chlapce moj mily tomu sa hovori matematika... a stoji na tom cely nas svetJ.O.S.E napísal:to som chcel počuť
čiže toto tvrdenie je irelevantné, nemá to žiadné zázemie u nejakých odborníkov
Potreba jednej zdravotnej pojisťovne
-
tomo.za
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: správa
Ja som túto tému vytvoril, pretože som chcel poznať mienku ostatných, či väčšina ľudí na Slovensku je za model jednej ZP alebo nie.brm napísal:Ja sa za odborníka nepovažujem.. Ty hej?
Keby som tým odborníkom bol tak tu s tebou asi nepísmenkujem- to som ti odpovedal na tú tvoju otázku či sa považujem za odborníka.
Tak sa rozhodni, že čo chceš. Chceš našu mienku alebo argumenty podložené odborníkmi? Najskôr niečo napíšeš a následne to zneguješ.. 
mienka sa vyjadruje v ankete a argumenty písomne, nie?brm napísal:Tak sa rozhodni, že čo chceš. Chceš našu mienku alebo argumenty podložené odborníkmi? Najskôr niečo napíšeš a následne to zneguješ..
A prečo sa tým neriadiš?
maš pocit, že som ústavný činiteľ? a môžem to nejako ovplyvniť?brm napísal:A prečo sa tým neriadiš?
správa
ale vážne a ty tu telepatický posielaš svoj názor. Ja sa len snažím pochopiť názory iných, ktorí nesúhlasia s vytvorením jednej ZP - čo by asi tak na tom mohlo byť zlé.brm napísal:Ja som nepísal, že si ústavný činiteľ..Len sám píšeš, že mienka sa vyjadruje v ankete a Ty tu vypisuješ svoju mienku už na siedmu stranu..
Moji oponenti sa tu najprv ohánali s tým, že majú právo si vybrať, kde budú pojistrení a potom už nadávky kadejaké prirovnania a tabuľký - čo považujem za absurdne, aby sa takto niekto prezentoval
Vlastná tvorba patrí tak akurát na ZŠ - pri tvorbe hviezdoslavovho kubína!
Podľa Teba je absurdné, keď sa Ti snaží niekto niečo vysvetliť? Keď si to nepochopil napísané, myslel som si, že to pochopíš v tabuľke, ktorá je omnoho prehľadnejšia ako súvislý text. Miesto toho, aby si nad tým porozmýšľal, overil si si to niekde inde, povedal svoj názor, že to takto nie je, je to úplne inak, začneš niečo vypisovať o odborníkoch a absurditách a mienkach a anketách a argumentoch a ústavných činiteľoch a hviezdoslavovom kubíne.. a čo bude ďalej?
Ved je logické, že človek ako ty ktorý je môj oponent neurobí inú tabuľku, ktorá by potvrdzovala pravdu iného a preto som chcel vedieť či ti ju niekto z odborníkov potvrdil - vtedy by som s tebou už musel súhlasiť ale ked to nemáš podložené nijakými odborníkmi tak je ta tabuľkla len domnienkou ako si ty predstavuješ danú vec.brm napísal:Podľa Teba je absurdné, keď sa Ti snaží niekto niečo vysvetliť? Keď si to nepochopil napísané, myslel som si, že to pochopíš v tabuľke, ktorá je omnoho prehľadnejšia ako súvislý text. Miesto toho, aby si nad tým porozmýšľal, overil si si to niekde inde, povedal svoj názor, že to takto nie je, je to úplne inak, začneš niečo vypisovať o odborníkoch a absurditách a mienkach a anketách a argumentoch a ústavných činiteľoch a hviezdoslavovom kubíne.. a čo bude ďalej?
správa
aby ma presvedčil, že sa mýlim tak ano - ved ty si môj oponent a ja zase tvoj je logicke že ja budem tvrdiť ničo ainé a ty tiež. Stále budeme argumentovať nie?brm napísal:Takže Ty môžeš hocičo písať, ale keď Ti niekto iný niečo napíše, tak to musí mať odsúhlasené odborníkmi.. hej?
A si myslíš, že Ty nás o svojej pravde presvedčíš, keď vo svojich príspevkoch, argumentoch, mienkach, názoroch neuvádzaš odborníkmi overené informácie?
Oki.. neberiem žiadne Tvoje argumenty, názory, pripomienky v tejto téme, kecáš samé blbosti.. nemáš žiadnu pravdu, pretože si nič nepodložil odbornými zdrojmi (tak ako ja som nepodložil svoju tabuľku). A sme všetci spokojní.
A táto téma môže byť zamknutá.
Oki.. neberiem žiadne Tvoje argumenty, názory, pripomienky v tejto téme, kecáš samé blbosti.. nemáš žiadnu pravdu, pretože si nič nepodložil odbornými zdrojmi (tak ako ja som nepodložil svoju tabuľku). A sme všetci spokojní.
Ale ta tvoja tabulka je aj podlozena odbornykmi... myslim ze nedavno ked bola o poistovniach diskusia v De facto tak to tam tiez niekto hovorilbrm napísal:A si myslíš, že Ty nás o svojej pravde presvedčíš, keď vo svojich príspevkoch, argumentoch, mienkach, názoroch neuvádzaš odborníkmi overené informácie?
Re: Potreba jednej zdravotnej pojisťovne
Obnovím starú tému, čaká ma prvý debatný turnaj a ako téza bola zvolená táto : "Slovenský zdravotný systém by mala pokrývať jedna štátna poisťovňa" .. ešte neviem či budem N-ko alebo S-ko, ale potreboval by som aby mi niekto túto situáciu vysvetlil po lopate aj s nejakými dôležitými detailami .. nájde sa niekto kto do toho "vidí" ?
Re: Potreba jednej zdravotnej pojisťovne
Díky fakt, chcem si niečo o tom pozrieť nech vlastne viem o čom budem debatovať ..