MurphY napísal:v prvom rade kolko mas kilo ? dobre vitaminy obsahuje ale pozrel si sa ake mnozstvo ? napisat na balenie mozu hocico..nemusis mi posielat balenie nejsom odkazany na teba..no za tretie TO IDE O TO PRIBRAT CO NAJRYCHLEJSIE.. crevo si musi zvyknut ze chces priberat ono sa roztiahne a neroztrhne sa ti neboj sa..zeleninu a ovocie jest priberani je najvacsia blbost ale vsak dobre..a ked su diety tak co sa zere bigmaci a hranolky ?vies nekdo je rad ze pribere kilo a ty mu povies ze nech si da zeleninu a potom bude mat z toho pribrata mozno pol kila omg..kkktiny trepes jedine ty..
ach marfy, no okay

tak teda mam cca 90...zalezi podla tyzdna, ako mi chuti a ako sa mi chce cvicit...Ten Pangamin, napis si to pre istotu na papier, chalani tu pisali ze by chceli pribrat...nemali ziadne eXtra poziadavky, pangamin sa mi zda velmi dobry preto lebo je prirodny, podporuje chut do jedla, ma vitaminy !, a su to pivovarske kvasnice, ze vraj ti to naviaze aj trochu vody v tele...to balenie ti teda poslem ak by si chcel

a teda preto ten pangamin, lebo je taky povedzme jemny, alebo radsej nieco take ako Aminostar 3000 ci ako sa tie sracky volaju ?! priberes, to hej, a pecen v haji za 3 dni, viem ze si potrebujes zvyknut ne prezierku, neboj...s tou zeleninou ma proste nepresvedcis ! neverim tomu ze zo zeleniny schudnem...ty tu tvrdis ze si dam porciu x, ktora mi zabezpeci kilo na vahe (povedzme), a ked si dam tu istu porciu a k tomu este zeleninu tak to bude menej ako kilo, ale no...prosim ta...take dristy nelietali ani na strednej

netvrdim ze musis zeleninu chalovat, ale ked si das raz za cas tak ti to neuskodi....vela ludi ked zacne s prezierkou tak maju jednotvarnu stravu, preto sa to tak prizvukuje, lebo ked jes furt to iste tak to nie je bohvie co...ja som vydrzal 6 dni jest prirodne rezne so zemiakmy (varene to bolo denne ) a skoro ma roztrhlo, to sa neda stale to iste..uz treti den ma natahovalo ale chcel som vydrzat co najdlhsie