Nezelane rodicovstvo
pokiaľ ide o mňa, dieťaťa by som sa v žiadnom prípade nezriekla... najhoršie by bolo povedať to rodičom... určite by ma však od môjho rozhodnutia neodhovárali a v konečnom dôsledku by ma podporili... dieťa je predsa dar a určite by som ho nebrala ako tragédiu... veď je predsa moje a už teraz ho veeeľmi ľúbim 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
antonio300
Light Expert
no pokial sa nezachoval takto...lenockadt napísal:páčila sa mi reakcia môjho priateľa, keď sme si mysleli, že sa nám tiež niečo takéto prihodilo... povedal len: no a čo?... aj tak sa doma nudím...
moj nazor je ale taky, ze chlap by sa mal k tomu postavit zodpovedne a hlavne by sa mali o tom spolu porozpravat a zistit co je v danej situacii pre nich najlepsie.
veď jasné... ale aspoň ma to dobre pobavilo... myslím, že humorom človek nikdy nič nepokazí... som si v tomto momente uvedomila...antonio300 napísal:no pokial sa nezachoval takto..., to ti verim, ze tebe sa taka reakcia pacila, ale to je podla mna reakcia ked este nerozmyslal nad tym, co vsetko ho caka...mozno potom by si povedal, ze by sa radsej nudil..
![]()
moj nazor je ale taky, ze chlap by sa mal k tomu postavit zodpovedne a hlavne by sa mali o tom spolu porozpravat a zistit co je v danej situacii pre nich najlepsie.
-
antonio300
Light Expert
-
ganja_rk
Medium Star
akurat dnes som sa pytal mojej holky ze ci by dokazala ist na potrat a ona na to,ze pri predchadzajucich chalanoch by isla pretoze ich nemala v skutocnosti rada a ze by nechcela mat s nimi dieta a ze by nechcela aby sa dieta narodilo prave tym chalanamo
a tak som sa spytal ze ci pri mne by sla na potrat a ze nie lebo by to pri mne(vo vztahu) a kvoli mne nedokazala urobit,strasne ma to potesilo
a ja by som asi nedokazal jej povedat nech ide na potrat
a tak som sa spytal ze ci pri mne by sla na potrat a ze nie lebo by to pri mne(vo vztahu) a kvoli mne nedokazala urobit,strasne ma to potesilo
-
Martin44
Professional
Sak to by doslo ti az keby sa to male narodilo...peniaze peniaze peniaze nervy stres...ganja_rk napísal:akurat dnes som sa pytal mojej holky ze ci by dokazala ist na potrat a ona na to,ze pri predchadzajucich chalanoch by isla pretoze ich nemala v skutocnosti rada a ze by nechcela mat s nimi dieta a ze by nechcela aby sa dieta narodilo prave tym chalanamo
Martin44 napísal:Sak to by doslo ti az keby sa to male narodilo...peniaze peniaze peniaze nervy stres...
-
Traktorista
Guru
a dobry blbec si ty ked si toto myslis,...taryi napísal:ake peniaze? myslim ze kazdy rozumny clovek sa o dieta postarat dokaze. a na peniazoch vobec nezalezi. ved sa to da uzivit. mladi ludia by si predsa mali vediet najst dobre platenu robotu (tak aby uzivili rodinu). a ked nevedia tak su to lenivci zasr*ní. a ked je nahodou mamine neustale malo, tak ten blbec asi nabuchal sliepocku
-
t0m4s3
Admin
neviem aky si stary, ale ak tvrdis ze na peniazoch nezalezi, tak asi este nie si samostatne zijuci. Dieta ide pekne do penazi, v skorom veku asi najviac.taryi napísal:ake peniaze? myslim ze kazdy rozumny clovek sa o dieta postarat dokaze. a na peniazoch vobec nezalezi. ved sa to da uzivit. mladi ludia by si predsa mali vediet najst dobre platenu robotu (tak aby uzivili rodinu). a ked nevedia tak su to lenivci zasr*ní. a ked je nahodou mamine neustale malo, tak ten blbec asi nabuchal sliepocku