Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

vyprodukuje kreatinin nie kreatín pozor na to. Ked už.....( to že majú dačo spoločné :D to už je druhá vec.)
Eten
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Eten »

[quote="kali520"][/quote]no vybral so msi korteho ale sa cem opytat este k tom uja cvicim teraz ten airalert takze ci to nejak sklbit dokopy prestat alebo co najradsej by som obidva robil len nvm ze ci sa to da vobec tu je ten AirAlert http://ballers.sk/index.php?akce=clanek&idr=952 tak prosim porad ty alebo nvm kto .. a nemas anhodo utu tabulku o kortem ty ?? ty si ho robil ci nie ?? a mam nejaky gainer doma jest pred ci po ci podla toho co pise na krabici ?? a co este robit aby so mto maximalizoval a kebyze niektory den nemozem ist do posilky abo nejaky tyzden nahodou ?? a este jedna OT otazka cvicim uz dlhsie podla tohto videa na youtube a ze co si o tom myslite bo cem kocky :) a este ze ci korte zvysuje aj silu diky moc ;-)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Eten napísal:no vybral so msi korteho ale sa cem opytat este k tom uja cvicim teraz ten airalert takze ci to nejak sklbit dokopy prestat alebo co najradsej by som obidva robil len nvm ze ci sa to da vobec tu je ten AirAlert http://ballers.sk/index.php?akce=clanek&idr=952 tak prosim porad ty alebo nvm kto .. a nemas anhodo utu tabulku o kortem ty ?? ty si ho robil ci nie ??
No teoreticky by sa to dalo sklbit nejak, ze by si toho airalert robil v dnoch volna alebo cez vikendy. Osobne ale ja zastavam teoriu, ze ked sa pustim do nejakej treningovej metody ktoru treba dodrziavat tak do toho nepletiem nejake dalsie treningy a pod. myslim si, ze trening tak bude viac efektivny, ci uz jeden alebo druhy.

Tabulku k tomu kortem nemam, tabulky si ani nerobim vacsinou si tie vahy zapametam tak si nic nemusim znacit a o starost menej. Ty si ich ale pre istotu radsej rob.
Eten napísal:a mam nejaky gainer doma jest pred ci po ci podla toho co pise na krabici ??
Myslim si, ze je to v podstate jedno, uz som tu pisal ze ked mam doma navarene a mam co jest tak po trenigu sa pustim do toho a doplnky si davam neskor. Ked si musim varit po treningu tak si dam najprv doplnky aby som rychlo doplnil potrebne ziviny kym si to zradlo navarim. Takze davaj si ho pred treningom a po treningu ked mas navarene kvalitne jedlo (tym mam na mysli najma maso a k tomu ryza zemiaky atd, nie nejake luskove omacky, spenat a podobne zeleninove speciality) tak uprdnostni najprv to, gainer si daj za taku hodinu.
Eten napísal:co este robit aby so mto maximalizoval a kebyze niektory den nemozem ist do posilky abo nejaky tyzden nahodou ??
Ak jeden den vymeskas nic sa nestane. vynechany tyzden v nejakom treningovom cykle uz je problem. Ten korte je len 3 krat posilovania v tyzdni, takze to neni az tak vela, tak sa snaz moc nevynechavat.
Eten napísal: este jedna OT otazka cvicim uz dlhsie podla tohto videa na youtube a ze co si o tom myslite bo cem kocky Smile a este ze ci korte zvysuje aj silu diky moc Wink
No neviem ci si cital ten clanok o stravovani co som v predchadzajucom prispevku postol, ak nie tak si ho precitaj. Ked ides naberat objem tak ho naberes aj s tukom, ked chces mat kocky na bruchu da sa dieta. Obydve naraz sa robit nedaju. Tie cviky v tom videu mozes robit, ale korte si vyzaduje poriadnu stravu a to znamena aj naberanie s tukom, takze vysledky toho treningu aj ked nejake budu, nebudu viditelne.
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

V prilohe je tabulka na korteho, staci len dole vyplnit maximalky.
Prílohy
korte.zip
(4.42 KiB) 137 stiahnutí
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

je tu vela stranok a nechcem ich vsetky citat tak mi prosim vas poradte ktory kreatín je najlepsi??
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

mozem ist do posilky ked berem antibiotika?

//darca karmy : sa nesmej ale sem tam naozaj zajdem :lol:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Peky05 napísal:je tu vela stranok a nechcem ich vsetky citat tak mi prosim vas poradte ktory kreatín je najlepsi??
na to aby si isiel na kreatin musis mat uplny zaklad co je super strava, prijem vitaminov a mineralov, tvrdy trening (minimalne za posledny polrok) a tiez dostatok tekutin....
Ak mas toto vsetko, potom ti poradim creatine, inac zbytocne minas peniaze a bolo by ti to na nic. Creatin je podpora a nie carovna latka na stavbu svalov. Ak nemas ako a z coho... creatine ti svalovu hmotu nezlepsi...
kali520
Darca
Darca

pinacolada napísal:mozem ist do posilky ked berem antibiotika?
Nedoporucoval by som to. Osobne ked som pod vplivom bars akych inych liekov tak nejdem do posilovne (s vinimkou aleridu ktory uzivam kazdy den na alergiu).

Peky05, predpokladam ze este nemas nejake skusenosti s posilovanim s cinkami ak ano tak mozno minimalne, preto ti odporucam naprv radsej nejaky gainer alebo protein, nad kreatinom uvazuj az po trochu dlhsom civceni.
WlaDo131
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa WlaDo131 »

Ja posilujem 3. rok a nepouzivaam ziadne podoprne latky. Ak ti mozem pomoct tak sa hlavne snaz cvicit triceps a bicak... A sem tam aj prsne svalstvo ostatne sa casom doformuje svalstvo.

- namiesto Kreatinu a inych debilin pi radsej Granko ako ja :D a jez vela vajec :)
kali520
Darca
Darca

WlaDo131 napísal:Ak ti mozem pomoct tak sa hlavne snaz cvicit triceps a bicak... A sem tam aj prsne svalstvo ostatne sa casom doformuje svalstvo.
No po tych 3 rokoch cvicenia uz by ta aj mohlo napadnut ako treba cvict

A to ostatne ako chrbat nohy atd sa ma doformovat nejakym kickbackom :lol:
WlaDo131 napísal:namiesto Kreatinu a inych debilin pi radsej Granko ako ja Very Happy a jez vela vajec
Granko je pre deti a z vela vajec bude mat cholesterol (tym ale nevylucujem ich uzitocnost).
WlaDo131
Light Expert
Light Expert

kali520 napísal:Granko je pre deti a z vela vajec bude mat cholesterol (tym ale nevylucujem ich uzitocnost).
take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia. Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes. a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

kali520 napísal:Granko je pre deti a z vela vajec bude mat cholesterol (tym ale nevylucujem ich uzitocnost).
ak sa nemylim tak cholesterol je iba v žltku, to znamena že oddel žltko od bielka a je to v poho.
WlaDo131
Light Expert
Light Expert

Prioritas napísal:ak sa nemylim tak cholesterol je iba v žltku, to znamena že oddel žltko od bielka a je to v poho.
predsne nejaka ciastka je vraj aj v bielku ale to je urcite minimum
kali520
Darca
Darca

WlaDo131 napísal:a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...
Asi tak o 1,5g. T.j ze obsahuje 4,7g bielkovina na 100g. To si potom ako v litri mlieku vymiesas stvrt kila granka aby to pokrylo potrebny prisun bielkovin, to si ani neviem predstavit ake to musi byt huste.

Nieco take ako maso, ryza, zemiaky, tvaroh nepoznas?
WlaDo131 napísal:take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia.
A mam pocuvat teba :lol:
WlaDo131 napísal: Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes.
Cim dalej ides do minulosti tym bol nizsi vekovy priemer umrti (vedecky aj historicky fakt).
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

neviem, či sa to sem hodí, ale nechcem zakladať kvôli tomu novú tému. potrebovala by som poradiť, hladám mužský kulturistický oddiel v bratislavskom kraji(nie pre seba) na nete som nič poriadne nenašla, tak by som bola rada keby mi niekto mohol poradiť.
ďakujem :)
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

WlaDo131 napísal:take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia. Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes. a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...
To snad nemyslis vazne s tym grankom,ved granko to je samy monosacharid
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

cavte,nechcem zakladat novu temu tak to napisem sem.Chcel by som sa spýtat ake rukavice si mam kupit na cvicenie
ci obycajne alebo rukavice s fixovaným zapestim.
Dakujem za vase rady :)
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

mas nieco so zapestim? ak nie, bral by som obycajne rukavice... alebo cvicit rovno bez rukavic, popripade pouzivat peny 8)

btw. jedavate ovsene vlocky? ako si ich pripravujete? ja som si volakedy robieval ovsenu kasu s grankom a hrozienkami ale uz na to nie je cas, tak davam cisto vlocky+mlieko
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

neochutene jedavam s jogurtom alebo s mliekom
ochutene s jogurtom, mliekom alebo samotne
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

pepan90 napísal:btw. jedavate ovsene vlocky? ako si ich pripravujete? ja som si volakedy robieval ovsenu kasu s grankom a hrozienkami ale uz na to nie je cas, tak davam cisto vlocky+mlieko
Tie neochutené miešam s ochutenými a mliekom a samozrejme si pridám aj trochu medu.
Napísať odpoveď