|
| Autor |
Správa |
dante18 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 63
Zaslal: 04 Júl 2008, 18:37 Predmet: |
|
|
ja mam toshibu uz skoro rok a tiez ma len ten jeden klb ale zatial drzi dobre, stale tak pevne ako na zaciatku:) myslim ze notebooky toshiba su dost kvalitne vo vyhotoveni a tiez pomer cena vykon je velmi dobry takze podla mna si si vybral dobre a navyse ten co si vybral je aj strasne krasny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drunkenR!DER Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2008 Príspevky: 42 Bydlisko: TN Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2008, 23:02 Predmet: |
|
|
pocul som o tom ze HP-cka paviliony su kazove je to pravda ? ak ho niekto ma tak dajte pls vediet ako ste s nim spokojny......  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sinaj Light Expert

Stav:  Založený: 01.03.2007 Príspevky: 63
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 05 Júl 2008, 14:12 Predmet: |
|
|
| nie ale viem ti povedat nieco vseobecne o MSI notebookoch - sice sa zda ze za tu cenu je to parada ale to preto lebo tam davaju co najlacnejsie komponenty a dost sa kazia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
sinaj Light Expert

Zaslal: 05 Júl 2008, 14:16 Predmet: |
|
|
| drunkenR!DER napísal: |
| nie ale viem ti povedat nieco vseobecne o MSI notebookoch - sice sa zda ze za tu cenu je to parada ale to preto lebo tam davaju co najlacnejsie komponenty a dost sa kazia... |
A vyznas sa v znackach notebookov? teda myslim co sa tyka kvality a kazovosti pripadne vyhodach nevyhodach urcitych vyrobcov? |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1856 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 18:55 Predmet: |
|
|
| pokazit sa ti moze hociktory z komponentov, na hociktorom notebooku, ale od vyrobcu zavisi najma prevedenie, spracovanie plastov (a tie su poslabsie vacsinou u vyrobcov acer, fujitsu siemens, msi, o cosi lepsie by mali byt HP, toshiba, IBM/lenovo, dell) |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 06 Júl 2008, 0:49 Predmet: |
|
|
| sinaj napísal: |
| A vyznas sa v znackach notebookov? teda myslim co sa tyka kvality a kazovosti pripadne vyhodach nevyhodach urcitych vyrobcov? |
viem ti len zarucit to ze asi najkvalitnejsie notebooky ma lenovo ! Lenze : pozri sa na ten "design" hranate skarede matne jak z roku 5 proste dizajnovo hruuuuuuza......ale notebooky lenovo maju kopu vychytavok a su namakane napr. harddisky su v "airbagu" proste ma vystuz ktora ho chrani , ich celkova kostra je s velmi pevneho materialu , nebojim sa povedat ze aj keby ti padne na zem by sa mu hadam nic nestalo skratka Lenovo asi n1 ...inak co som mal moznost vyskusat lenovo book tak ked som ho zapol tak hlucnost uplne nulova pri zatazeni ho je pocut uplne malinko. Ja tiez sa rozhodujem aky book si kupit ale lenovo to nebude koli tomu dizajnu lebo su fakt ze skarede......asi si kupim nieco od HP pavilion aj ked niesu najkvalitnejsie :?
//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2008, 0:49 )
| smejo napísal: |
| pokazit sa ti moze hociktory z komponentov, na hociktorom notebooku, ale od vyrobcu zavisi najma prevedenie, spracovanie plastov (a tie su poslabsie vacsinou u vyrobcov acer, fujitsu siemens, msi, o cosi lepsie by mali byt HP, toshiba, IBM/lenovo, dell) |
k tym o cosi lepsim by som pridal asi aj ASUS ktore su dost zname a rozsirene  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sinaj Light Expert

Zaslal: 06 Júl 2008, 10:16 Predmet: |
|
|
k tym o cosi lepsim by som pridal asi aj ASUS ktore su dost zname a rozsirene  |
Mnooo ten HP bude asi taky kompromis stym designom a kvalitou...skoda bo MSI ma celkom dobru vybavu za taku cenu ale ak je to an ukor kvality tak radsej ten HP asi zvolim. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 06 Júl 2008, 11:11 Predmet: |
|
|
| Mnooo ten HP bude asi taky kompromis stym designom a kvalitou...skoda bo MSI ma celkom dobru vybavu za taku cenu ale ak je to an ukor kvality tak radsej ten HP asi zvolim. |
ja som chcel tento MSI : http://www.alza.sk/SK/msi-gx600px-204cz-d94458.htm proste je to pecka co sa tyka komponentov ale to mas jak deskop kupis si ho za dobru cenu pomerne vykonny a hned co ta prekvapi ako prve ked ho domov doneses ze tam mas dosku asrock atd. inak kamos mi hovoril ze jeho spoluziak si ten MSI GX600 kupil a zatial slape v pohode aj gamesy nejake skusali hrat a vsetko super ale je tam vec ktora by mi asi vadila okrem toho vsetkeho ze tam vtesnali num. klavesnicu a ostatne tlacitka su mensie a neviem ci som to tu spominal ale je s lesteneho plastu (v podstate ako vacsina bookov) ale tento ho ma aj na miestach kde mas polozene ruky a hrozne sa spini su na nom otlacky atd...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sinaj Light Expert

Zaslal: 06 Júl 2008, 11:30 Predmet: |
|
|
ja som chcel tento MSI : http://www.alza.sk/SK/msi-gx600px-204cz-d94458.htm proste je to pecka co sa tyka komponentov ale to mas jak deskop kupis si ho za dobru cenu pomerne vykonny a hned co ta prekvapi ako prve ked ho domov doneses ze tam mas dosku asrock atd. inak kamos mi hovoril ze jeho spoluziak si ten MSI GX600 kupil a zatial slape v pohode aj gamesy nejake skusali hrat a vsetko super ale je tam vec ktora by mi asi vadila okrem toho vsetkeho ze tam vtesnali num. klavesnicu a ostatne tlacitka su mensie a neviem ci som to tu spominal ale je s lesteneho plastu (v podstate ako vacsina bookov) ale tento ho ma aj na miestach kde mas polozene ruky a hrozne sa spini su na nom otlacky atd...  |
Mnoooo mne ide hlavne oto ci sa MSI moc neprehrievaju. A ci nieje problem s hardwerom (zdrojom,komponentami atd.) |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1856 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2008, 18:58 Predmet: |
|
|
asus nie je nejaka megakvalita, ale radsej ako acer... sestra ma asus, sice nema nejake konstrukcne problemy, ale teraz si bucham hlavu o stenu, preco som jej nevybral radsej hp |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 06 Júl 2008, 20:09 Predmet: |
|
|
| smejo napísal: |
| asus nie je nejaka megakvalita, ale radsej ako acer... sestra ma asus, sice nema nejake konstrukcne problemy, ale teraz si bucham hlavu o stenu, preco som jej nevybral radsej hp |
no a prave preto som povedal ze by mal byt asus medzi tymi lepsimi znackami no a nie ? :P
//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2008, 20:09 )
| Mnoooo mne ide hlavne oto ci sa MSI moc neprehrievaju. A ci nieje problem s hardwerom (zdrojom,komponentami atd.) |
preco ti zalezi na prehrievani ? ved pokial sa nebude kazit ti to moze byt jedno nie ? a stym hardwerom je to tazko napr. ja som mal dosku ktoru som behom 2-3mesiacov reklamoval 3krat a vybral si potom inu ale kamos ma taky isty typ uz vyse 2rokov a fici mu uplne bez problemov...to je o stasti ked chytis MSIcko ktore sa podari tak ti bude fachcit a budes spokojny ale mozes dostat aj take ktore sa ti bude kazit kazdu chvilu a budes na neho hresit az kym si nekupis iny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sinaj Light Expert

|
| Návrat hore |
|
 |
dante18 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 63
Zaslal: 06 Júl 2008, 23:04 Predmet: |
|
|
| osobne vlastnim toshibu a zatial sa nevyskytol ziadny problem. vsetko fici ako ma, uz ho mam skoro rok. myslim ze toshiby su kvalitne ntb co sa tyka hardware aj cenovo vyhodne. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 06 Júl 2008, 23:24 Predmet: |
|
|
nevyzera celkom fajn , vyzera bohovo !!!  |
|