Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nusuey ja mam MSI GX600PX uz asi 10mesiacov a doteraz s nim nic nebolo ... Okrem zle nasadeneho Bluetooth modulu ktory sa mi poskodil ale to som vymenil v priebehu 20minut.
A ak viem tak Kibo sa doteraz nestazoval a ma GX610PX :wink:
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

chlape je moj MSI? je? je!

poviem to tak..

2x reklamacia u mna..
kolega po par mesiacoch tiez ma tu istu chybu..
dalsiemu kolegovi odisiel MSI uplne - a nechcu uznat reklamaciu, a pritom ho len jedneho rana zapol a nesiel..
dalsiemu kolegovi MSIcko zatial funguje ..

a nechcem to tu dalej rozoberat - asi mam dovody preco ho povazujem za shit
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ReACTiVe »

NuSuey napísal:chlape je moj MSI? je? je!

poviem to tak..

2x reklamacia u mna..
kolega po par mesiacoch tiez ma tu istu chybu..
dalsiemu kolegovi odisiel MSI uplne - a nechcu uznat reklamaciu, a pritom ho len jedneho rana zapol a nesiel..
dalsiemu kolegovi MSIcko zatial funguje ..

a nechcem to tu dalej rozoberat - asi mam dovody preco ho povazujem za shit
no..a presne takto to funguje aj s Acerom....niekomu ide a niekomu nie...vidite? dva rozdielne nazory a vznika konflikt. Preto odporucam aby kazdy kritizoval/vychvaloval len z vlastnej skusenosti (aj ked som to ja tak nerobil, odteraz uz budem)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Od zajtra budem mať MSI aj ja. http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11059434 takže napíšem sem prvé dojmy. Práve si pozeram po nete kritiku, je to rôzne. Niekto pochvaluje, iný porovnava s acerom. Ja len dúfam, že ten moj bude pohodka. Čo sa týka numerickej klavesnice, odpustil by som si ju, ale nepokladam to na škodu..
Adonisx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Adonisx »

neviem sa rozhodnut medzi týmito dvoma notebookmi pocul som vela dobreho aj zleho kazdy ma iný nazor a nikto sa nezhodne preto sem som s toho teraz dement a neviem sa rozhodnut.....notas mne by mal sluzi na hry programovanie a net kt je na to vhodný z tychto dvoch????????????

http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/4 ... o-xi-2528/

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10576286
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Adonisx napísal:neviem sa rozhodnut medzi týmito dvoma notebookmi pocul som vela dobreho aj zleho kazdy ma iný nazor a nikto sa nezhodne preto sem som s toho teraz dement a neviem sa rozhodnut.....notas mne by mal sluzi na hry programovanie a net kt je na to vhodný z tychto dvoch????????????

http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/4 ... o-xi-2528/

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10576286
ja by som osobne isiel do toho siemensu len by som pohladal lepsiu cenu ako je na hej... a vhodne su na to obydva ale co mam skusenosti od MSI tak sa dost hriali neviem ako to je touto radou ale co som mal moznost si odskusat tak hotova piecka do izby a to pritom bol model rok dozadu z tych lepsich ...a u toho ma presvedcila aj vecsia uhlopriecka LCDecka okrem ineho ... a na tie veci ti budu vyhovovat oba notebooky :D... u MSI dost navysuje cenu pouzita mechanika ... a ked ho nechces vela prenasat tak siemens ma 4KG co ma na svedomi aj 2x 320GB disk ....
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Shark NX napísal:A ak viem tak Kibo sa doteraz nestazoval a ma GX610PX :wink:
ako vravis, facha uz niekolko mesiacov a to ho vlacim kade tade, v kabeli, v ruksaku, v ruke... ak neratam drobne chybicky, ktore ma kazdy book, tak ide super. obcas blbne usb port, ale mozno by stacilo preinstalovat ovladace :)

poznam kopu ludi co maju MSI a tuto znacku si na zaklade skusenosti zastanu, ale napriklad aj moj dodavatel z asusu sa chytil za hlavu ked zistil ze mam MSI :D kolega bol este lepsi, zacal kydat a pritom predava acer a je jeho zastancom, aj ked vie co je to za znacku :lol:

/sheep ma pravdu, taky je biznis, predas aj to co nemas a nemusis :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

noa? sak ked predavas hw tak preco by si nepredaval acer alebo msi len preto ze tebe sa nepaci? tym ze ho predavas neznamena ze ho musis aj pouzivat :wink:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Shark NX napísal:VBI su velmi dobre hlavne vdaka obrovskym moznostiam pri konfiguracii.
A tak neviem co vsetci pindaju do MSI ... co som mal zatial skusenost od Jula minuleho roku co sme zacali predavat MSIcka sa vratili dva ... Na jeden bola reklamacia zamietnuta ... Zakaznik to pleskol o zem a praskla mu podsvecovacia trubica na LCD. A druhemu odislo lozisko vo ventilatore. Cize nove chladenie.
A predalo sa asi 30ks
Neviem ci len ja a Kibo sme zastancovia :D
aj ja som zastanca MSI neviem co kazdemu robi tato znacka je to perfektna znacka a aj dobre nb za dobre ceny robia takze ludia nepindajte nanich ze presne na teba alebo na teba pride zly kusok existujepredsa reklamacia a ked bude trikrat mate novy nb
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

filipito..samozrejme tebe ako kupcovi NEBUDE VOBEC VADIT ze bude tvoj notebook MESIAC v reklamacii.. bude fungovat mesiac .. ZASE MESIAC V REKLAMACII.. atd..
Filipito
Darca
Darca

jezsi boze, my sme mali doma ten isty problem s HP tiez bol trikrat a dali novy a funguje az dodnes
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

NuSuey napísal:filipito..samozrejme tebe ako kupcovi NEBUDE VOBEC VADIT ze bude tvoj notebook MESIAC v reklamacii.. bude fungovat mesiac .. ZASE MESIAC V REKLAMACII.. atd..
ako mozes predpokladat kedy sa notas pokazi? aj notebook za 70 tacov sa moze pokazit
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Filipito napísal:aj ja som zastanca MSI neviem co kazdemu robi tato znacka je to perfektna znacka a aj dobre nb za dobre ceny robia takze ludia nepindajte nanich ze presne na teba alebo na teba pride zly kusok existujepredsa reklamacia a ked bude trikrat mate novy nb
Ja mam MSI tiez ale jedno stych drahsich a mensich a nemozem sa nan stazovat, som rad ze som ho kupil a verim ze to budem tvrdit aj nadalej :veget:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal: existujepredsa reklamacia a ked bude trikrat mate novy nb
Uz si mal tu cest takto riesit reklamaciu, alebo si to iba pocul? Co je napisane v zakone je jedna vec, ale co si na teba vymysli RMA je vec druha. Neboj sa, ze nieco nevymyslia aby usetrili jeden novy ks pre teba, nie je hracka uhadat reklamaciu. Ak menis dosku, cert to ber, tam sa nehadaju a daju kus za kus alebo peniaze, ale NB je ina kategoria ;)
Filipito
Darca
Darca

kibo: foter si kupil asi pred rokom a pol s orange nb s tym internetom no a trikrat sa pokazil. najskor ako sa pokazil sme boli v orange oni povedali ze to mame dat reklamovat do hociakeho autorizovaneho servisu pre tu a tu znacku (bolo to hp). tak sa to zopakovalo trikrat na svrty sme isli do toho servisu (K+K). oni vypisali neake papiere zaniesli sme to do pomaranca dali sme nb a ze oni nas budu informovat do 30 dni .... na asi 8 den nam zavolali ze v na dalsi den mame cakat kuriera. kurier prisiel este v ten den dal vsetko fotrovi na podpis a dostal uplne new nb. nebolo tam nic tazke len sme s nim chodili HE-MI
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no prave to je rozdiel - ak mas HP alebo DELL notebook napriklad.. pripadne IBM ..

to uz mas servis inaksi :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak to bud potom rad, nie kazdy ma take stastie co som videl a pocul par pripadov :)
aj NuSuey ma recht, zalezi aj od znacky
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Co hovorite na tento notebook? Mal by som si ho kupit?
Su MSI-cka dobre?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

skus si prebehnut posledne dve strany a dozvies sa na nich aj dobre aj zle, ja so Sharkom ti ich odporucime, dalsi ludia budu namietat... je to na tebe, ale poviem ti tolko, ze som na ten tvoj vybrany model chcel presedlat, ale uz pockam na GX630 8)
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Kibo napísal:skus si prebehnut posledne dve strany a dozvies sa na nich aj dobre aj zle, ja so Sharkom ti ich odporucime, dalsi ludia budu namietat... je to na tebe, ale poviem ti tolko, ze som na ten tvoj vybrany model chcel presedlat, ale uz pockam na GX630 8)
No jasne, kazdy ma ine skusenosti....neostava mi nic ine, ako ho kupit a potom uvidim ci sa pridam na vasu stranu, alebo na ich stranu :D :D
Inak mozes mi hodit nieco o tom zmienenom GX630??? Je to len pripravovany model, alebo sa uz predava, lebo som ho nenasiel :roll:

//edit
to sinaj::vdaka za ochotu, ale myslel som nieco podrobnejsie, toto som nasiel
Napísať odpoveď