Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
asta23
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa asta23 »

tak to ano ale to nene tym aj ale skor malo tek. v tele lebo sval je aj voda
a ked sa odburava podkozny tuk ztela tak sa nadmieru potis a to je ta voda co aj primas tak preto odpodavaju pred sutazou lebo su dehydrovany
aspon tak mi to vravel kamos , kt.sutazi
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

jasne obrovský podiel na tom má dehydratácia, ale ono stav ked už telo páli proteíny ako energetický zdroj je v podstate "tesne pred smrťou" takže súvis to v každom prípade má.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

A preco len 'tesne pred smrtou', ako si to nazval? Ved ludske telo velmi efektivne premiena AK z proteinov na glukozu pocas glukoneogenezy uplne bezne, nie len v stave nudze.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

to hej ale v tom prípade čo som písal už nemá príliš na výber.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

neviem, ci to poznate, respektive ci sa to tu spominalo, ale pokial nie, tak si pozrite na ceknito fitmagazin (viac dielov..)
je to celkom zaujimave (najma pre zaciatocnikov, ktorym to mozno aj pomoze) :)
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

Kód: Vybrať všetko

http://www.fitexpres.sk/muscletech/index.php?obsah=info16
vypada to celkom dobre, co poviete? ale myslite ze by to mohol brat niekdo kto ma menej ako 18 rokov? mohlo by mu to uskodit?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

http://www.fitexpres.sk/muscletech/index.php?obsah=info16 napísal: Upozornenie

Tento produkt je určený výhradne mužom a nie je vhodný pre osoby mladšie ako 18 r.
ryty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryty »

master23 napísal:

Kód: Vybrať všetko

http://www.fitexpres.sk/muscletech/index.php?obsah=info16
vypada to celkom dobre, co poviete? ale myslite ze by to mohol brat niekdo kto ma menej ako 18 rokov? mohlo by mu to uskodit?
ja osobne sa pozriem radsej po dobrom kreatine a proteinoch a nie po takychto latkach

je pravda ze svaly naberies ale o par rokov mozu vzniknut problemy zapricinene tymto pripravkom

//edit: a navyse kazdy clovek ma ine telo, moze ten vapor prijat dobre alebo naopak mozu vzniknut komplikacie, je to u kazdeho individualne
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

no maju tam celkom zaujimave veci... napr. „Nanočiastočky prípravku naNO Vapor ľahko vstupujú do Vášho tela a spôsobujú okamžitý prírastok veľkosti a sily svalstva.“ ... :smt082 Zarucene zaruceny sposob okamziteho, viditelneho rastu svalstva! WOW! Pisu, ako keby to boli AS... Tak ale to je tak asi u vsetkych suplementov.

master23 - mas uz nieco odcvicene? a ako si na tom s doplnkami? co si doposial uzival? Radsej daj na ryty-ho. Kreatin+Protein+Sacharidy.
ryty
Light Star
Light Star

mohol by si napisat kolko cvicis, kolko merias, vazis, ake mas miery potom sa mozeme bavit dalej bez tychto zakladnych informacii to pojde velmi tazko
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

ja mam rozum na to aby som to nebral, ked tam je napisane,ze iba nad 18 rokov, ale moj kamos si to myslel, a som sa nim hadal, ze ci by to mohol brat. viem su tam popisane blbosti, ze dramaticky narast svalov, apod., tomu sa zas vsetkemu neda verit
//btw, nikde som nenapisal, ze si to chcem kupit ja
ryty
Light Star
Light Star

master23 napísal:ja mam rozum na to aby som to nebral, ked tam je napisane,ze iba nad 18 rokov, ale moj kamos si to myslel, a som sa nim hadal, ze ci by to mohol brat. viem su tam popisane blbosti, ze dramaticky narast svalov, apod., tomu sa zas vsetkemu neda verit
tak tak na pripravky napisu hocico len aby to predali a nahhorsie je to ze sa to neda reklamovat ze to na teba nezabera :lol:
Eten
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Eten »

caute ja som 16 rocny mladik a cvicim uz dlhsiu dobu ale teraz by som chcel cez prazdniny nabrat na hmote co to da tak by som bol rad keby ste mi niekto skusili pomoct lebo uz ma enbavi posilovat v kuse bez prirastku .. ked mi budete niekto chciet pomoct tak by som mohlo poslat SS s doplnujucimi informaciami , som videl ze niektory sa tu velmi vyznaju a ja by som potom potreboval aj plan kolko akych cvikov v kolkych seriach .. nieco som nasiel aj na nete ale myslim si ze ked budem mat osobny plan tak to bude lepsie ... dakujem
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Eten napísal:caute ja som 16 rocny mladik a cvicim uz dlhsiu dobu ale teraz by som chcel cez prazdniny nabrat na hmote co to da tak by som bol rad keby ste mi niekto skusili pomoct lebo uz ma enbavi posilovat v kuse bez prirastku .. ked mi budete niekto chciet pomoct tak by som mohlo poslat SS s doplnujucimi informaciami , som videl ze niektory sa tu velmi vyznaju a ja by som potom potreboval aj plan kolko akych cvikov v kolkych seriach .. nieco som nasiel aj na nete ale myslim si ze ked budem mat osobny plan tak to bude lepsie ... dakujem
Zacni viacej jest a cvic Dl,bench ,Squat a military press a pojde to hore
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Aby som to upresnil tak daj nejaku z treningovych metod ako je bear, HST, korte, gvt, a samozrejme bez poriadneho jedla to nepojde.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Leto a objem?To u mna moc nejde dokopy. Ked je take teplo, ani moc nechuti jest, cez leto su stale nejake akcie, pri ktorych sa uspesne stracaju telesne tekutiny :) , v posilke neznesitelne teplo...lahsie sa nabera v zime. Ale ak je motivacia, tak tie rady vyssie su na to idealne
Eten
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Eten »

LOL ale ta tak napisete ze ja nvm co to za programy su .. no ale tak hlbsie popisem ze co je so mnou ... cvicim uz dlho da sa povedat ze aj 3 roky mozno ale niekdy menej niekedy viac ale velmi ma to bavi chodil som aj do posilky atd. ale to len prilezitostne doma mam zopar ciniek hrazda plus gumy , stlacacie veci a natahovacie zariadenia .. hram basket aj ked uz len rekreacne ale stale to je velmi casto tiez som chcel velky vyskok a dynamick usilu tak som robil pred dvoma rokmi cca ten Airalert ako taky brutalny trening ze som siel zomret a to nezartujem !! k vyskoku moc nepomohl oale zvysilo sa mi VC a myslim ze dost vyrazne teraz som pomaly najlepsi bezec .. co posilujem tak to doma co pride hocijak snazi msa dat nejaky system ale nvm fakt .. mne by sa zisl oaj ze ktore dni kedy kolk oz coho :(( ja viem ze toho cem moc vela ale ja fakt cem prist v septembri do skoly ako novy clovek .. a ano budem makat ja mozem okaslat akcie aj vsetko cez leto robim a makam na sebe a pomedzi to zabava cize basketa nejake tie akcie ale ekdze nieje skola tak si myslim ze stihnem vsetko ;-) tak mi pls poradte niekto ked cete poslem aj fotky moje jak co vyzeram a na com treba makat a este ze brucho moje nvm no fest cvicim na nho hlavne 8 minute ABS nvm ci poznate na Youtube tak to davam ale nvm .. mam tam kus tuk a potom nevynyknu vsetky tehlicky co poradite ?? :( a este kus sa aj hrbim vraj slabe chrbtove svalstvo ale tie chu**ve cviky od doktora necvicim .. tak skuste pls nieco uz nvm co viac dodat a mozno este ze meriam cca 185 cm okolo 71/72 kg a ze mam doma gainer aj nejaky uz davno ale moc nejem .. tak hadam sa mi nejak hlbsie povenujete a ja budem moct povedat ze so mmal osobneho trenera :)) ;-) a este posledna vec ze ja vacsino ucvicim tak aby som citil na dalsi den alebo aspon aby som si zamakal riadne takze ja som cvicil vela vela ..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Tie treningove programi sa inac daju vygooglit, takze:
HST časť 1
HST časť 2
GVT
Korte
Bear
+ http://www.kulturistika.net/bear-routine

Co sa tyka vyzivy musis jest aspon 6 jedal denne, obsahujuce vyvazene mnozstvo proteinov, sacharidou a zdrave tuky a medzi tym si precitaj a toto:
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=95
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=171

Sposob prevednia cvikov a techniky sa takto vysvetlovat nedaju takze to ti bude muset niekto ukazat.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Ja som pred mesiacom zacal konecne zase cvicit bol som strasne vela chory a kupil som si zeleza a cvicim sa dostavam do formy ale nezerem creatine/steroidy a pod...ja som za nazoru na prirodno sa vymakat ale necem byt korba tak sporotovo viac menej...strasne vela som zacal zrat xD som mrte hladny stale
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

ST1 napísal:Ja som pred mesiacom zacal konecne zase cvicit bol som strasne vela chory a kupil som si zeleza a cvicim sa dostavam do formy ale nezerem creatine/steroidy a pod...ja som za nazoru na prirodno sa vymakat ale necem byt korba tak sporotovo viac menej...strasne vela som zacal zrat xD som mrte hladny stale
Tvoje telo vyprodukuje denne asi 1,5g kreatinu :wink:
Takze ked budes suplementovat kreatin tak pojdes prirodne
Napísať odpoveď