Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Potreba jednej zdravotnej pojisťovne
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Ste zato aby sme mali jednú zdravotnú pojisťovňu?
ano
32%
 32%  [ 10 ]
nie
67%
 67%  [ 21 ]
Celkom hlasov : 31

Autor Správa
tomo.za
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 26.09.2005

PríspevokZaslal: 30 Máj 2007, 19:19    Predmet: Re: správa Odpovedať s citátom  

J.O.S.E napísal:
to som chcel počuť

čiže toto tvrdenie je irelevantné, nemá to žiadné zázemie u nejakých odborníkov
chlapce moj mily tomu sa hovori matematika... a stoji na tom cely nas svet Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.05.2007

PríspevokZaslal: 31 Máj 2007, 11:40    Predmet: Re: správa Odpovedať s citátom  

brm napísal:
Ja sa za odborníka nepovažujem.. Ty hej?
Ja som túto tému vytvoril, pretože som chcel poznať mienku ostatných, či väčšina ľudí na Slovensku je za model jednej ZP alebo nie.

Keby som tým odborníkom bol tak tu s tebou asi nepísmenkujem- to som ti odpovedal na tú tvoju otázku či sa považujem za odborníka.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

Stav: Prihlásený
Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 31 Máj 2007, 11:53    Predmet: Re: správa Odpovedať s citátom  

Tak sa rozhodni, že čo chceš. Chceš našu mienku alebo argumenty podložené odborníkmi? Najskôr niečo napíšeš a následne to zneguješ.. Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 31 Máj 2007, 12:00    Predmet: Re: správa Odpovedať s citátom  

brm napísal:
Tak sa rozhodni, že čo chceš. Chceš našu mienku alebo argumenty podložené odborníkmi? Najskôr niečo napíšeš a následne to zneguješ.. Rolling Eyes
mienka sa vyjadruje v ankete a argumenty písomne, nie?
Návrat hore
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 31 Máj 2007, 13:57    Predmet: Re: správa Odpovedať s citátom  

A prečo sa tým neriadiš?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 31 Máj 2007, 14:02    Predmet: Re: správa Odpovedať s citátom  

brm napísal:
A prečo sa tým neriadiš?
maš pocit, že som ústavný činiteľ? a môžem to nejako ovplyvniť?
Návrat hore
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 31 Máj 2007, 14:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som nepísal, že si ústavný činiteľ.. Wink Len sám píšeš, že mienka sa vyjadruje v ankete a Ty tu vypisuješ svoju mienku už na siedmu stranu.. Smile
Návrat hore
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 31 Máj 2007, 14:33    Predmet: správa Odpovedať s citátom  

brm napísal:
Ja som nepísal, že si ústavný činiteľ.. Wink Len sám píšeš, že mienka sa vyjadruje v ankete a Ty tu vypisuješ svoju mienku už na siedmu stranu.. Smile
ale vážne a ty tu telepatický posielaš svoj názor. Ja sa len snažím pochopiť názory iných, ktorí nesúhlasia s vytvorením jednej ZP - čo by asi tak na tom mohlo byť zlé.

Moji oponenti sa tu najprv ohánali s tým, že majú právo si vybrať, kde budú pojistrení a potom už nadávky kadejaké prirovnania a tabuľký - čo považujem za absurdne, aby sa takto niekto prezentoval

Vlastná tvorba patrí tak akurát na ZŠ - pri tvorbe hviezdoslavovho kubína!
Návrat hore
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 31 Máj 2007, 15:26    Predmet: Re: správa Odpovedať s citátom  

Podľa Teba je absurdné, keď sa Ti snaží niekto niečo vysvetliť? Keď si to nepochopil napísané, myslel som si, že to pochopíš v tabuľke, ktorá je omnoho prehľadnejšia ako súvislý text. Miesto toho, aby si nad tým porozmýšľal, overil si si to niekde inde, povedal svoj názor, že to takto nie je, je to úplne inak, začneš niečo vypisovať o odborníkoch a absurditách a mienkach a anketách a argumentoch a ústavných činiteľoch a hviezdoslavovom kubíne.. a čo bude ďalej?
Návrat hore
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 01 Jún 2007, 10:58    Predmet: Re: správa Odpovedať s citátom  

brm napísal:
Podľa Teba je absurdné, keď sa Ti snaží niekto niečo vysvetliť? Keď si to nepochopil napísané, myslel som si, že to pochopíš v tabuľke, ktorá je omnoho prehľadnejšia ako súvislý text. Miesto toho, aby si nad tým porozmýšľal, overil si si to niekde inde, povedal svoj názor, že to takto nie je, je to úplne inak, začneš niečo vypisovať o odborníkoch a absurditách a mienkach a anketách a argumentoch a ústavných činiteľoch a hviezdoslavovom kubíne.. a čo bude ďalej?
Ved je logické, že človek ako ty ktorý je môj oponent neurobí inú tabuľku, ktorá by potvrdzovala pravdu iného a preto som chcel vedieť či ti ju niekto z odborníkov potvrdil - vtedy by som s tebou už musel súhlasiť ale ked to nemáš podložené nijakými odborníkmi tak je ta tabuľkla len domnienkou ako si ty predstavuješ danú vec.
Návrat hore
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 01 Jún 2007, 11:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Takže Ty môžeš hocičo písať, ale keď Ti niekto iný niečo napíše, tak to musí mať odsúhlasené odborníkmi.. hej?
Návrat hore
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 01 Jún 2007, 11:08    Predmet: správa Odpovedať s citátom  

brm napísal:
Takže Ty môžeš hocičo písať, ale keď Ti niekto iný niečo napíše, tak to musí mať odsúhlasené odborníkmi.. hej?
aby ma presvedčil, že sa mýlim tak ano - ved ty si môj oponent a ja zase tvoj je logicke že ja budem tvrdiť ničo ainé a ty tiež. Stále budeme argumentovať nie?
Návrat hore
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 01 Jún 2007, 11:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

A si myslíš, že Ty nás o svojej pravde presvedčíš, keď vo svojich príspevkoch, argumentoch, mienkach, názoroch neuvádzaš odborníkmi overené informácie?

Oki.. neberiem žiadne Tvoje argumenty, názory, pripomienky v tejto téme, kecáš samé blbosti.. nemáš žiadnu pravdu, pretože si nič nepodložil odbornými zdrojmi (tak ako ja som nepodložil svoju tabuľku). A sme všetci spokojní. Very Happy

A táto téma môže byť zamknutá. Wink
Návrat hore
Crunch
Amateur
Amateur

Založený: 25.05.2007

PríspevokZaslal: 01 Jún 2007, 19:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

brm napísal:
A si myslíš, že Ty nás o svojej pravde presvedčíš, keď vo svojich príspevkoch, argumentoch, mienkach, názoroch neuvádzaš odborníkmi overené informácie?

Oki.. neberiem žiadne Tvoje argumenty, názory, pripomienky v tejto téme, kecáš samé blbosti.. nemáš žiadnu pravdu, pretože si nič nepodložil odbornými zdrojmi (tak ako ja som nepodložil svoju tabuľku). A sme všetci spokojní. Very Happy

A táto téma môže byť zamknutá. Wink
Ale ta tvoja tabulka je aj podlozena odbornykmi... myslim ze nedavno ked bola o poistovniach diskusia v De facto tak to tam tiez niekto hovoril Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 07 Jún 2007, 12:31    Predmet: správa Odpovedať s citátom  

Crunch napísal:
Ale ta tvoja tabulka je aj podlozena odbornykmi... myslim ze nedavno ked bola o poistovniach diskusia v De facto tak to tam tiez niekto hovoril Smile
vyjadrí sa presne kto o tom hovoril a nie domnienky
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 z 7

Prejdi na: