Nieco na zamyslenie...
hrozne
Oh preboha odchadzaju mi slova. Je to srtrasne byt nou tak sa asi zabijem.Fakt hrozne
Re: hrozne
Ona je rada ze prezila tak sa nebude asi zabijatatrey napísal:Oh preboha odchadzaju mi slova. Je to srtrasne byt nou tak sa asi zabijem.Fakt hrozne
-
luCky
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: hrozne
no ak myslíš ja by som rád z toho nebolJoker napísal: Ona je rada ze prezila tak sa nebude asi zabijat
je to hrozne,.k tomu niet co dodat..vidim to prvy krat a mam s toho hrudu v krku..ked si predstavim, ze nedavno kamos havaroval na fabii v 140km/h a neviem akym zazrakom sa im totalne nic nestalo..tak mam dost..ale to dievca musi mat strasnu volu zit,este vacsiu podboru rodicov a uplne ale uplne najvacsiu podporu kamaratov..bo oni su urcite to najsilnejsie koli comu je ochotna takato zit.. klobuk dole pred takouto silnou osobou...
a ten co sposobil tu autonehodu...ten jeho zivot mu naozaj ale naozaj nezavidim tomu sa musi spavat...
V podstate mas pravdu. Teraz sme vsetci velki hrdinovia, ale keby sa nam fakt take daco prihodilo, boli by sme strasne mali a a ani by sme necekliViRuS napísal:no k tomu vziatiu zivota:
teraz taq uvazujes, ale myslim ze keby sa ti daco take stalo, uplne by si prehodnotil svoj zivot. proste vazil by si si to ze si prezil, nex uz vyzeras akokolvek.
nedávno som o nej videl dokument. uvažujú nad transplantáciou celej tváre, ale je to veľké riziko. zaslúži si obdiv.
sorry, ale debatovať tu o smrti je trochu silná káva. je to prejav slabožstva. život je krásny. nie je biely, alebo čierny. dnes je vám mizerne na grc a zajtra stretnete prvú lásku, ktorú ste 10 rokov nevideli a všetko je iné. poznám to a riadim sa heslom - "Nie je hanbou padnúť, hanbou je zostať ležať."
je pekné, že jej prejavujete obdiv a ľútosť, ale načo chodiť tak daleko. začnite doma. nešli by ste odvahu k niekomu takému sa priblížiť? bez strachu, hanby a odporu? dokázali by ste potlačiť vozík, alebo pomôcť na schody? viete ako uchopiť nevidomého? viete podať prvú pomoc? ak úprimne odpoviete "áno", tak aj vy si zaslúžite obdiv. ak "nie", je najvyšší čas začať, priatelia.
sorry, ale debatovať tu o smrti je trochu silná káva. je to prejav slabožstva. život je krásny. nie je biely, alebo čierny. dnes je vám mizerne na grc a zajtra stretnete prvú lásku, ktorú ste 10 rokov nevideli a všetko je iné. poznám to a riadim sa heslom - "Nie je hanbou padnúť, hanbou je zostať ležať."
je pekné, že jej prejavujete obdiv a ľútosť, ale načo chodiť tak daleko. začnite doma. nešli by ste odvahu k niekomu takému sa priblížiť? bez strachu, hanby a odporu? dokázali by ste potlačiť vozík, alebo pomôcť na schody? viete ako uchopiť nevidomého? viete podať prvú pomoc? ak úprimne odpoviete "áno", tak aj vy si zaslúžite obdiv. ak "nie", je najvyšší čas začať, priatelia.