky..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1880 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 12:01 Predmet: |
|
|
The Kite Runner 7,5/10
Každý kto má rád pekne vyrozprávané príbehy tak nech si pozrie aj tento film..Určite zato stojí..
INFO:
IMDB / CSFD |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3254 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1835 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 18:17 Predmet: |
|
|
Aj ja som ho prave dopozeral, na doporucenia z tejto temy... Dobry film len mi kusok vadila siroka dejova linia na sobotnajsie popoludnie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1880 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 21:52 Predmet: |
|
|
Hmm celkom milo ma prekvapil český film Václav 7/10. Celkom pekný príbeh o tak trochu mozgovo preladenom mužovi..
INFO:
IMDB / CSFD |
|
| Návrat hore |
|
 |
jaguarx8 Medium Expert

Stav:  Založený: 26.11.2006 Príspevky: 103
Zaslal: 20 Apr 2008, 17:54 Predmet: |
|
|
| hm Gone Baby Gone úplne super film prakticky ma furd nevedel čo sa stane dej sa nesmierne menil |
|
| Návrat hore |
|
 |
JaJeNiektoIny Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2007 Príspevky: 321 Bydlisko: Slovakia, RS Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Buddhik Novice

Stav:  Založený: 30.12.2007 Príspevky: 2
Zaslal: 20 Apr 2008, 19:53 Predmet: |
|
|
| The Mist.....paradna filmova chutovka..odporucam...... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.04.2008 Príspevky: 361 Bydlisko: Havaj Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2008, 20:20 Predmet: |
|
|
Dnes už spomínaný The Mist, REC - tak to určite ani nesťahujte, a Dannyho parťáci 3 ktorí ma znova nesklamali  |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2008, 20:44 Predmet: |
|
|
Reign Over Me s Adamom Sandlerom...úžasný film 9/10 a k tomu bol aj happy ending chystám sa aj na Gone, Baby gone, tak som zvedavý  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hossa1881 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 768 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2008, 20:49 Predmet: |
|
|
| moc novych filmov som za posledny mesiac nevydel, ale aj napriek negativnym ohlasom ma dost pobavil asterix a olympiske hry |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|