|
| Autor |
Správa |
ST1 Medium Professional

Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: HDD Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2008, 16:55 Predmet: |
|
|
| Ja som pred mesiacom zacal konecne zase cvicit bol som strasne vela chory a kupil som si zeleza a cvicim sa dostavam do formy ale nezerem creatine/steroidy a pod...ja som za nazoru na prirodno sa vymakat ale necem byt korba tak sporotovo viac menej...strasne vela som zacal zrat xD som mrte hladny stale
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hi Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.12.2006 Príspevky: 117 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2008, 20:52 Predmet: |
|
|
| ST1 napísal: |
| Ja som pred mesiacom zacal konecne zase cvicit bol som strasne vela chory a kupil som si zeleza a cvicim sa dostavam do formy ale nezerem creatine/steroidy a pod...ja som za nazoru na prirodno sa vymakat ale necem byt korba tak sporotovo viac menej...strasne vela som zacal zrat xD som mrte hladny stale |
Tvoje telo vyprodukuje denne asi 1,5g kreatinu
Takze ked budes suplementovat kreatin tak pojdes prirodne
|
|
| Návrat hore |
|
 |
vajda65 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 1133 Bydlisko: hojko.com Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2008, 22:36 Predmet: |
|
|
vyprodukuje kreatinin nie kreatín pozor na to. Ked už.....( to že majú dačo spoločné to už je druhá vec.)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Eten Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.06.2008 Príspevky: 10
Zaslal: 28 Jún 2008, 18:20 Predmet: |
|
|
no vybral so msi korteho ale sa cem opytat este k tom uja cvicim teraz ten airalert takze ci to nejak sklbit dokopy prestat alebo co najradsej by som obidva robil len nvm ze ci sa to da vobec tu je ten AirAlert http://ballers.sk/index.php?akce=clanek&idr=952 tak prosim porad ty alebo nvm kto .. a nemas anhodo utu tabulku o kortem ty ?? ty si ho robil ci nie ?? a mam nejaky gainer doma jest pred ci po ci podla toho co pise na krabici ?? a co este robit aby so mto maximalizoval a kebyze niektory den nemozem ist do posilky abo nejaky tyzden nahodou ?? a este jedna OT otazka cvicim uz dlhsie podla tohto videa na youtube http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY a ze co si o tom myslite bo cem kocky a este ze ci korte zvysuje aj silu diky moc
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2552
Zaslal: 28 Jún 2008, 19:04 Predmet: |
|
|
| Eten napísal: |
| no vybral so msi korteho ale sa cem opytat este k tom uja cvicim teraz ten airalert takze ci to nejak sklbit dokopy prestat alebo co najradsej by som obidva robil len nvm ze ci sa to da vobec tu je ten AirAlert http://ballers.sk/index.php?akce=clanek&idr=952 tak prosim porad ty alebo nvm kto .. a nemas anhodo utu tabulku o kortem ty ?? ty si ho robil ci nie ?? |
No teoreticky by sa to dalo sklbit nejak, ze by si toho airalert robil v dnoch volna alebo cez vikendy. Osobne ale ja zastavam teoriu, ze ked sa pustim do nejakej treningovej metody ktoru treba dodrziavat tak do toho nepletiem nejake dalsie treningy a pod. myslim si, ze trening tak bude viac efektivny, ci uz jeden alebo druhy.
Tabulku k tomu kortem nemam, tabulky si ani nerobim vacsinou si tie vahy zapametam tak si nic nemusim znacit a o starost menej. Ty si ich ale pre istotu radsej rob.
| a mam nejaky gainer doma jest pred ci po ci podla toho co pise na krabici ?? |
Myslim si, ze je to v podstate jedno, uz som tu pisal ze ked mam doma navarene a mam co jest tak po trenigu sa pustim do toho a doplnky si davam neskor. Ked si musim varit po treningu tak si dam najprv doplnky aby som rychlo doplnil potrebne ziviny kym si to zradlo navarim. Takze davaj si ho pred treningom a po treningu ked mas navarene kvalitne jedlo (tym mam na mysli najma maso a k tomu ryza zemiaky atd, nie nejake luskove omacky, spenat a podobne zeleninove speciality) tak uprdnostni najprv to, gainer si daj za taku hodinu.
| co este robit aby so mto maximalizoval a kebyze niektory den nemozem ist do posilky abo nejaky tyzden nahodou ?? |
Ak jeden den vymeskas nic sa nestane. vynechany tyzden v nejakom treningovom cykle uz je problem. Ten korte je len 3 krat posilovania v tyzdni, takze to neni az tak vela, tak sa snaz moc nevynechavat.
| este jedna OT otazka cvicim uz dlhsie podla tohto videa na youtube http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY a ze co si o tom myslite bo cem kocky Smile a este ze ci korte zvysuje aj silu diky moc Wink |
No neviem ci si cital ten clanok o stravovani co som v predchadzajucom prispevku postol, ak nie tak si ho precitaj. Ked ides naberat objem tak ho naberes aj s tukom, ked chces mat kocky na bruchu da sa dieta. Obydve naraz sa robit nedaju. Tie cviky v tom videu mozes robit, ale korte si vyzaduje poriadnu stravu a to znamena aj naberanie s tukom, takze vysledky toho treningu aj ked nejake budu, nebudu viditelne.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kobalt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.07.2004 Príspevky: 1857
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 02 Júl 2008, 13:56 Predmet: |
|
|
| je tu vela stranok a nechcem ich vsetky citat tak mi prosim vas poradte ktory kreatín je najlepsi??
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2413 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 0:28 Predmet: |
|
|
mozem ist do posilky ked berem antibiotika?
//darca karmy : sa nesmej ale sem tam naozaj zajdem
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2108 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 4:36 Predmet: |
|
|
| Peky05 napísal: |
| je tu vela stranok a nechcem ich vsetky citat tak mi prosim vas poradte ktory kreatín je najlepsi?? |
na to aby si isiel na kreatin musis mat uplny zaklad co je super strava, prijem vitaminov a mineralov, tvrdy trening (minimalne za posledny polrok) a tiez dostatok tekutin....
Ak mas toto vsetko, potom ti poradim creatine, inac zbytocne minas peniaze a bolo by ti to na nic. Creatin je podpora a nie carovna latka na stavbu svalov. Ak nemas ako a z coho... creatine ti svalovu hmotu nezlepsi...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Zaslal: 05 Júl 2008, 9:57 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
| mozem ist do posilky ked berem antibiotika? |
Nedoporucoval by som to. Osobne ked som pod vplivom bars akych inych liekov tak nejdem do posilovne (s vinimkou aleridu ktory uzivam kazdy den na alergiu).
Peky05, predpokladam ze este nemas nejake skusenosti s posilovanim s cinkami ak ano tak mozno minimalne, preto ti odporucam naprv radsej nejaky gainer alebo protein, nad kreatinom uvazuj az po trochu dlhsom civceni.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
WlaDo131 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.07.2008 Príspevky: 47 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 22:23 Predmet: |
|
|
Ja posilujem 3. rok a nepouzivaam ziadne podoprne latky. Ak ti mozem pomoct tak sa hlavne snaz cvicit triceps a bicak... A sem tam aj prsne svalstvo ostatne sa casom doformuje svalstvo.
- namiesto Kreatinu a inych debilin pi radsej Granko ako ja a jez vela vajec
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Zaslal: 05 Júl 2008, 22:40 Predmet: |
|
|
| WlaDo131 napísal: |
| Ak ti mozem pomoct tak sa hlavne snaz cvicit triceps a bicak... A sem tam aj prsne svalstvo ostatne sa casom doformuje svalstvo. |
No po tych 3 rokoch cvicenia uz by ta aj mohlo napadnut ako treba cvict
A to ostatne ako chrbat nohy atd sa ma doformovat nejakym kickbackom
| WlaDo131 napísal: |
| namiesto Kreatinu a inych debilin pi radsej Granko ako ja Very Happy a jez vela vajec |
Granko je pre deti a z vela vajec bude mat cholesterol (tym ale nevylucujem ich uzitocnost).
|
|
| Návrat hore |
|
 |
WlaDo131 Light Expert

|
Zaslal: 05 Júl 2008, 23:15 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
| Granko je pre deti a z vela vajec bude mat cholesterol (tym ale nevylucujem ich uzitocnost). |
take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia. Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes. a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Prioritas Light Star

Stav:  Založený: 31.08.2006 Príspevky: 238 Bydlisko: You Dont Know™ Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 23:52 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
| Granko je pre deti a z vela vajec bude mat cholesterol (tym ale nevylucujem ich uzitocnost). |
ak sa nemylim tak cholesterol je iba v žltku, to znamena že oddel žltko od bielka a je to v poho.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
WlaDo131 Light Expert

|
Zaslal: 06 Júl 2008, 0:04 Predmet: |
|
|
| Prioritas napísal: |
| ak sa nemylim tak cholesterol je iba v žltku, to znamena že oddel žltko od bielka a je to v poho. |
predsne nejaka ciastka je vraj aj v bielku ale to je urcite minimum
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|