Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

a navyse stoji takmer 14K ceskych takze je to viac ako 15K slovenskych
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

No dobre chalani, pozrite sa na toto a nechcem pocut ze "to je acer" jasne? :D
http://www.pcexpert.sk/notebooky/acer-a ... -apq0x-325
pecooo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pecooo »

chcel by osm si kupit ntb vsade citam ze acer nie asus nie tak co hovorite na HPcko konkretne na tento model: http://www.datart.sk/katalog/Notebook-HP-Dv6820.html

alebo by ste mi mohli odporucit nieco do tych 25 papierov. diky
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

pecooo napísal:chcel by osm si kupit ntb vsade citam ze acer nie asus nie tak co hovorite na HPcko konkretne na tento model: http://www.datart.sk/katalog/Notebook-HP-Dv6820.html

Myslim ze len uvazovat nad tym ze by som kupil v datarte notebook je blbost ale ako chces ;)
pecooo
Light Expert
Light Expert

Bobr napísal:Myslim ze len uvazovat nad tym ze by som kupil v datarte notebook je blbost ale ako chces ;)
preto som sem napisal ne, aby ste mi poradili to som len nasiel link tak som ho sem dal... preto sa pytam ci viete nieco nelpsie do 25 000

// ak by sa dalo tak by ste mi mohli odporucit nejaky z XPckom lebo vistu moc nemusim alebo bez OS
p4oLO
Amateur
Amateur

notebook na vysku

Príspevok od používateľa p4oLO »

v septembri odchadzam niekam na vysku a rad by som si kupil nejaky ten notebook ... aky by ste mi poradili ? ja som zatial nasiel tento http://rup.datahosting.sk/product/11534 ... 0gb-vga-bt ... vdaka za odpovede
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

aka vyska? kolko planujes investovat? co od neho ocakavas (pracu v style seminarky alebo aj nejake hry)? skus napriklad www.alza.sk a tam v ponuke notebooky je vyhladanie podla parametrov:) ja osobne odporucam msi ex610x, nemam s nim problemy, call of duty na plne detaily bez problemov a tak no. a nebol az taky drahy
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ares »

Ak by si chcel tak ti do 22tisic najdem doveryhodny inzerat bieleho Macbooku, ktory bude este v zaruke. ;)

Veru zalezi, co od toho ocakavas. Ak to chces len ako studentsky pocitac - mobilita, tak macbook je ideal.
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

17" a 3,4 KG? Ked budes chodit na prednasky, alebo behat len tak s notasom, ta to prestane bavit nosit take hovado, ... doporucujem 15,4"

HP:
http://www.alza.sk/SK/hp-pavilion-dv6720-d86913.htm
FUJITSU-SIEMENS
http://www.alza.sk/SK/fujitsu-siemens-a ... d83428.htm
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ares »

Tak ked s tym chces behat, tak potom 13" :D
p4oLO
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa p4oLO »

tak idem na medicinu :D takze ten notas az tak hrozne asi nevyuzijem ... neviem ci si mam ale kupit 17' alebo 15' ... a cena tak nieco okolo tych 20k ... nejaky film by som tom rad pozrel, mozno semtam nejaka hra :D ...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Ares napísal:Ak by si chcel tak ti do 22tisic najdem doveryhodny inzerat bieleho Macbooku, ktory bude este v zaruke. ;)

Veru zalezi, co od toho ocakavas. Ak to chces len ako studentsky pocitac - mobilita, tak macbook je ideal.
zaco predavaju v inzeratoch pro?
pecooo
Light Expert
Light Expert

pecooo napísal:chcel by osm si kupit ntb vsade citam ze acer nie asus nie tak co hovorite na HPcko konkretne na tento model: http://www.datart.sk/katalog/Notebook-HP-Dv6820.html

a mne neporadite nic???? :?
do 25 000 nemusi mat OS alebo ak hej tak XP(vistu nechcem),vyuzitie: obcas aj nejaha ta hra aby tam isla, inak na dennodenne veci ako surfovanie a tak...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

cafte ludia - potrebujem pomoc... pre sestru som vybral tento notas - http://www.alza.sk/hp-compaq-6820s-d90181.htm - alebo velmi podobny nejaky, ale problem je v tom,ze ho potrebujem v nemeckej lokalizacii - aj system, aj klavesnica - pisal som do alzy, no odpisali mi ze nedokazu moju poziadavku splnit - viete poradit? potrebujem to kupit na slovensku kvoli DPH...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Takto skus zavolat do HP v BA a opytat sa ci ti to oni nedokazu spravit ... vymenit klavesnicu + DE Vistu HP. Ak by to nevedeli tak teoreticky sa cez nich da objednat notebook ale niesom si isty. A oni by ti mohli doniest nemecku verziu
mato7221
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa mato7221 »

Caute chalani nahanam notebook okolo 14 tis viac nie (financna tesnost) mate nejakych vhodnych kandidatov? Diky moc
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Frikso napísal:Od zajtra budem mať MSI aj ja. http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11059434 takže napíšem sem prvé dojmy. Práve si pozeram po nete kritiku, je to rôzne. Niekto pochvaluje, iný porovnava s acerom. Ja len dúfam, že ten moj bude pohodka. Čo sa týka numerickej klavesnice, odpustil by som si ju, ale nepokladam to na škodu..
Takže zhruba po týždni som notebook odniesol na reklamáciu. Celý týždeň, ako som si ho doniesol domov som ho mal položený na stole, nikde som s ním nebol, no napriek tomu sa zo zadu displeja pri pantikoch objavila puklina na plaste. :!:
-Neviem teraz, či som ten notebook už taký kúpil alebo to puklo už len z princípu, ja som si to všimol nahodou vo štvrtok večer a hneď som ho šiel reklamovať. Puklina ma(la) cca 1,5cm.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Zdravim . Potreboval by som poradiť notebook do nejakych 15.000 (okolo) ... Chcem aby neboli problemy pri pripadnom servise alebo nieco take tak nech to bude nieco kvalitnejsie hoc viem ze za 15 nemozem cakat vela . Vyuzitie - internet , multimedia , filmy , napalovacka , obcas nejaka gameska , nech to ma slusnejsi HDD . Dik (Snazte sa cim skor lebo mi to ponahla )
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

Frikso napísal:Takže zhruba po týždni som notebook odniesol na reklamáciu. Celý týždeň, ako som si ho doniesol domov som ho mal položený na stole, nikde som s ním nebol, no napriek tomu sa zo zadu displeja pri pantikoch objavila puklina na plaste. :!:
-Neviem teraz, či som ten notebook už taký kúpil alebo to puklo už len z princípu, ja som si to všimol nahodou vo štvrtok večer a hneď som ho šiel reklamovať. Puklina ma(la) cca 1,5cm.
frikso ako vies, pisal som ze MSI nekupujte.. neverili ste mi - skoda
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Boha ti nahanam. Pokazila sa mi v 2004 Skoda Octavia a aj susedovi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uz nikto nekupujte skodu oktaviu !!!!!!!!!!!!!!!!!
(Snaha o ironiu)
Ked kupis HW vyspele zariadenie za maly peniaz tak necakaj od toho Pozlatene klavesy.
EX600 Seria je toho prikladom Ukaz mi IBM(Lenovo) s takou konfiguraciou ... a ukaz mi cenu. Pochopis na com MSI setri. A nemyslim si ze by to praskol Frikso ... Skor to vyzera na Konstrukcnu chybu materialu.
Napísať odpoveď