Potreba jednej zdravotnej pojisťovne

Diskusie na politické témy...

Ste zato aby sme mali jednú zdravotnú pojisťovňu?

ano
18
36%
nie
32
64%

Celkom hlasov: 50

tomo.za
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

Príspevok od používateľa tomo.za »

J.O.S.E napísal:to som chcel počuť

čiže toto tvrdenie je irelevantné, nemá to žiadné zázemie u nejakých odborníkov
chlapce moj mily tomu sa hovori matematika... a stoji na tom cely nas svet :wink:
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

brm napísal:Ja sa za odborníka nepovažujem.. Ty hej?
Ja som túto tému vytvoril, pretože som chcel poznať mienku ostatných, či väčšina ľudí na Slovensku je za model jednej ZP alebo nie.

Keby som tým odborníkom bol tak tu s tebou asi nepísmenkujem- to som ti odpovedal na tú tvoju otázku či sa považujem za odborníka.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak sa rozhodni, že čo chceš. Chceš našu mienku alebo argumenty podložené odborníkmi? Najskôr niečo napíšeš a následne to zneguješ.. :roll:
J.O.S.E
King
King

brm napísal:Tak sa rozhodni, že čo chceš. Chceš našu mienku alebo argumenty podložené odborníkmi? Najskôr niečo napíšeš a následne to zneguješ.. :roll:
mienka sa vyjadruje v ankete a argumenty písomne, nie?
brm
Darca
Darca

A prečo sa tým neriadiš?
J.O.S.E
King
King

brm napísal:A prečo sa tým neriadiš?
maš pocit, že som ústavný činiteľ? a môžem to nejako ovplyvniť?
brm
Darca
Darca

Ja som nepísal, že si ústavný činiteľ.. ;) Len sám píšeš, že mienka sa vyjadruje v ankete a Ty tu vypisuješ svoju mienku už na siedmu stranu.. :)
J.O.S.E
King
King

správa

brm napísal:Ja som nepísal, že si ústavný činiteľ.. ;) Len sám píšeš, že mienka sa vyjadruje v ankete a Ty tu vypisuješ svoju mienku už na siedmu stranu.. :)
ale vážne a ty tu telepatický posielaš svoj názor. Ja sa len snažím pochopiť názory iných, ktorí nesúhlasia s vytvorením jednej ZP - čo by asi tak na tom mohlo byť zlé.

Moji oponenti sa tu najprv ohánali s tým, že majú právo si vybrať, kde budú pojistrení a potom už nadávky kadejaké prirovnania a tabuľký - čo považujem za absurdne, aby sa takto niekto prezentoval

Vlastná tvorba patrí tak akurát na ZŠ - pri tvorbe hviezdoslavovho kubína!
brm
Darca
Darca

Podľa Teba je absurdné, keď sa Ti snaží niekto niečo vysvetliť? Keď si to nepochopil napísané, myslel som si, že to pochopíš v tabuľke, ktorá je omnoho prehľadnejšia ako súvislý text. Miesto toho, aby si nad tým porozmýšľal, overil si si to niekde inde, povedal svoj názor, že to takto nie je, je to úplne inak, začneš niečo vypisovať o odborníkoch a absurditách a mienkach a anketách a argumentoch a ústavných činiteľoch a hviezdoslavovom kubíne.. a čo bude ďalej?
J.O.S.E
King
King

brm napísal:Podľa Teba je absurdné, keď sa Ti snaží niekto niečo vysvetliť? Keď si to nepochopil napísané, myslel som si, že to pochopíš v tabuľke, ktorá je omnoho prehľadnejšia ako súvislý text. Miesto toho, aby si nad tým porozmýšľal, overil si si to niekde inde, povedal svoj názor, že to takto nie je, je to úplne inak, začneš niečo vypisovať o odborníkoch a absurditách a mienkach a anketách a argumentoch a ústavných činiteľoch a hviezdoslavovom kubíne.. a čo bude ďalej?
Ved je logické, že človek ako ty ktorý je môj oponent neurobí inú tabuľku, ktorá by potvrdzovala pravdu iného a preto som chcel vedieť či ti ju niekto z odborníkov potvrdil - vtedy by som s tebou už musel súhlasiť ale ked to nemáš podložené nijakými odborníkmi tak je ta tabuľkla len domnienkou ako si ty predstavuješ danú vec.
brm
Darca
Darca

Takže Ty môžeš hocičo písať, ale keď Ti niekto iný niečo napíše, tak to musí mať odsúhlasené odborníkmi.. hej?
J.O.S.E
King
King

správa

brm napísal:Takže Ty môžeš hocičo písať, ale keď Ti niekto iný niečo napíše, tak to musí mať odsúhlasené odborníkmi.. hej?
aby ma presvedčil, že sa mýlim tak ano - ved ty si môj oponent a ja zase tvoj je logicke že ja budem tvrdiť ničo ainé a ty tiež. Stále budeme argumentovať nie?
brm
Darca
Darca

A si myslíš, že Ty nás o svojej pravde presvedčíš, keď vo svojich príspevkoch, argumentoch, mienkach, názoroch neuvádzaš odborníkmi overené informácie?

Oki.. neberiem žiadne Tvoje argumenty, názory, pripomienky v tejto téme, kecáš samé blbosti.. nemáš žiadnu pravdu, pretože si nič nepodložil odbornými zdrojmi (tak ako ja som nepodložil svoju tabuľku). A sme všetci spokojní. :D

A táto téma môže byť zamknutá. ;)
Crunch
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Crunch »

brm napísal:A si myslíš, že Ty nás o svojej pravde presvedčíš, keď vo svojich príspevkoch, argumentoch, mienkach, názoroch neuvádzaš odborníkmi overené informácie?

Oki.. neberiem žiadne Tvoje argumenty, názory, pripomienky v tejto téme, kecáš samé blbosti.. nemáš žiadnu pravdu, pretože si nič nepodložil odbornými zdrojmi (tak ako ja som nepodložil svoju tabuľku). A sme všetci spokojní. :D

A táto téma môže byť zamknutá. ;)
Ale ta tvoja tabulka je aj podlozena odbornykmi... myslim ze nedavno ked bola o poistovniach diskusia v De facto tak to tam tiez niekto hovoril :)
J.O.S.E
King
King

správa

Crunch napísal:Ale ta tvoja tabulka je aj podlozena odbornykmi... myslim ze nedavno ked bola o poistovniach diskusia v De facto tak to tam tiez niekto hovoril :)
vyjadrí sa presne kto o tom hovoril a nie domnienky
DEVZYO1G
Addict
Addict

Re: Potreba jednej zdravotnej pojisťovne

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Obnovím starú tému, čaká ma prvý debatný turnaj a ako téza bola zvolená táto : "Slovenský zdravotný systém by mala pokrývať jedna štátna poisťovňa" .. ešte neviem či budem N-ko alebo S-ko, ale potreboval by som aby mi niekto túto situáciu vysvetlil po lopate aj s nejakými dôležitými detailami .. nájde sa niekto kto do toho "vidí" ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

DEVZYO1G
Addict
Addict

Ďakujem :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Alebo..

DEVZYO1G
Addict
Addict

Díky fakt, chcem si niečo o tom pozrieť nech vlastne viem o čom budem debatovať ..
Napísať odpoveď