Predstavujem BMW radu 5

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

den333.. v porovnaní s vyššie spomínanými hovadami.. ;) je BMW 5er mini auto.. :P Inak aj Mercedes S klasse je relatívne malé.. keď vidím v meste tú nepredĺženú verziu, stále si ju mýlim s C klasse.. ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mishenko napísal:Chabe americke vozidla, jedine dobre je to Infinity a aj to je japonec ;)
Co sa ti nepaci na Escalade? :)

:smt064
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

P4ra, k tym tvojim autam s 20 litrovou spotrebou sa najdu aj pekne kusky, ktore nie je problem zohnat aj u nas. K tym velkym je to napriklad Pajero alebo Audi Q7 a par dalsich...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Cadillac Escalade 6.2 V8 (custom made - vsetko, co sa da napratat, som don napratal po prepocte s aktualnym kurzom v NBS) - 1.519.529 s DPH (prirataj si kludne dalsich 500.000, ked chces za to, ze ti ho donesu z Ameriky, ze ti spravia povolenia, testy a pod. srandy, ci v Prahe alebo Bratislave a si na 2.000.000 s DPH.

Audi Q7 4.2 TDI quattro tiptronic DPF (najdrahsi model, aky maju v Audi ponuke na Slovensku) - 2.574.800 s DPH

Akoze o com sa bavime? Ci motorom, vybavou alebo komfortom, tieto 2 veci su jednoducho neporovnatelne. Amerika > Europa kedykolvek.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

mne sa tie americke vozy vobec nepacia a uz je to trochu moc len to iste pisat... tema je o bmw5 tak o com to je potom.
ja som s nim velmi spokojny, je to fajn auto a rychle.
ked mam povedat ze oprava tej istej suciastky + novy vyfuk boli lacnejsie ako to iste na hyundayi santa fe... + nahradny voz BMW 330 absolutna spokojnost
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

p4ra napísal:Jasne, American muscle! :)
U mna by si uspel akurat s Escelade (srdcovka). Porovnavat vsak toto a niektore dalsie kusy z toho tvojho vyberu s BMW5?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Aspon, ze v tom Escalade sa zhodneme (aj moja). Ale mi snad nechces povedat, ze FX45 alebo Shelby nie su lepsia volba, ako BMW5? :?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

FX4 je SUV, t.j. triedovo "kapanek" mimoza od BMW5. A Shelby? Drak, avsak, i ked BMW nepatri k lacnym servisom, nechcem si predstavit, co by som platil za servis, ci nahradne diely pri Shelby (ak by mi ho na Slovensku nejaky Ford na servis vobec prijal).

// Mna osobne nove BMW5 s vynimkou M_ka nejak neoslovuje, aj ked niektore jeho kvality respektujem, takze tymto smerom nemusime polemizovat. Ide vsak o to, aby si tu neporovnaval hrusky s jablkami, t.j. vyberal k BMW5 adekvatnych "superov".
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

by ste miohli kludne zmenit nazov temy, vsetkyn pnaparat basu, alebo zamknut to tu. nazov je BMW 5 a vy tu rozoberate americke pazrave obrovske hovadne auta... BMW 4EVER
:lock:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito, mne ani neslo o to porovnavanie, skor o porovnanie ceny. Tie nehorazne prachy, co pytaju za BMW 5 a co za to dostanes. No vdaka pekne..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak mozeme porovnat co dostanes za tie prachy z maeriky a co z nemecka ... ako v pripade tej Q7 dostanes len kopu kazovej elektriky, vykonny naftak a tiptronic .... z ameriky dostanes tazku kopu plechu uplacaneho do nemastneho neslaneho kabatku ( moze sa pacit nemusi - mne nie ), hojdaci podvozok, dlhu paku pod volantom a o pedal menej :-) .. ako gratis este aj vir v nardzi :-) ... u bmw dostanes sportovo strizeny pomerne exkluzivny kabatek, kopu kazovej elektriky, takmer dokonaly podvozok s takmer dokonalym motorom, zlozity i drive, ked chces tak nudny joystick bez krajneho pedalu, ale ozes si zavelit ze neni boha a ten pedal potrebujes :-), sportoveho ale stale elegantneho ducha a tak ... u mercedesu dostanes kopu kazovej elektroniky s velkou mierou aktivnoj bezpecnosti, oberu ta o pocit z jazdy co na druhej strane prida na pocite bezpecia, pomerne libivy konzervativyn kabat a v drvivej vacsine o jeden pedal menej a nudny ale velmi pohodlnu atrapu joysticku ..

.. samozrejma kazdy si vie najst to svoje .. tak nechapem preco sa hadame o rozdiele medzi 300 z ameriky a 530 a vyssie z nemecka :-) ...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Nehadame sa, diskutujeme. :)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

BMW 5 rada auto podla mojho gusta. Krasne z vonku z vnutka jazdne vlastnosti navysokej urovni, bezpecnost, a auto zvlastne vplyva na ludi (to mam z vlastnej skusenosti :D )

A este mi neda nepowedat nieco k tym amerikanskym srackam:
Skus v rychlosti napr. 100km/hod naburat s hocijakym europskym autom v cena cca. 1.5oo.ooo a skus naburat z amerikanskym vozom 1.500.000.
Ked naburas s europanm taq s auto sice ostane len kopka srotu ale ty s trochou stastia vyviyrnes trosku dobity.
Ale ked naburas s amerikancom taq ta uz len zabalia do dreveneho fusaku a bye!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Skolacik a na tuto mudrost si kde prisiel prosim ta? :hehe: Ako mas skusenosti predpokladam.

Len pre tvoju informaciu, den pred mojimi maturitami (par rokov dozadu) som havaroval v rychlosti 150km/h so Skodou Octavia za poondiatych 600.000 SK - nic sa mi nestalo, ani kamaratovi, kt. soferoval, bez jedineho skrabanca, obaja. Ked si myslis, ze miliony ta zachrania pred smrtou pri buracke, tak si na velkom omyle. A je jedno, ci budes na Escalade, Audi alebo Skode.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra skus si este raz precitat prispevok nad tebou ;-) Ak si to nepochopil tak ten prispevok nebol o tom, ze drahsie auta su bezpecnejsie.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

bol o tom že americke auta su menej bezpečnejšie ale tiež sa mi to nejak nezda
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

p4ra
tebe uz z toho vsetkeho asi sibka :D kasli na to kazdemu sa paci nieco ine nikto ti tvoj nazor nebere len sa do kazdeho neobuvaj.

peace :smt003
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Kaslite na p4ru, check this out. :)
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

BMW radu 5 má dobré dieslové motory napr. 530 d, ktoré sa dajú kombinovať s pohonom 4x4.
Výhodou je systém i-Drive /komunikačný systém/
Najlepšou verziou podľa mojej mienky je špičková verzia M5 - 510-koňový motor, 10válec Toto auto môže ľahko súperiť aj s takými autami ako sú Porsche, sportové mercedesy.

Ale BMW 5 ma aj svoje nevýhody ako sú opozeraný dizajg, ktorý sa už po dlhšie časové obdobie nemení. To je jedina nevýhoda tohto auta, ktorá ma momentálne napáda.

V celku pekné auto.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

Príspevok od používateľa Digital »

J.O.S.E napísal:BMW radu 5 má dobré dieslové motory napr. 530 d, ktoré sa dajú kombinovať s pohonom 4x4.
Výhodou je systém i-Drive /komunikačný systém/
Najlepšou verziou podľa mojej mienky je špičková verzia M5 - 510-koňový motor, 10válec Toto auto môže ľahko súperiť aj s takými autami ako sú Porsche, sportové mercedesy.

Ale BMW 5 ma aj svoje nevýhody ako sú opozeraný dizajg, ktorý sa už po dlhšie časové obdobie nemení. To je jedina nevýhoda tohto auta, ktorá ma momentálne napáda.

V celku pekné auto.
Dizajn by som im nezazlieval .Ked si vsimnes skoro vsetky luxusne značky majú svoj zachovaný dizajn/vid.Mercedes,Audi/
Napísať odpoveď