Nieco na zamyslenie...

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Brito napísal:nedávno som o nej videl dokument. uvažujú nad transplantáciou celej tváre, ale je to veľké riziko. zaslúži si obdiv.
sorry, ale debatovať tu o smrti je trochu silná káva. je to prejav slabožstva. život je krásny. nie je biely, alebo čierny. dnes je vám mizerne na grc a zajtra stretnete prvú lásku, ktorú ste 10 rokov nevideli a všetko je iné. poznám to a riadim sa heslom - "Nie je hanbou padnúť, hanbou je zostať ležať."
je pekné, že jej prejavujete obdiv a ľútosť, ale načo chodiť tak daleko. začnite doma. nešli by ste odvahu k niekomu takému sa priblížiť? bez strachu, hanby a odporu? dokázali by ste potlačiť vozík, alebo pomôcť na schody? viete ako uchopiť nevidomého? viete podať prvú pomoc? ak úprimne odpoviete "áno", tak aj vy si zaslúžite obdiv. ak "nie", je najvyšší čas začať, priatelia.
tak tento tvoj prispevok ma teraz uplne dostal a uvedumujem si, aky sme my ludia sprosti. kazdi mame velke reci ze co vsetko by sme spravili, ale ked pride na lamanie chleba, vykaslali by sme sa na nu a este si z nej robili srandu. nie som tvrdy ani makky ale mozem v pohode povedat, ze sa urcitych okolnosti by som nieco z toho dokazal, ale pochybujem ze by sa nas naslo vela... isto ani ti najvacsi veriaci nie.
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

u nas na fakulte studuje vela slepcov a jeden byva aj na nasom intraku. Uz neraz som ho odviedol z fakulty na intrak, aj ked viem ze ma tu trasu dokonale zmapovanu...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:u nas na fakulte studuje vela slepcov a jeden byva aj na nasom intraku. Uz neraz som ho odviedol z fakulty na intrak, aj ked viem ze ma tu trasu dokonale zmapovanu...
nevadi ci ju pozna alebo nie, podstatne je ze prejavujes mensiu uctu a ludskost tym, ktori to potrebuju... nikdy nevies kedy to budes potrebovat ty
Brito
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Brito »

nevadi ci ju pozna alebo nie, podstatne je ze prejavujes mensiu uctu a ludskost tym, ktori to potrebuju... nikdy nevies kedy to budes potrebovat ty
dobrý postreh. v ideálnom svete by sme všetci boli zdraví a šťastní, ale žime v realite. mnohí zo slepcov na tom intráku už možno nikdy nebudú vidieť a naučia sa s tým žiť (život ich prinúti), lenže každý z nás môže oslepnúť (ohluchnúť, ochrnúť atd.) a oni nás potom možno budú viesť a učiť žiť.

otázka pre t0m4s3.
fajn, že si mu pomohol, ani to nebolelo však? prvýkrát možno trochu zvláštne, druhýkrát samozrejmé a ešte to môže byť aj zaujimavé. nechaj sa pozvať na pivko a určite ti povie, že hlavne sa netreba brať príliš vážne.
a nájdi mi tam nejakú peknú holku, aby nevidela aký som škaredý. :)
majosisk
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majosisk »

chudaaaaaaaaaaaaaaaak baba je mi z toho zle :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kaliovic »

Obdivujem ju...
Ak existuje nebo, ona tam bude vyucovat...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Kaliovic napísal:Obdivujem ju...
Ak existuje nebo, ona tam bude vyucovat...
Preco..?

Inac ked uz si spomenul to nebo.. vsetko s bohom a nabozesntvom - same sracky, moze pomoct psychicky nejaka viera ale ked sa potom zamysliet, preco sa jej to stalo, ci ako hovoria ze bozie cesty su nevyspit...blabla??
Avalong
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avalong »

Brito napísal: dobrý postreh. v ideálnom svete by sme všetci boli zdraví a šťastní, ale žime v realite. mnohí zo slepcov na tom intráku už možno nikdy nebudú vidieť a naučia sa s tým žiť (život ich prinúti), lenže každý z nás môže oslepnúť (ohluchnúť, ochrnúť atd.) a oni nás potom možno budú viesť a učiť žiť.

otázka pre t0m4s3.
fajn, že si mu pomohol, ani to nebolelo však? prvýkrát možno trochu zvláštne, druhýkrát samozrejmé a ešte to môže byť aj zaujimavé. nechaj sa pozvať na pivko a určite ti povie, že hlavne sa netreba brať príliš vážne.
a nájdi mi tam nejakú peknú holku, aby nevidela aký som škaredý. :)
Pekne to tu obkecavas Brito nesi ty psycholog ?
a ty Kaliovic dobre hovoris
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
zas nebudem môcť spať :?
QyncY
Expert
Expert

Príspevok od používateľa QyncY »

:cry: toto je niečo hrozné, musí to byť pre ňu obrovské trápenie, "deň, čo deň"...
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

Kua ludia ja o takychto srackach nexcem vediet :x Taketo fotky patria na orgish!!!
Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kaliovic »

masterrr napísal:Preco..?

Inac ked uz si spomenul to nebo.. vsetko s bohom a nabozesntvom - same sracky, moze pomoct psychicky nejaka viera ale ked sa potom zamysliet, preco sa jej to stalo, ci ako hovoria ze bozie cesty su nevyspit...blabla??
Vies, ani ja nie som aktivne veriaci clovek, verim v cosi co je nad nami a je mi jedno, ci uz je to Boh, Allah, alebo nejaka vseobecne platna fyzikalna formulka vsetkeho hmotneho...
Ja som len chcel povedat, ze ju obdivujem, lebo ja by som si okamzite skocil... Vies si predstavit sameho seba v takej situacii? Ved je to 100x horsie ako smrt... Okrem toho, ze si uz nikdy nezafika (co asi kazdeho hned napadlo), je tu aj to, ze s tou tvarou nemoze vyjst ani na ulicu a k tomu tie neznesitelne bolesti, co musela a musi stale mat... Mala plany, mala sny - vsetko (a to nie jej vinou) poslo za sekundu do sraciek... Ja som sa kvoli tomu, ze sa mi dokazili pred 4 rokmi oci nemohol stat profesionalnym pilotom a niesol som to dost tazko... Vies si predstavit, ze si v takej situacii ako ona ty? Skus to a potom ju budes mozno tiez obdivovat...
A ta viera pomaha, ked nie je nadej, je aspon viera, vies...?
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

masterrr napísal:Preco..?
ja mam nabozensto v tahu a hlavne krestanstvo, ale je dobre niecomu verit. Ako bolo spomenute, hocicomu ale to ti doda aspon daku slilu. Bozie cesty nevyspitatelne mas pravdu, ale kazdy mame svoj osud, ktory sa skor ci neskor naplni a nijak tomu nezabranime. Vsetky prekazky v zivote su len nase skusky zivota a ie o to, ako ich zvladneme. Podal toho sa budeme neskor mat...
kto mi napise na to bla bla bla?
Brito
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Brito »

bla bla bla...':D'
tak si to chcel?

ale vážne. toto je téma, na ktorú neexistuje univerzálna a ešte správna odpoved. je to o pocitoch. napísal si svoj názor a myslím, že je úplne v pohode. niekomu môže sedieť viac, inému menej, ale treba ho rešpektovať, presne tak ako to dievča.

a ešte bla bla bla... ':D'
tommyyy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tommyyy »

chalani tak to je silna kava!dojalo ma to :cry:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tommyyy napísal:chalani tak to je silna kava!dojalo ma to :cry:
v tom pripade si to pochopil spravne a si clovek
onix
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa onix »

:( kriste pane skoro som sa pogrcal ........
to sa akoze naozaj stalo :?:
:o radsej budem chodit autobusmy
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

A preto si treba uzivat zivot na plne obratky. Nikdy nieje fakt zle aby nebolo horsie.
GTS
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GTS »

pheonixxx napísal::( kriste pane skoro som sa pogrcal ........
to sa akoze naozaj stalo :?:
:o radsej budem chodit autobusmy
myslíš že tam sa to stať nemože ?!
Spawn
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Spawn »

stiffler napísal: myslíš že tam sa to stať nemože ?!
Letecká doprava je podla prieskumov najbezpečnejšia na svete.
Napísať odpoveď