|
| Autor |
Správa |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2648 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2008, 10:22 Predmet: |
|
|
| WlaDo131 napísal: |
| a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ... |
Asi tak o 1,5g. T.j ze obsahuje 4,7g bielkovina na 100g. To si potom ako v litri mlieku vymiesas stvrt kila granka aby to pokrylo potrebny prisun bielkovin, to si ani neviem predstavit ake to musi byt huste.
Nieco take ako maso, ryza, zemiaky, tvaroh nepoznas?
| take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia. |
A mam pocuvat teba
| Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes. |
Cim dalej ides do minulosti tym bol nizsi vekovy priemer umrti (vedecky aj historicky fakt). |
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 296 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 07 Júl 2008, 9:26 Predmet: |
|
|
neviem, či sa to sem hodí, ale nechcem zakladať kvôli tomu novú tému. potrebovala by som poradiť, hladám mužský kulturistický oddiel v bratislavskom kraji(nie pre seba) na nete som nič poriadne nenašla, tak by som bola rada keby mi niekto mohol poradiť.
ďakujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hi Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.12.2006 Príspevky: 125 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 07 Júl 2008, 11:42 Predmet: |
|
|
| take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia. Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes. a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ... |
To snad nemyslis vazne s tym grankom,ved granko to je samy monosacharid |
|
| Návrat hore |
|
 |
Penguin Medium Expert

Stav:  Založený: 29.08.2006 Príspevky: 83 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 07 Júl 2008, 20:09 Predmet: |
|
|
cavte,nechcem zakladat novu temu tak to napisem sem.Chcel by som sa spýtat ake rukavice si mam kupit na cvicenie
ci obycajne alebo rukavice s fixovaným zapestim.
Dakujem za vase rady  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepan90 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.12.2006 Príspevky: 225 Bydlisko: pezinok Karma: 
|
Zaslal: 07 Júl 2008, 20:27 Predmet: |
|
|
mas nieco so zapestim? ak nie, bral by som obycajne rukavice... alebo cvicit rovno bez rukavic, popripade pouzivat peny
btw. jedavate ovsene vlocky? ako si ich pripravujete? ja som si volakedy robieval ovsenu kasu s grankom a hrozienkami ale uz na to nie je cas, tak davam cisto vlocky+mlieko |
|
| Návrat hore |
|
 |
Prioritas Light Star

Stav:  Založený: 31.08.2006 Príspevky: 238 Bydlisko: You Dont Know™ Karma: 
|
Zaslal: 07 Júl 2008, 21:30 Predmet: |
|
|
neochutene jedavam s jogurtom alebo s mliekom
ochutene s jogurtom, mliekom alebo samotne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.04.2008 Príspevky: 409 Bydlisko: Havaj Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 0:27 Predmet: |
|
|
| pepan90 napísal: |
| btw. jedavate ovsene vlocky? ako si ich pripravujete? ja som si volakedy robieval ovsenu kasu s grankom a hrozienkami ale uz na to nie je cas, tak davam cisto vlocky+mlieko |
Tie neochutené miešam s ochutenými a mliekom a samozrejme si pridám aj trochu medu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

|
Zaslal: 08 Júl 2008, 12:07 Predmet: |
|
|
| Penguin napísal: |
cavte,nechcem zakladat novu temu tak to napisem sem.Chcel by som sa spýtat ake rukavice si mam kupit na cvicenie
ci obycajne alebo rukavice s fixovaným zapestim.
Dakujem za vase rady  |
Miesto rukavic by som viac odporucil trhacky.
| pepan90 napísal: |
| btw. jedavate ovsene vlocky? ako si ich pripravujete? ja som si volakedy robieval ovsenu kasu s grankom a hrozienkami ale uz na to nie je cas, tak davam cisto vlocky+mlieko |
Skusal som uz vselico, s bananom, jahodami,a inym ovocim, s medom, dokonca aj vymixovane vo vode s nejakym ovocim, ale najlepsie su v mlieku a k tomu prisypem trocha cokapik alebo toho zajaca nesquik ci ako sa to vola  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hi Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.12.2006 Príspevky: 125 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 12:57 Predmet: |
|
|
| Väcsinou jedavam na ranajky vlocky+mlieko+granko,ale ked si to chcem sprestrit tak este tam pridam slniecnicove jadierka |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2847
Zaslal: 08 Júl 2008, 13:14 Predmet: |
|
|
| kali preco trhacky? |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

|
Zaslal: 08 Júl 2008, 13:46 Predmet: |
|
|
| Holubar napísal: |
| kali preco trhacky? |
Predpokladam ze to chcel na to aby nemal mozole a tie vznikaju z pritahovych cvikov a na tie sa sem tam hodia skorej trhacky ako rukavice.
Inymi slovami s trhackami sa da predist aj mozolom a maju aj vyuzitie pri tazkych vahach ked uchop neni moc silny. Rukavice nemaju ziadne nejake sirsie vyuzitie a na to aby predisiel len mozolom podla mna stacia obycajne rukovice z tesca. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Zaslal: 08 Júl 2008, 14:15 Predmet: |
|
|
| ak je slaby uchop, treba ho posilnit. Trhacky akurat brania rozvoju predlaktia, lebo robia 'pracu' za svaly |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

|
Zaslal: 08 Júl 2008, 15:30 Predmet: |
|
|
| Holubar napísal: |
| ak je slaby uchop, treba ho posilnit. Trhacky akurat brania rozvoju predlaktia, lebo robia 'pracu' za svaly |
Jasne, osobne ich tiez moc nepouzivam, ale napr ked idem poslednu seriu MT tak ruky su uz dost vycerpane a ten uchop uz mam pomerne slaby tak potom zoberem trhacky a spravim aspon o tie 2 opakovania viac.
A myslim si ze sa zidu pri silovych treningoch ked treba zdvihat vahu ktoru by som s holymi rukami neudrzal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Zaslal: 08 Júl 2008, 15:59 Predmet: |
|
|
| tiez som mal problemy pri MT, pomohol mi striedavy uchop. Sam som z toho nechapal, ale pri stredavom fakt necitim, ze by mi to chcelo padnut z ruk, pri com pri klasickom ma brzdili hlavne slabe prsty. Poradili mi to typci z ronnie.cz a fak to funguje |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2429 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 16:26 Predmet: |
|
|
| take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia. Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes. a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ... |
a preto bola vtedy priemerna dlzka zivota 35 rokov a teraz je 75 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|