|
|
|
| Autor |
Správa |
Lucasss Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.06.2007 Príspevky: 109
Zaslal: 17 Feb 2008, 20:50 Predmet: |
|
|
| MurphY napísal: |
| v prvom rade kolko mas kilo ? dobre vitaminy obsahuje ale pozrel si sa ake mnozstvo ? napisat na balenie mozu hocico..nemusis mi posielat balenie nejsom odkazany na teba..no za tretie TO IDE O TO PRIBRAT CO NAJRYCHLEJSIE.. crevo si musi zvyknut ze chces priberat ono sa roztiahne a neroztrhne sa ti neboj sa..zeleninu a ovocie jest priberani je najvacsia blbost ale vsak dobre..a ked su diety tak co sa zere bigmaci a hranolky ?vies nekdo je rad ze pribere kilo a ty mu povies ze nech si da zeleninu a potom bude mat z toho pribrata mozno pol kila omg..kkktiny trepes jedine ty.. |
ach marfy, no okay tak teda mam cca 90...zalezi podla tyzdna, ako mi chuti a ako sa mi chce cvicit...Ten Pangamin, napis si to pre istotu na papier, chalani tu pisali ze by chceli pribrat...nemali ziadne eXtra poziadavky, pangamin sa mi zda velmi dobry preto lebo je prirodny, podporuje chut do jedla, ma vitaminy !, a su to pivovarske kvasnice, ze vraj ti to naviaze aj trochu vody v tele...to balenie ti teda poslem ak by si chcel a teda preto ten pangamin, lebo je taky povedzme jemny, alebo radsej nieco take ako Aminostar 3000 ci ako sa tie sracky volaju ?! priberes, to hej, a pecen v haji za 3 dni, viem ze si potrebujes zvyknut ne prezierku, neboj...s tou zeleninou ma proste nepresvedcis ! neverim tomu ze zo zeleniny schudnem...ty tu tvrdis ze si dam porciu x, ktora mi zabezpeci kilo na vahe (povedzme), a ked si dam tu istu porciu a k tomu este zeleninu tak to bude menej ako kilo, ale no...prosim ta...take dristy nelietali ani na strednej netvrdim ze musis zeleninu chalovat, ale ked si das raz za cas tak ti to neuskodi....vela ludi ked zacne s prezierkou tak maju jednotvarnu stravu, preto sa to tak prizvukuje, lebo ked jes furt to iste tak to nie je bohvie co...ja som vydrzal 6 dni jest prirodne rezne so zemiakmy (varene to bolo denne ) a skoro ma roztrhlo, to sa neda stale to iste..uz treti den ma natahovalo ale chcel som vydrzat co najdlhsie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1219
Zaslal: 17 Feb 2008, 22:13 Predmet: |
|
|
| akoze nemam slov ale dobre.. vies nekdo ma dost problem pribrat. a ide to ze ked mam problem pribrat tak idem na to hardcore, art of velkokrm neviem ci si to cital ale skus nekedy,aj bez neakeho pangaminu sa da pribrat ked uz. raz som pocul typkov v autobuse neviem kolko mohli mat kilo lebo mali sedem bund na sebe a bavili sa o tom a hovorili o tom ako keby to bol nitrix? to ma take ucinky ? jednotvarnu stravu ? to je akoze taka ze stale to iste ? vsak to maximalne nemoze chutit to aj kebyze si das 2kg toho pangaminu tak ti to nechuti..a k aminokyselinam ked si myslis ze za 3 dni ti to doje*** pecen tak sa fakt nemam o com bavit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucasss Medium Expert

Zaslal: 17 Feb 2008, 23:46 Predmet: |
|
|
prepac ale ja som nemal slov po tvojom druhom prispevku, nepopieram ze ked chce niekto pribrat tak nemoze ist na to hard ale aj tak nevysvetlujes ako.....ten velkovykrm som cital, je to super napisane a presytene humorom dobre som sa pobavil, ale na tom ako je to pisane nie na tom co je tam, je to fajn...to s tymi tromi dnami a pecienkou to malo byt pre istotu v uvodzovkach, neuvedomil som si ze by si to mohol zobrat doslovne...ale ked ma uz chces chytat za slovicka tak : Ako sa da naraz obliect sedem bund ? a neviem ci citas moje prispevky len dopoli lebo polovicu vzdy zopakujes, aj to s tou jednotvarnou stravou...vsak ja som pisal ze je to kktina, nemusis ma o tom este presviedcat jo, a este ten aminostar, kamarati to brali , teraz neviem presne ktory, lebo je toho viac a povedali ze su to sracky najvacsieho kalibru...zistim ktore to bolo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2549
|
| Návrat hore |
|
 |
Zero_RG Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.02.2008 Príspevky: 19
Zaslal: 18 Feb 2008, 12:47 Predmet: |
|
|
| Mnoo skus nejak pripravky napriklad Pangamin: je to len prirodne su to kvasinky ktore sa pouzivaju aj pri tvorbe piva... a ucinok: zvisi ti to chut do jedla... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucasss Medium Expert

Zaslal: 18 Feb 2008, 13:37 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
| Lucasss trochu som zmateny z tvojich prispevkov ale ak som spravne pochopil tak tvrdis ze zo zeleniny sa da pribrat resp je dobra na priberanie? |
nie nie, ja prave tvrdim ze sa z nej nechudne ako to na mna vytiahol murphy, zelenina su prazdne kalorie to ja viem...ja by som ju skor pouzil na sperstrenie jedalnicka...vobec nechapem z coho si zmateny ?! |
|
| Návrat hore |
|
 |

Zaslal: 18 Feb 2008, 22:31 Predmet: |
|
|
| Lucasss napísal: |
prepac ale ja som nemal slov po tvojom druhom prispevku, nepopieram ze ked chce niekto pribrat tak nemoze ist na to hard ale aj tak nevysvetlujes ako.....ten velkovykrm som cital, je to super napisane a presytene humorom dobre som sa pobavil, ale na tom ako je to pisane nie na tom co je tam, je to fajn...to s tymi tromi dnami a pecienkou to malo byt pre istotu v uvodzovkach, neuvedomil som si ze by si to mohol zobrat doslovne...ale ked ma uz chces chytat za slovicka tak : Ako sa da naraz obliect sedem bund ? a neviem ci citas moje prispevky len dopoli lebo polovicu vzdy zopakujes, aj to s tou jednotvarnou stravou...vsak ja som pisal ze je to kktina, nemusis ma o tom este presviedcat jo, a este ten aminostar, kamarati to brali , teraz neviem presne ktory, lebo je toho viac a povedali ze su to sracky najvacsieho kalibru...zistim ktore to bolo  |
7bund neni problem obliect je to tak isto ako obliect 155 triciek http://www.youtube.com/watch?v=r6tlw-oPDBM
hm tvoj kamarat je vedec ked vie co do toho davaju,v akom jedle najdes to co v doplnkov ? hmm ? zeleninu na spestrenie jedalnicka uff.. to radsej sojove rezy nez zeleninu.. ale zeleninu pri pribrati zasadne ne.. mozno si to myslel tak ze zrat stale neco co ma vela kalori neni zdrave tak zeleninu.. ale ne kazdy ma taku "zdravu" zivotospravu ako ty.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucasss Medium Expert

Zaslal: 19 Feb 2008, 12:59 Predmet: |
|
|
| murphy, neviem o tom ze by sme sa poznali. |
|
| Návrat hore |
|
 |

Zaslal: 19 Feb 2008, 16:34 Predmet: |
|
|
| Lucasss napísal: |
| murphy, neviem o tom ze by sme sa poznali. |
citam to z tvojich prispevkoch.. za 3 dni doje*** pecen si ten co dost haklivy na take umele veci takze myslim ze mas troska zdravu tu zivotospravu a to je jedno vlastne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lucasss Medium Expert

Zaslal: 19 Feb 2008, 17:46 Predmet: |
|
|
murphy : no ved hej, keby chcem zrazu pribrat, tak zacnem prejedanim a nesiaham hned na take veci...keby chcem byt nabraty, mal by som posilku 4x do tyzdna, tak potom uz hej... a tie 3 dni to bolo obrazne, ked si teda nepochopil, preto som sa pytal aj na tych 7 bund
nechcem virit vodu, ale este si mi stale nevysvetlil ako je to s tou zeleninou, hore som napisal: "ty tu tvrdis ze si dam porciu x, ktora mi zabezpeci kilo na vahe (povedzme), a ked si dam tu istu porciu a k tomu este zeleninu tak to bude menej ako kilo" ???
lebo z tohto to tak jasne vyplyva :
| MurphY napísal: |
| vies nekdo je rad ze pribere kilo a ty mu povies ze nech si da zeleninu a potom bude mat z toho pribrata mozno pol kila omg |
tak ako to teda je ? hmm ? sa mi zda ze tu je vedec niekto iny
/plz, odpovedaj korektne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 2402 Bydlisko: Veľký Meder :D Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2008, 17:32 Predmet: |
|
|
no takze povedzte ci som akurat alebo ne
vyska: 160cm
vaha: 53,5kg
vek:14 rokov |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomasso Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.05.2005 Príspevky: 945 Bydlisko: Smižany(SNV) Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2008, 17:39 Predmet: |
|
|
| Filipito napísal: |
no takze povedzte ci som akurat alebo ne
vyska: 160cm
vaha: 53,5kg
vek:14 rokov |
zmeraj si BMI a uvidis.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ali-G Expert

Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 167
Zaslal: 24 Apr 2008, 17:39 Predmet: |
|
|
| to ti staci na tvoj vek aj vysku...podla mna to je OK |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 2402 Bydlisko: Veľký Meder :D Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2008, 17:40 Predmet: |
|
|
| a ako sa mera BMI? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.04.2008 Príspevky: 361 Bydlisko: Havaj Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|