Nezelane rodicovstvo
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Sak to by doslo ti az keby sa to male narodilo...peniaze peniaze peniaze nervy stres...ganja_rk napísal:akurat dnes som sa pytal mojej holky ze ci by dokazala ist na potrat a ona na to,ze pri predchadzajucich chalanoch by isla pretoze ich nemala v skutocnosti rada a ze by nechcela mat s nimi dieta a ze by nechcela aby sa dieta narodilo prave tym chalanamo
a tak som sa spytal ze ci pri mne by sla na potrat a ze nie lebo by to pri mne(vo vztahu) a kvoli mne nedokazala urobit,strasne ma to potesilo
a ja by som asi nedokazal jej povedat nech ide na potrat
Martin44 napísal:Sak to by doslo ti az keby sa to male narodilo...peniaze peniaze peniaze nervy stres...
-
Traktorista
Guru
a dobry blbec si ty ked si toto myslis,...taryi napísal:ake peniaze? myslim ze kazdy rozumny clovek sa o dieta postarat dokaze. a na peniazoch vobec nezalezi. ved sa to da uzivit. mladi ludia by si predsa mali vediet najst dobre platenu robotu (tak aby uzivili rodinu). a ked nevedia tak su to lenivci zasr*ní. a ked je nahodou mamine neustale malo, tak ten blbec asi nabuchal sliepocku
-
t0m4s3
Admin
neviem aky si stary, ale ak tvrdis ze na peniazoch nezalezi, tak asi este nie si samostatne zijuci. Dieta ide pekne do penazi, v skorom veku asi najviac.taryi napísal:ake peniaze? myslim ze kazdy rozumny clovek sa o dieta postarat dokaze. a na peniazoch vobec nezalezi. ved sa to da uzivit. mladi ludia by si predsa mali vediet najst dobre platenu robotu (tak aby uzivili rodinu). a ked nevedia tak su to lenivci zasr*ní. a ked je nahodou mamine neustale malo, tak ten blbec asi nabuchal sliepocku
-
ganja_rk
Medium Star
tak takychto ludi neznasam co sa nedokazu postavit problemu zoci voci a nechat zenu v tom osamote(ak to samozrejme neurobila naschval,ze si naschval nechala urobit dieta hoci jej priatel o tom nevedel),z toho co hovoris tak ty len zasunut a utiectspecial_p napísal:... tak by som sa asi niekde vyparil.....
tak ja by som si zivot kvoli nejakej b*tch nenechal pokazit...ganja_rk napísal:tak takychto ludi neznasam co sa nedokazu postavit problemu zoci voci a nechat zenu v tom osamote(ak to samozrejme neurobila naschval,ze si naschval nechala urobit dieta hoci jej priatel o tom nevedel),z toho co hovoris tak ty len zasunut a utiect
mam taky pocit ze polovica z tych co tu napisu este stale prdia do plienok a mlieko im tecie po brade... jasne ze taketo deticky co k zenskej ani len neprivonali sa nemozu zamyslat nad niecim takym ako je dieta a tvrdit ze ten kto sa nevie o dieta postarat je neschopny alebo lenivy to co je za somarina? No nie kazdy moze byt hned guvernerom NBS a robotu tiez nenajdes hned ako si zmyslis...
Inym slovom: Uvedomte si, "deti", ze mat dieta nieje zalezitost dvoch, troch dni, dvoch, troch tyzdnov, ba dokonca ani dvoch, troch rokov.
Je to, dovolim si povedat, zavazok na cely zivot (aspon by som si to tak zelal). Ked tu vidim take prispevky typu: "...nakopat ju do brucha", "...ja by som hned zdrhol...", "...mne sa to nemoze stat..." etc., tak usudzujem, ze si hore vyssie napisane asi neuvedomujete. Stalo sa co sa stalo a urcite treba situaciu riesit. Dieta sa na svet samo nepitalo. Ono za to nemoze, ze bolo "zamiesene"
. Nevstupujem nikomu do dvedomia, len vyjadrujem svoj nazor. 
Je to, dovolim si povedat, zavazok na cely zivot (aspon by som si to tak zelal). Ked tu vidim take prispevky typu: "...nakopat ju do brucha", "...ja by som hned zdrhol...", "...mne sa to nemoze stat..." etc., tak usudzujem, ze si hore vyssie napisane asi neuvedomujete. Stalo sa co sa stalo a urcite treba situaciu riesit. Dieta sa na svet samo nepitalo. Ono za to nemoze, ze bolo "zamiesene"
tak taketo daco si nechcem radsej ani predstavit, ale keby sa to nahodou stalo, tak by som si zo zaciatku asi buchal hlavu a potom by som sa zacal snazit, by sa malemu/malej dobre darilo aby malo dobry zivot. urcite by som ho neodcudzoval, ved to je moje a treba sa tomu venovat.
priatelka by urcite nesla na potrat, takze by sme to spolocne dako vydrzali aj keby sme uz neskor neboli spolu
priatelka by urcite nesla na potrat, takze by sme to spolocne dako vydrzali aj keby sme uz neskor neboli spolu