|
|
|
| Autor |
Správa |
fruxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1561 Bydlisko: Košice [14] Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 20:40 Predmet: |
|
|
| Ooops maju uplne trapny a smiesny humor ... v tomto jednoznacne SOS... niekedy mam pocit ze je to napodobenina SOS |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1301
Zaslal: 11 Máj 2008, 21:02 Predmet: |
|
|
| fruxo napísal: |
| Ooops maju uplne trapny a smiesny humor ... v tomto jednoznacne SOS... niekedy mam pocit ze je to napodobenina SOS |
jj to je pravda , ale niekedy je az taky trapny ze je smiesny viem ze je to pekna blbost , ale nevynecham ziadnu cast , rubrika scotish forever ma fascinuje koho dudy , moje dudy tvoje dudy . nase dudy , vase dudy , dudy dudy go , dudy dudy low ej dudy dudy bow 
v skratke: moja oblubena relacia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hacket Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.05.2008 Príspevky: 335 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 8:59 Predmet: |
|
|
| fruxo napísal: |
presne tak fruxo.markíza len preberá kvalitné formáty |
|
| Návrat hore |
|
 |
c.a.r.n.e. Medium Star

Stav:  Založený: 22.01.2007 Príspevky: 333
Zaslal: 12 Máj 2008, 10:06 Predmet: |
|
|
| ja tieto relacie moc teda nemusim, SOS je podlamna vacsinou trapne ale da sa na tom zasmiat ale fakt len obcas...preto to ani nepozeravam, 7sro je uz trosku o inom to sa da pozerat, OOOOPS ci co som sice nevidel ale ked tu citam tie nazory ci to je lepsie ako SOS alebo nie tak to podlamna ajtak nebude nic moc...no je to tu bieda s tymi "humornymi" relaciami....jednoznacne najlepsie co kedy bolo tak TELE TELE co chodilo kedysi na Nove... |
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 265 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 13:56 Predmet: |
|
|
| pár krát som to videla ale že by som sa za tým trhala tak to teda moc nie.už tu bolo spomínané 7s.r.o ,to fakt dobré. ten ooooops! nie nič svetoborné, síce sa tam nájdu aj dobré fóry. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 983 Bydlisko: Mama, we all go to hell.. Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 15:03 Predmet: |
|
|
| Minule som prechadzala okolo obyvacky a bolo tam toto pustene. Pomyslela som si, ze SOS sice nebola moja salka kavy, ale to ako padli je uz neuveritelne. Az neskor som sa dozvedela, ze to bolo toto. V poslednom case mam pocit, ze Markiza ma nejaky tajny sen byt oznacovana za televiziu s najtrapnejdou vlastnou tvorbou a snazi sa o to Susedmi, Normalnou Rodinkou, tymto a podobnymi skvelymi relaciami. |
|
| Návrat hore |
|
 |
violator Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2005 Príspevky: 530 Bydlisko: violatorovo-sranda víťazí Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 15:20 Predmet: |
|
|
| fizz napísal: |
| Minule som prechadzala okolo obyvacky a bolo tam toto pustene. Pomyslela som si, ze SOS sice nebola moja salka kavy, ale to ako padli je uz neuveritelne. Az neskor som sa dozvedela, ze to bolo toto. V poslednom case mam pocit, ze Markiza ma nejaky tajny sen byt oznacovana za televiziu s najtrapnejdou vlastnou tvorbou a snazi sa o to Susedmi, Normalnou Rodinkou, tymto a podobnymi skvelymi relaciami. |
Susedia neboli az taky zli i ked som to nejako extra nepozeral a tie ostatne serialy su dost slabe okrem Mesta tienov a povedzme ze Ordinacie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1561 Bydlisko: Košice [14] Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 16:48 Predmet: |
|
|
Susedia mali urcite prijatelnejsi humor nad ktorym sa aj dalo pozasmiat ziadne odkukane veci, boli originalni ... vacsinou co robi Oooops tak su to fakt debiliny, robia toto iste v inom prevedeni (mne uz staci ze pocujem 2-krat nejaky vtip a uz je to nuda..) co je pri Oooops normalka |
|
| Návrat hore |
|
 |
Calvin SFX Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.09.2006 Príspevky: 203 Bydlisko: State BARCA okres Kosice Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2008, 12:57 Predmet: |
|
|
Podla mna sa to oops aj celkom da i ked SOS je best ale k tym susedom
Susedia bola dobra iba prva seria tie ostatne boli uz take ako nanuteny smiech a markiza sa znimi totalne pokazila ked davala asi 3 alebo kolko reprizy |
|
| Návrat hore |
|
 |
ledenaster Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2006 Príspevky: 625
Zaslal: 04 Júl 2008, 23:01 Predmet: |
|
|
MEGA TRAPNA RELACIA !!!! Taketo kktiny dokazem aj ja robit...aj lepsie....SOS je tez nekdy trapne...akurat tie mafianske scenky su good a MAFSTORY jednoznacne najlepsie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Blacky Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.07.2008 Príspevky: 35 Bydlisko: In your nightmares Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 0:39 Predmet: |
|
|
Páčia sa mi obe ale Skotish 4ever ma vždy tak dorazí že ešte aj na další deň sa smejem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Calvin SFX Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.09.2006 Príspevky: 203 Bydlisko: State BARCA okres Kosice Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 10:17 Predmet: |
|
|
| Akurat som videl zasa uputavku ze to zasa idu davat tak uvidime ci neico pomenili s tym humorom |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|