Nieco na zamyslenie...

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
misho2
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa misho2 »

tento mail som dostal strasne davno ale vzdy dokaze pripomenut aky je zivot svina...ja byt nou tak uz davno prosim o smrt...xuda zena...a ten ozraty xalan toho by mali mucit do konca zivota...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Aspon vidime jaky zivot naozaj je.Moze sa to stat kazdemu z nas ale dufam ze sa nestane ani to nikomu neprajem ale vzdy plati opatrnosti nieje nikdy dost :cry: .
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

No ja sa skor cudujem tomu co to spravil, ze sa este neobesil. Asi by som nemal na to zit dalej s tym, ze som to bol ja, ktory to sposobil.
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

No to je sila. Ako sa moze zivot behom 1 sekundy zmenit. Nechcel by som tak skoncit, ale dost ju obdivujem, ze dokazala sa postavit na nohy a ist dalej, nedokazal by to kazdy. :!: Ale je mi :cry: :( :cry:
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hrozne

Príspevok od používateľa atrey »

Oh preboha odchadzaju mi slova. Je to srtrasne byt nou tak sa asi zabijem.Fakt hrozne
Joker
VIP
VIP

Re: hrozne

Príspevok od používateľa Joker »

atrey napísal:Oh preboha odchadzaju mi slova. Je to srtrasne byt nou tak sa asi zabijem.Fakt hrozne
Ona je rada ze prezila tak sa nebude asi zabijat :roll:
luCky
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: hrozne

Príspevok od používateľa luCky »

Joker napísal: Ona je rada ze prezila tak sa nebude asi zabijat :roll:
no ak myslíš ja by som rád z toho nebol :(
djbliss
Expert
Expert

Príspevok od používateľa djbliss »

je to hrozne,.k tomu niet co dodat..vidim to prvy krat a mam s toho hrudu v krku..ked si predstavim, ze nedavno kamos havaroval na fabii v 140km/h a neviem akym zazrakom sa im totalne nic nestalo..tak mam dost..ale to dievca musi mat strasnu volu zit,este vacsiu podboru rodicov a uplne ale uplne najvacsiu podporu kamaratov..bo oni su urcite to najsilnejsie koli comu je ochotna takato zit.. klobuk dole pred takouto silnou osobou... :( a ten co sposobil tu autonehodu...ten jeho zivot mu naozaj ale naozaj nezavidim tomu sa musi spavat...
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Tiez sa mi to par-krat dostalo do schranky. Cloveku je do placu, ked to vidi. Prajem jej vela sil do "zivota".
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

no je to sila a silna osoba asi keby sa take daco stane mne tak to by som nechcel zit ..........
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

pepo napísal:no je to sila a silna osoba asi keby sa take daco stane mne tak to by som nechcel zit ..........
no neviem ci by si dokazal ukoncit svoj zivot, ale tiez by sa mi nechcelo zit. Ani von by som nechodil, lebo v nasej drbnutej spolocnosti....
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

drakeman napísal: no neviem ci by si dokazal ukoncit svoj zivot, ale tiez by sa mi nechcelo zit. Ani von by som nechodil, lebo v nasej drbnutej spolocnosti....
to jak myslis ? ved ona nemoze sama nic. stale pod dohladom doktorov a aj keby mohla, urcite by nebolo normlane chodit takto po ulici.
misho2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa misho2 »

masterrr napísal: to jak myslis ? ved ona nemoze sama nic. stale pod dohladom doktorov a aj keby mohla, urcite by nebolo normlane chodit takto po ulici.
To je pravda sak bez lekara nemoze ani nohu zdvihnut poriadne a nie este ist na ulicu...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

masterrr napísal: to jak myslis ? ved ona nemoze sama nic. stale pod dohladom doktorov a aj keby mohla, urcite by nebolo normlane chodit takto po ulici.
Som to myslel tak, ze by si nedokazal vziat zivot aj ked v tejto situacii by som o tom tiez rozmyslal. No nebolo to myslene v zlom
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

no k tomu vziatiu zivota:
teraz taq uvazujes, ale myslim ze keby sa ti daco take stalo, uplne by si prehodnotil svoj zivot. proste vazil by si si to ze si prezil, nex uz vyzeras akokolvek.
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

drakeman napísal: Som to myslel tak, ze by si nedokazal vziat zivot aj ked v tejto situacii by som o tom tiez rozmyslal. No nebolo to myslene v zlom
ved co s takeho zivota mozno do smrti na lozku v peci lekarov .... co stoho nemozes si sadnut s kamosmi, prosto si naplno obmedzeny...
djbliss
Expert
Expert

Príspevok od používateľa djbliss »

pepo napísal: ved co s takeho zivota mozno do smrti na lozku v peci lekarov .... co stoho nemozes si sadnut s kamosmi, prosto si naplno obmedzeny...
sa velmi mylis neviem preco by si nemohla sadnut s kamosmi.. podla mna prave oni su jej navjvacsia opora a podpora... :!: :!:
NoaHix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa NoaHix »

tak na toto fakt nemam slov :cry: ta baba si zasluzi velky obdiv nas vsetkych
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ViRuS napísal:no k tomu vziatiu zivota:
teraz taq uvazujes, ale myslim ze keby sa ti daco take stalo, uplne by si prehodnotil svoj zivot. proste vazil by si si to ze si prezil, nex uz vyzeras akokolvek.
V podstate mas pravdu. Teraz sme vsetci velki hrdinovia, ale keby sa nam fakt take daco prihodilo, boli by sme strasne mali a a ani by sme necekli
Brito
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Brito »

nedávno som o nej videl dokument. uvažujú nad transplantáciou celej tváre, ale je to veľké riziko. zaslúži si obdiv.
sorry, ale debatovať tu o smrti je trochu silná káva. je to prejav slabožstva. život je krásny. nie je biely, alebo čierny. dnes je vám mizerne na grc a zajtra stretnete prvú lásku, ktorú ste 10 rokov nevideli a všetko je iné. poznám to a riadim sa heslom - "Nie je hanbou padnúť, hanbou je zostať ležať."
je pekné, že jej prejavujete obdiv a ľútosť, ale načo chodiť tak daleko. začnite doma. nešli by ste odvahu k niekomu takému sa priblížiť? bez strachu, hanby a odporu? dokázali by ste potlačiť vozík, alebo pomôcť na schody? viete ako uchopiť nevidomého? viete podať prvú pomoc? ak úprimne odpoviete "áno", tak aj vy si zaslúžite obdiv. ak "nie", je najvyšší čas začať, priatelia.
Napísať odpoveď