mozno sa vam zda ze by ste chceli zomriet, ale keby ste boli v jej kozi uz by ste si neboli isty na 100% urcite v prve mesiace po tej nehode by ste na tom boli psychicky zle, ale zivot za to stoji... to je moj skromny nazor..
a ps: clovek ktory si dokaze sadnut za volant opity, by mal byt sudeny ako vrah... ja by som tych ludi zavieral do basy az by tam zhnili... a to vsetkych bez vynimky.... hajzli skueny..
tento mail som dostal strasne davno ale vzdy dokaze pripomenut aky je zivot svina...ja byt nou tak uz davno prosim o smrt...xuda zena...a ten ozraty xalan toho by mali mucit do konca zivota...
Aspon vidime jaky zivot naozaj je.Moze sa to stat kazdemu z nas ale dufam ze sa nestane ani to nikomu neprajem ale vzdy plati opatrnosti nieje nikdy dost .
No to je sila. Ako sa moze zivot behom 1 sekundy zmenit. Nechcel by som tak skoncit, ale dost ju obdivujem, ze dokazala sa postavit na nohy a ist dalej, nedokazal by to kazdy. Ale je mi
je to hrozne,.k tomu niet co dodat..vidim to prvy krat a mam s toho hrudu v krku..ked si predstavim, ze nedavno kamos havaroval na fabii v 140km/h a neviem akym zazrakom sa im totalne nic nestalo..tak mam dost..ale to dievca musi mat strasnu volu zit,este vacsiu podboru rodicov a uplne ale uplne najvacsiu podporu kamaratov..bo oni su urcite to najsilnejsie koli comu je ochotna takato zit.. klobuk dole pred takouto silnou osobou... a ten co sposobil tu autonehodu...ten jeho zivot mu naozaj ale naozaj nezavidim tomu sa musi spavat...
drakeman napísal:
no neviem ci by si dokazal ukoncit svoj zivot, ale tiez by sa mi nechcelo zit. Ani von by som nechodil, lebo v nasej drbnutej spolocnosti....
to jak myslis ? ved ona nemoze sama nic. stale pod dohladom doktorov a aj keby mohla, urcite by nebolo normlane chodit takto po ulici.
masterrr napísal:
to jak myslis ? ved ona nemoze sama nic. stale pod dohladom doktorov a aj keby mohla, urcite by nebolo normlane chodit takto po ulici.
To je pravda sak bez lekara nemoze ani nohu zdvihnut poriadne a nie este ist na ulicu...
masterrr napísal:
Som to myslel tak, ze by si nedokazal vziat zivot aj ked v tejto situacii by som o tom tiez rozmyslal. No nebolo to myslene v zlom
no k tomu vziatiu zivota:
teraz taq uvazujes, ale myslim ze keby sa ti daco take stalo, uplne by si prehodnotil svoj zivot. proste vazil by si si to ze si prezil, nex uz vyzeras akokolvek.