Nezelane rodicovstvo

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
flasch
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa flasch »

podla toho kolko by som mal rokov.A kolko ona.Ale asi by som sa zblaznil.Teda moji rodicia a babka s dedkom urcite :lol:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

ganja_rk napísal:akurat dnes som sa pytal mojej holky ze ci by dokazala ist na potrat a ona na to,ze pri predchadzajucich chalanoch by isla pretoze ich nemala v skutocnosti rada a ze by nechcela mat s nimi dieta a ze by nechcela aby sa dieta narodilo prave tym chalanamo
a tak som sa spytal ze ci pri mne by sla na potrat a ze nie lebo by to pri mne(vo vztahu) a kvoli mne nedokazala urobit,strasne ma to potesilo
a ja by som asi nedokazal jej povedat nech ide na potrat
Sak to by doslo ti az keby sa to male narodilo...peniaze peniaze peniaze nervy stres...
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

Martin44 napísal:Sak to by doslo ti az keby sa to male narodilo...peniaze peniaze peniaze nervy stres...
mozno by bolo to co vravis ale jednoducho by som jej asi nedokzala aby to isla urobit,proste by som stal pri nej nech sa rozhodne akokolvek ale ja by som jej podnet k potratu nedal
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Nj co k tomu dodat...TO je cena toho.
taryi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa taryi »

Martin44 napísal:Sak to by doslo ti az keby sa to male narodilo...peniaze peniaze peniaze nervy stres...
:lol: ake peniaze? myslim ze kazdy rozumny clovek sa o dieta postarat dokaze. a na peniazoch vobec nezalezi. ved sa to da uzivit. mladi ludia by si predsa mali vediet najst dobre platenu robotu (tak aby uzivili rodinu). a ked nevedia tak su to lenivci zasr*ní. a ked je nahodou mamine neustale malo, tak ten blbec asi nabuchal sliepocku :lol:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

taryi napísal::lol: ake peniaze? myslim ze kazdy rozumny clovek sa o dieta postarat dokaze. a na peniazoch vobec nezalezi. ved sa to da uzivit. mladi ludia by si predsa mali vediet najst dobre platenu robotu (tak aby uzivili rodinu). a ked nevedia tak su to lenivci zasr*ní. a ked je nahodou mamine neustale malo, tak ten blbec asi nabuchal sliepocku :lol:
a dobry blbec si ty ked si toto myslis,...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pravdou ale je ze keby som mal viac rokov tak by mo to vobec nevadilo, teraz ano, ale ta co by som uz narobil? dajak by som to uz zvladal, ked to zvladli stovky generacii predo mnou, preco nie ja?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

taryi napísal::lol: ake peniaze? myslim ze kazdy rozumny clovek sa o dieta postarat dokaze. a na peniazoch vobec nezalezi. ved sa to da uzivit. mladi ludia by si predsa mali vediet najst dobre platenu robotu (tak aby uzivili rodinu). a ked nevedia tak su to lenivci zasr*ní. a ked je nahodou mamine neustale malo, tak ten blbec asi nabuchal sliepocku :lol:
neviem aky si stary, ale ak tvrdis ze na peniazoch nezalezi, tak asi este nie si samostatne zijuci. Dieta ide pekne do penazi, v skorom veku asi najviac.
taryi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa taryi »

ste ma asi nepochopili. nehovorim ze dieta nejde do penazi. ani nepochadzam zo ziadnej bohatej rodiny a som skoro nezavisly od rodica. chcel som tym len povedat, ze normalny clovek dieta uzivi. ked nie tak je bud lenivy alebo neschopny. a to je jeho problem.
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa special_p »

tak to je brutalne.....
Nemyslim si ze z dievkou ktorou niekdo chodi rok chce mat clovek dieta...
Kebyze nedostanem infarkt tak by som sa asi niekde vyparil..... :lol:
dan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dan »

riesenie je mosttt [alebo jeden kopanec do brucha] ale nie no v mojom pripade.....co dodat ziva katastrofa
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

special_p napísal:... tak by som sa asi niekde vyparil..... :lol:
tak takychto ludi neznasam co sa nedokazu postavit problemu zoci voci a nechat zenu v tom osamote(ak to samozrejme neurobila naschval,ze si naschval nechala urobit dieta hoci jej priatel o tom nevedel),z toho co hovoris tak ty len zasunut a utiect :x
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

v tomto pripade tiez dost zalezi na veku... lebo ked sa takato vec stane nechtiac ludom kt maju 20-25 tak sa to da prezit je to sice najprv sok ale potom hadam ok... ale na druhej strane sa to moze stat paru 15rocnych a to je uz trochu vacsi problem a neda sa vacsinou riesit inak ako potratom :?
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa special_p »

ganja_rk napísal:tak takychto ludi neznasam co sa nedokazu postavit problemu zoci voci a nechat zenu v tom osamote(ak to samozrejme neurobila naschval,ze si naschval nechala urobit dieta hoci jej priatel o tom nevedel),z toho co hovoris tak ty len zasunut a utiect :x
tak ja by som si zivot kvoli nejakej b*tch nenechal pokazit... :lol:
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

special_p napísal:tak ja by som si zivot kvoli nejakej b*tch nenechal pokazit... :lol:
a co keby si to bol prave ty ktory jej ho pokazil? tym ze jej spravil dieta? nestruhaj tu machra,uz vidim ze by si nevedel co robit v takej situacii :x
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

mam taky pocit ze polovica z tych co tu napisu este stale prdia do plienok a mlieko im tecie po brade... jasne ze taketo deticky co k zenskej ani len neprivonali sa nemozu zamyslat nad niecim takym ako je dieta a tvrdit ze ten kto sa nevie o dieta postarat je neschopny alebo lenivy to co je za somarina? No nie kazdy moze byt hned guvernerom NBS a robotu tiez nenajdes hned ako si zmyslis...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Inym slovom: Uvedomte si, "deti", ze mat dieta nieje zalezitost dvoch, troch dni, dvoch, troch tyzdnov, ba dokonca ani dvoch, troch rokov.
Je to, dovolim si povedat, zavazok na cely zivot (aspon by som si to tak zelal). Ked tu vidim take prispevky typu: "...nakopat ju do brucha", "...ja by som hned zdrhol...", "...mne sa to nemoze stat..." etc., tak usudzujem, ze si hore vyssie napisane asi neuvedomujete. Stalo sa co sa stalo a urcite treba situaciu riesit. Dieta sa na svet samo nepitalo. Ono za to nemoze, ze bolo "zamiesene" :D . Nevstupujem nikomu do dvedomia, len vyjadrujem svoj nazor. :wink:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

tak taketo daco si nechcem radsej ani predstavit, ale keby sa to nahodou stalo, tak by som si zo zaciatku asi buchal hlavu a potom by som sa zacal snazit, by sa malemu/malej dobre darilo aby malo dobry zivot. urcite by som ho neodcudzoval, ved to je moje a treba sa tomu venovat.
priatelka by urcite nesla na potrat, takze by sme to spolocne dako vydrzali aj keby sme uz neskor neboli spolu
Spoil
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Spoil »

no par krat sa mi uz stalo ze nahodou otehotnela, ale tak nastastie peniaze su, takze som zaplatil potrat.
miko6
Amateur
Amateur

..

Príspevok od používateľa miko6 »

k teme ako povedal moj kamarat : ,,ty to zapres, ale co chuda ona'' :D {joke}
Napísať odpoveď