Ooops! - TV Markiza

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
den333
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

lekoklatik napísal:MAF story sa veru chyta... sice 100 ludi 100 chuti
vidis na mafstory som zabudol....ale to ej uplne iny styl humoru ako 7 s.r.o ale rad si pozriem aj mafstory...
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Re: Ooops! - TV Markiza

Príspevok od používateľa LubosZ »

Harun napísal:a dufam, ze ich nezrusia po par castiach :)
a toto si cital ?
Markíza vypustila z programových plánov novinku Ooops!
http://medialne.etrend.sk/televizia/spr ... prava=7218
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Relaciu hodnotim ako neuveritelne trapnu, videl som dva diely a ani na jednom som sa ani trochu nezaspial. Pride mi to ako neuspesne kopirovanie SOS.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

celkom to ujde, najlepsi su tam ti dvaja cigani :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Indigo napísal:No dobre, ale tak spomenut ze MAFStory je lepsie, je uz vrchol.

English is Easy, Csaba is dead bola vynikajuca kniha podla vynikajucel divadelnej hry. Druhe pokracovanie v divadle bolo stale dobre. Nevidel som tretie pokracovanie ALE to co pustili v telke je uz kus trapneho zvastu na ktory sa nedokazem pozerat ani 5 sekund.

Ad Sheep: "Humorne" relacie ano. Ale pozri si take Mesto Tienov. Ja som velmi prijemne prekvapeny.
Nechapem co je natom vrchol a nasledne nechapem co do humoru pleties Mesto tienov

den333: ano viem ze je to iny humor ale pobavi ma to rovnako ako 7 s.r.o. :wink:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Indigo napísal:No dobre, ale tak spomenut ze MAFStory je lepsie, je uz vrchol.

English is Easy, Csaba is dead bola vynikajuca kniha podla vynikajucel divadelnej hry. Druhe pokracovanie v divadle bolo stale dobre. Nevidel som tretie pokracovanie ALE to co pustili v telke je uz kus trapneho zvastu na ktory sa nedokazem pozerat ani 5 sekund.

Ad Sheep: "Humorne" relacie ano. Ale pozri si take Mesto Tienov. Ja som velmi prijemne prekvapeny.
mafstory je najlepsie tam trapne SOS alebo OOOOOOPS dajake tamte co sa mame zasmiat HAHA :roll: uple trapni ale ty z mafstori aspon hovorit vedia :wink: kto to pozera vie ocom kecam
btw: dobra cast bola co prco zodrel cely zadok na tom tobogane lebo nesla nanom voda a spadol do prazdneho bazenu :lol: no a Pipina a Alino no coment :lol: :lol: proste super.
opet k teme: ooops sa mi zda ze tam sa hraju na ciganov ja by som im radsej poradil aby drzali hubi a napodobnovali si svojich bratislavcanov
(nesom rasista ani nemam nic proti blavakom ale tie ich kdo a nee tak to nemusim) tot moj nazor mozno z neho niekto nevyjde ale budis
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Tento štvrtok som si pozrel túto reláciu, ale nezaujala ma vôbec...
S.O.S. mi taktiež nepripadá vtipné tak ako kedysi, ale na postavy a charaktery som si už zvykol a tak si to ešte občas pozriem...
Najviac ma pobaví 7edem s.r.o. každý utorok...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

SOS bolo fajn..uz nie je
toto tu je imho celkom good.niektore veci ako keby nasilu ale inac v pohode.
scotish 4ever su uplne popi*i postavy :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

V rubrike HĽADÁM je este taky "Maďar". Ten je tiez dobry. :)
A Telecvoking bola totalna kravina... a vobec vsetok humor, co robili Skrucany, Noga a spol. Samy chlast a politika. Uz ked som mal 10 rokov som bol toho prezrany.
7 s r.o. je skvely inteligentny humor.
SOS je stale na jedno kopyto.
ooops! je prijemne ozivenie, mozno to aj mna prestane po 3 mesiacoch bavit.
Inak sa mi paci aj Mr. GS, to je hadam este lepsie ako 7 s r.o., ale bohuzial nemaju buducnost na rozdiel od 7 s r. o. , nakolko celebrit je podstatne menej ako udalosti, kt. hybu dianim na Slovensku a vo svete za 1 den.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Raz som to mal pustene ako ,,kulisu" ale zeby ma to oslovilo... Je fakt, ze Markize kvalita klesa, ale na opacnej strane je Mesto Tieňov. To je uz ale ina diskusia :-)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Ooops maju uplne trapny a smiesny humor ... v tomto jednoznacne SOS... niekedy mam pocit ze je to napodobenina SOS
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

fruxo napísal:Ooops maju uplne trapny a smiesny humor ... v tomto jednoznacne SOS... niekedy mam pocit ze je to napodobenina SOS
jj to je pravda , ale niekedy je az taky trapny ze je smiesny :D viem ze je to pekna blbost , ale nevynecham ziadnu cast , rubrika scotish forever ma fascinuje :D koho dudy , moje dudy tvoje dudy . nase dudy , vase dudy , dudy dudy go , dudy dudy low ej dudy dudy bow :D:D

v skratke: moja oblubena relacia :D
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

fruxo napísal:Ooops maju uplne trapny a smiesny humor ... v tomto jednoznacne SOS... niekedy mam pocit ze je to napodobenina SOS
presne tak fruxo.markíza len preberá kvalitné formáty
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja tieto relacie moc teda nemusim, SOS je podlamna vacsinou trapne ale da sa na tom zasmiat ale fakt len obcas...preto to ani nepozeravam, 7sro je uz trosku o inom to sa da pozerat, OOOOPS ci co som sice nevidel ale ked tu citam tie nazory ci to je lepsie ako SOS alebo nie tak to podlamna ajtak nebude nic moc...no je to tu bieda s tymi "humornymi" relaciami....jednoznacne najlepsie co kedy bolo tak TELE TELE co chodilo kedysi na Nove...
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

pár krát som to videla ale že by som sa za tým trhala tak to teda moc nie.už tu bolo spomínané 7s.r.o ,to fakt dobré. ten ooooops! nie nič svetoborné, síce sa tam nájdu aj dobré fóry.
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

fizz napísal:Minule som prechadzala okolo obyvacky a bolo tam toto pustene. Pomyslela som si, ze SOS sice nebola moja salka kavy, ale to ako padli je uz neuveritelne. Az neskor som sa dozvedela, ze to bolo toto. V poslednom case mam pocit, ze Markiza ma nejaky tajny sen byt oznacovana za televiziu s najtrapnejdou vlastnou tvorbou a snazi sa o to Susedmi, Normalnou Rodinkou, tymto a podobnymi skvelymi relaciami.
Susedia neboli az taky zli i ked som to nejako extra nepozeral a tie ostatne serialy su dost slabe okrem Mesta tienov a povedzme ze Ordinacie :roll:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Susedia mali urcite prijatelnejsi humor nad ktorym sa aj dalo pozasmiat :) ziadne odkukane veci, boli originalni ... vacsinou co robi Oooops tak su to fakt debiliny, robia toto iste v inom prevedeni (mne uz staci ze pocujem 2-krat nejaky vtip a uz je to nuda..) co je pri Oooops normalka
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Podla mna sa to oops aj celkom da i ked SOS je best ale k tym susedom
Susedia bola dobra iba prva seria tie ostatne boli uz take ako nanuteny smiech a markiza sa znimi totalne pokazila ked davala asi 3 alebo kolko reprizy
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

MEGA TRAPNA RELACIA !!!! Taketo kktiny dokazem aj ja robit...aj lepsie....SOS je tez nekdy trapne...akurat tie mafianske scenky su good a MAFSTORY jednoznacne najlepsie :P
Blacky
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blacky »

Páčia sa mi obe ale Skotish 4ever ma vždy tak dorazí že ešte aj na další deň sa smejem :D
Napísať odpoveď