Ooops! - TV Markiza
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
jj to je pravda , ale niekedy je az taky trapny ze je smiesnyfruxo napísal:Ooops maju uplne trapny a smiesny humor ... v tomto jednoznacne SOS... niekedy mam pocit ze je to napodobenina SOS
v skratke: moja oblubena relacia
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
ja tieto relacie moc teda nemusim, SOS je podlamna vacsinou trapne ale da sa na tom zasmiat ale fakt len obcas...preto to ani nepozeravam, 7sro je uz trosku o inom to sa da pozerat, OOOOPS ci co som sice nevidel ale ked tu citam tie nazory ci to je lepsie ako SOS alebo nie tak to podlamna ajtak nebude nic moc...no je to tu bieda s tymi "humornymi" relaciami....jednoznacne najlepsie co kedy bolo tak TELE TELE co chodilo kedysi na Nove...
-
in your world
Light Star
Susedia neboli az taky zli i ked som to nejako extra nepozeral a tie ostatne serialy su dost slabe okrem Mesta tienov a povedzme ze Ordinaciefizz napísal:Minule som prechadzala okolo obyvacky a bolo tam toto pustene. Pomyslela som si, ze SOS sice nebola moja salka kavy, ale to ako padli je uz neuveritelne. Az neskor som sa dozvedela, ze to bolo toto. V poslednom case mam pocit, ze Markiza ma nejaky tajny sen byt oznacovana za televiziu s najtrapnejdou vlastnou tvorbou a snazi sa o to Susedmi, Normalnou Rodinkou, tymto a podobnymi skvelymi relaciami.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
ledenaster
Medium Professional
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Pravda.fruxo napísal:Ooops maju uplne trapny a smiesny humor ... v tomto jednoznacne SOS... niekedy mam pocit ze je to napodobenina SOS
Ooops sa mi vôbec nepáči, na mňa je to dosť lacný humor. Áno, niektoré scénky sú dobré dobré, ale sú to skôr výstrely do prázdna.
SOS je jednoznačne lepšie/resp. bolo lepšie, keďže ho už zrušili. Myslím si však, že spravili dobre, už aj úroveň SOS klesala, takto odišli aspoň na úrovni.
Ale budú mi chýbať niektoré scénky - reportérka Lujza Mlsná, Veverička Eliška a sup Všetrt
Tuto relaciu som videl prvy krat asi len 2 minuty a tiez mi to prislo trapne a lacne. Minule som videl celu relaciu a velmi dobre som sa bavil. Netreba od toho vela ocakavat, je to sketch show - rovnako ako MAFstory. SOS je cim dalej trapnejsie, stracaju pointy a velmi neskoro pochopili, ze maju skoncit... ale na 7 s r.o. nema ani jedno