Ako jej povedat ze ju lubis?
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
[email protected]
Medium Expert
-
Takymalypako
Light Expert
-
Miley Cyrus
Light Star
-
wolodo
Professional
to si s nou ako casto?... po dvoch mesiacoch byt s babou a nepovedat jej lubim ta???... hmmmtriple napísal:ja som to svojej ešte nepovedal a to sme spolu cca 2 mesiace.. a ani nepoviem kým ... kým si nebudem na 100 % istý... už to necem hovoriť len preto lebo sa to odo mňa vyžaduje
akoze aj ja vazim slova, lubim ta je taky zaklad, dalej je milujem ta no
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Neviem, je určená doba, kedy je vhodné prvýkrát povedať "ľúbim ťa"?...wolodo napísal:to si s nou ako casto?... po dvoch mesiacoch byt s babou a nepovedat jej lubim ta???... hmmm
akoze aj ja vazim slova, lubim ta je taky zaklad, dalej je milujem ta no
Plytvanie slovami a príliš časté (neuvážené a akoby 'z povinnosti') vyjadrovanie náklonnosti znižuje význam týchto viet...
Veľa ľudí to možno očakáva a berie ako samozrejmosť, ale krása sa skrýva niekde inde. V tajomne. ...
-
triple
Guru wannabe
sme spolu dva mesiace každý deň skoro.. (samozrejme každý den sa nedá) ale proste často. ona mi už povedala že ma ľúbi (síce neohrabane ale bolo to milé) ja som jej na to nepovedal nič.. ja som ted pevne rozhodnutý, že tento vzťah nechcem pokaziť pretože mi na nej fakt záleží a mám ju rád len slovo "ľúbim ťa" som použil tak strašne veľa krát, že to nejak stratilo váhu pre mňa (bol som dosť sviňa ku ženám) teraz chcem aby to slovo opať dostalo na váhe a ked jej to poviem bude to fakt pravda a budem to aj tak cítiť.. zatiaľ ako keby som sa toho bál abo čowolodo napísal:to si s nou ako casto?... po dvoch mesiacoch byt s babou a nepovedat jej lubim ta???... hmmm
akože aj ja vazim slova, lubim ta je taky zaklad, dalej je milujem ta no
Re: Ako jej povedat ze ju lubis?
Caute akurat som cital skoro vsetko co tu bolo napisane mam dost podobny problem nieze by som bol nejak obzvlast hamblivi alebo by som to nevedel vyjadrit bojim sa toho spominaneho odmietnutia tej akokeby hamby a trapnosti a bojim sa toho ze ked jej to poviem tak sa nejak zlakne a nebudeme uz ani kamosi je mi snou velmi prijemne boli sme uz par krat vonku len zatial este nie sami nemal som nato prilezitost vzdy tam niekto bol mam dojem ze ma bere len ako kamarata ale chel by som otocit kartu ak mi viete nejak poradit budem len raaad diki
Drzim palce vsetkym nech vam to vyjde a budte stastny 
Tak pokial si niesi isty na 110% ze ju fakt lubis tak len tak neskusaj... Riskovat sa oplati az ked "ide do tuheho"... Na trapas kasli, kazda normalna holka to pochopi a pripadnych druhych ludi mozes ***** Zalezi aj jak dlho a ako dobre ju poznas ?
Hej chapem tak ja ju mam raad a zalubil by som sa do nej to viem no ano v tom mas pravdu mna ani druhy nezaujimaju ci ju dobre poznam poznam ju uz dlho ale vonku sme zacali chodit spolu len teraz cize ju len spoznavam ale bojim sa ze ked nebudem ryhcli tak tu sancu stratim podla mna to skusim na jej narodkaaach ktore bude mat uz coskoro tak uvidim nazbieram odvahu a ked ma odmietne tak ma odmietne ale aspon to skusimFR33RIDER napísal:Tak pokial si niesi isty na 110% ze ju fakt lubis tak len tak neskusaj... Riskovat sa oplati az ked "ide do tuheho"... Na trapas kasli, kazda normalna holka to pochopi a pripadnych druhych ludi mozes ***** Zalezi aj jak dlho a ako dobre ju poznas ?
hehehe toto presne poznam, tiez som sa odhodlal jej to povedat narovinu, bohuzial mne to nevyslo a stratil som ju aj ako kamaratku... ale snad budes mat vacsie stastie... nechcem ta odradzat ale holky ked spoznaju noveho chalana tak si v kratkom case "utriedia" v hlave ci ju ten dany pritahuje alebo ho chcu len za kamarata... Cize defacto uz je o tvojom osude rozhodnutetom12 napísal:...ale bojim sa ze ked nebudem ryhcli tak tu sancu stratim...
Niekedy sa da zistit z nejakych naznakov ako si u nej na tom... ale dakedy tie naznaky pochopis zle a si v *****
FR33RIDER napísal: hehehe toto presne poznam, tiez som sa odhodlal jej to povedat narovinu, bohuzial mne to nevyslo a stratil som ju aj ako kamaratku... ale snad budes mat vacsie stastie... nechcem ta odradzat ale holky ked spoznaju noveho chalana tak si v kratkom case "utriedia" v hlave ci ju ten dany pritahuje alebo ho chcu len za kamarata... Cize defacto uz je o tvojom osude rozhodnute
Niekedy sa da zistit z nejakych naznakov ako si u nej na tom... ale dakedy tie naznaky pochopis zle a si v *****
No sak hej a asi uz aj vem za koho ma chce mat za kamosa ale mam tam sance len ich musim vyuzit je to namne aôe z jednej strany aj nanej ked snou nemozem byt snou nebudem ani kamos najdem si inu
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2010, 1:44)
FR33RIDER napísal: hehehe toto presne poznam, tiez som sa odhodlal jej to povedat narovinu, bohuzial mne to nevyslo a stratil som ju aj ako kamaratku... ale snad budes mat vacsie stastie... nechcem ta odradzat ale holky ked spoznaju noveho chalana tak si v kratkom case "utriedia" v hlave ci ju ten dany pritahuje alebo ho chcu len za kamarata... Cize defacto uz je o tvojom osude rozhodnute
No sak hej a asi uz aj vem za koho ma chce mat za kamosa ale mam tam sance len ich musim vyuzit je to namne aôe z jednej strany aj nanej ked snou nemozem byt snou nebudem ani kamos najdem si inu
Podobny problem riesim aj ja s jednou kamaratkou. Pozname sa asi 2 roky, ideme spolu von, poobede/vecer si porozpravame co sme vsetko za den robili, atd. Zacneme sa rozpravat vecer o 20:00 a zrazu su 2 hodiny. Mame vela spolocnych tem, zalub, ... Ona ma 17 rokov, ja 18. Neviem ci ma zmysel s nou nieco skusat alebo len zostat ako dobry kamarati. Navyse som sa s nou isiel stretnut ze to zo seba dostanem, no ale som to ani raz nedokazal
. Co si myslite vy? Ako prekonat ten strach z odmietnutia?