Ako jej povedat ze ju lubis?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Majka16
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

no myslím, že ak jej toto povieš :) tak to bude fajn, ale povedz jej to hlavne z hlavy a zo srdca a nie nejaké naučené frázy :) :wink: určite sa poteší a myslím, že ona je zaľúbená tiež, len nevie urobiť prvý krok :) takže neni o čom :)
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Te-wei napísal:a skúšali ste povedať naj kamoške že ju ľúbite pričom ste vedeli, že to je najsampravdepodobnejšie jednostránné?
Taktiež som to skusil a doškal som sa slov že to dosere priatelstvo...tak som povedal že ok, a teraz sme ešte lepší kamaráti než predtým 8)
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Jedna pravda je ze to nemozem povedat velmy skoro ani nie neskoro ale zalezi to od dievcata pretoze jedno ti povie ze si jej to povedal bud skoro cize si to povedal "dovetra" taktiez ti moze povedat ze ako ju uz môzes lubit a ta lepsia "skupina" je ked ti to opetuje to Sladké ľúbim ťa
[email protected]
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa [email protected] »

Pozri sa jej do očí a povedz jej "Ľúbim ťa" :wink: :smt007
kaboo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kaboo »

aaaaaaaaaaaaaa, sa asi zblazniiiiim, uz som bol konecne rozhodnuty ze jej to dnes povem som vcera vecer predtym jak som zaspal rozmyslal jak jej to povem a ona .............. ochorela :shock: ........ aaaaaaaaaaaaaaaa :roll:
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

Nebude chorá večne :) , ale drzim palce, spomenul som si jak som ja povedal prvykrat lubim ta babe, bolo to divne :o
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja som to svojej ešte nepovedal a to sme spolu cca 2 mesiace.. a ani nepoviem kým ... kým si nebudem na 100 % istý... už to necem hovoriť len preto lebo sa to odo mňa vyžaduje
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

mno minule som to riesil alkoholom-vyssie sebavedomie nedopadlo to nic moc co vam budem hovorit
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

JV napísal:mno minule som to riesil alkoholom-vyssie sebavedomie nedopadlo to nic moc co vam budem hovorit
alkohol a laska nieje doba kombinacia.
all skuste to kamaratsky a ked uz budete mat pocit ze ste dobry kamarati tek povedzte babe "lubim ta, neskusili by sme to?"
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ja som to riesila cez net..ach no to je ked clovek nema odvahu...a vlastne ani sancu toho druheho nazivo stretnut...a dopadlo to tak ze sa vlastne nic nezmenilo ...ale budis ...nelutujem , lebo som spravila to co som citila..
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

triple napísal:ja som to svojej ešte nepovedal a to sme spolu cca 2 mesiace.. a ani nepoviem kým ... kým si nebudem na 100 % istý... už to necem hovoriť len preto lebo sa to odo mňa vyžaduje
to si s nou ako casto?... po dvoch mesiacoch byt s babou a nepovedat jej lubim ta???... hmmm

akoze aj ja vazim slova, lubim ta je taky zaklad, dalej je milujem ta no :roll:
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

wolodo napísal:to si s nou ako casto?... po dvoch mesiacoch byt s babou a nepovedat jej lubim ta???... hmmm

akoze aj ja vazim slova, lubim ta je taky zaklad, dalej je milujem ta no :roll:
Neviem, je určená doba, kedy je vhodné prvýkrát povedať "ľúbim ťa"?...
Plytvanie slovami a príliš časté (neuvážené a akoby 'z povinnosti') vyjadrovanie náklonnosti znižuje význam týchto viet...
Veľa ľudí to možno očakáva a berie ako samozrejmosť, ale krása sa skrýva niekde inde. V tajomne. ...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

wolodo napísal:to si s nou ako casto?... po dvoch mesiacoch byt s babou a nepovedat jej lubim ta???... hmmm
Myslim ze je to absolutne normalna vec.Ked to tak necitil tak to tak ani nevravel no nie?Ja som mojej babe tiez nepovedal a necitil som sa nejak menejcenny
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

akože aj ja vazim slova, lubim ta je taky zaklad, dalej je milujem ta no :roll:
sme spolu dva mesiace každý deň skoro.. (samozrejme každý den sa nedá) ale proste často. ona mi už povedala že ma ľúbi (síce neohrabane ale bolo to milé) ja som jej na to nepovedal nič.. ja som ted pevne rozhodnutý, že tento vzťah nechcem pokaziť pretože mi na nej fakt záleží a mám ju rád len slovo "ľúbim ťa" som použil tak strašne veľa krát, že to nejak stratilo váhu pre mňa (bol som dosť sviňa ku ženám) teraz chcem aby to slovo opať dostalo na váhe a ked jej to poviem bude to fakt pravda a budem to aj tak cítiť.. zatiaľ ako keby som sa toho bál abo čo
tom12
Novice
Novice

Re: Ako jej povedat ze ju lubis?

Príspevok od používateľa tom12 »

Caute akurat som cital skoro vsetko co tu bolo napisane mam dost podobny problem nieze by som bol nejak obzvlast hamblivi alebo by som to nevedel vyjadrit bojim sa toho spominaneho odmietnutia tej akokeby hamby a trapnosti a bojim sa toho ze ked jej to poviem tak sa nejak zlakne a nebudeme uz ani kamosi je mi snou velmi prijemne boli sme uz par krat vonku len zatial este nie sami nemal som nato prilezitost vzdy tam niekto bol mam dojem ze ma bere len ako kamarata ale chel by som otocit kartu ak mi viete nejak poradit budem len raaad diki :) :) Drzim palce vsetkym nech vam to vyjde a budte stastny :)
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Tak pokial si niesi isty na 110% ze ju fakt lubis tak len tak neskusaj... Riskovat sa oplati az ked "ide do tuheho"... Na trapas kasli, kazda normalna holka to pochopi a pripadnych druhych ludi mozes ***** Zalezi aj jak dlho a ako dobre ju poznas ?
tom12
Novice
Novice

FR33RIDER napísal:Tak pokial si niesi isty na 110% ze ju fakt lubis tak len tak neskusaj... Riskovat sa oplati az ked "ide do tuheho"... Na trapas kasli, kazda normalna holka to pochopi a pripadnych druhych ludi mozes ***** Zalezi aj jak dlho a ako dobre ju poznas ?
Hej chapem tak ja ju mam raad a zalubil by som sa do nej to viem no ano v tom mas pravdu mna ani druhy nezaujimaju ci ju dobre poznam poznam ju uz dlho ale vonku sme zacali chodit spolu len teraz cize ju len spoznavam ale bojim sa ze ked nebudem ryhcli tak tu sancu stratim podla mna to skusim na jej narodkaaach ktore bude mat uz coskoro tak uvidim nazbieram odvahu a ked ma odmietne tak ma odmietne ale aspon to skusim 8)
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

tom12 napísal:...ale bojim sa ze ked nebudem ryhcli tak tu sancu stratim...
hehehe toto presne poznam, tiez som sa odhodlal jej to povedat narovinu, bohuzial mne to nevyslo a stratil som ju aj ako kamaratku... ale snad budes mat vacsie stastie... nechcem ta odradzat ale holky ked spoznaju noveho chalana tak si v kratkom case "utriedia" v hlave ci ju ten dany pritahuje alebo ho chcu len za kamarata... Cize defacto uz je o tvojom osude rozhodnute :D

Niekedy sa da zistit z nejakych naznakov ako si u nej na tom... ale dakedy tie naznaky pochopis zle a si v *****
tom12
Novice
Novice

FR33RIDER napísal: hehehe toto presne poznam, tiez som sa odhodlal jej to povedat narovinu, bohuzial mne to nevyslo a stratil som ju aj ako kamaratku... ale snad budes mat vacsie stastie... nechcem ta odradzat ale holky ked spoznaju noveho chalana tak si v kratkom case "utriedia" v hlave ci ju ten dany pritahuje alebo ho chcu len za kamarata... Cize defacto uz je o tvojom osude rozhodnute :D

Niekedy sa da zistit z nejakych naznakov ako si u nej na tom... ale dakedy tie naznaky pochopis zle a si v *****

No sak hej a asi uz aj vem za koho ma chce mat za kamosa ale mam tam sance len ich musim vyuzit je to namne aôe z jednej strany aj nanej ked snou nemozem byt snou nebudem ani kamos najdem si inu :D :D :D :P ale chcem ju :roll:

//autoeditácia príspevku (24 Aug 2010, 1:44)
FR33RIDER napísal: hehehe toto presne poznam, tiez som sa odhodlal jej to povedat narovinu, bohuzial mne to nevyslo a stratil som ju aj ako kamaratku... ale snad budes mat vacsie stastie... nechcem ta odradzat ale holky ked spoznaju noveho chalana tak si v kratkom case "utriedia" v hlave ci ju ten dany pritahuje alebo ho chcu len za kamarata... Cize defacto uz je o tvojom osude rozhodnute :D

No sak hej a asi uz aj vem za koho ma chce mat za kamosa ale mam tam sance len ich musim vyuzit je to namne aôe z jednej strany aj nanej ked snou nemozem byt snou nebudem ani kamos najdem si inu :D :D :D :P ale chcem ju :roll:
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

Podobny problem riesim aj ja s jednou kamaratkou. Pozname sa asi 2 roky, ideme spolu von, poobede/vecer si porozpravame co sme vsetko za den robili, atd. Zacneme sa rozpravat vecer o 20:00 a zrazu su 2 hodiny. Mame vela spolocnych tem, zalub, ... Ona ma 17 rokov, ja 18. Neviem ci ma zmysel s nou nieco skusat alebo len zostat ako dobry kamarati. Navyse som sa s nou isiel stretnut ze to zo seba dostanem, no ale som to ani raz nedokazal :nono: . Co si myslite vy? Ako prekonat ten strach z odmietnutia?
Napísať odpoveď